BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Kayseri'de pazara 15:00 de başlicak maçı; SELÇUK DERELİ(Hakem) ALPER ULUSOY(1. Yardımcı Hakem) MUHARREM YILMAZ(2. Yardımcı Hakem) MUSTAFA İLKER COŞKUN(Dördüncü Hakem) yönetiyor. Kayseri'de mehmet topuz, agahowa ve cangele'nin durumu maç saatinde belli olucakmış. ama cangele ve mehmet topuz dün ilk antremanlarına çıkmışlar. oynasalarda ne yararı olabilir bence. Beşiktaş kaybetmez gibi geliyor.
nocom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 gündüz maçı oldugundan ızleyemıycem :( çok zor maç. umarım patlamazlar bizede :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 aagaawaaowa en az 2 tane gol atar inş:D
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 türkiye'nin en formda takımıyız. muhtemelen kazanırız da. kayseri gs ye karşı tutunamadı, beşiktaş'a karşı hiç tutunamayacaktır. agahova savunmanı arkasında boşluk bulamayacağından gol atamaz. fenerbahçe kayseri maçı değil ki bu.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kayseri ile berabere kaldık biz bu sene
nocom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 süper kupada 2-1 yenmıstınız, belkı ondan bahsedıodur
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 gs-kayseri maçı 0-0 bitmemişmiydi, hatta çok zevksiz bi maçtı diye hatırlıyorum
nocom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 DoubleW said: gs-kayseri maçı 0-0 bitmemişmiydi, hatta çok zevksiz bi maçtı diye hatırlıyorum evet.
nocom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Beşiktaş'ın genç kaptanını izlemesi için Türkiye'ye komite gönderme kararı alan Maradona'nın, olumlu rapor gelmesi halinde Matias Delgado'yu Arjantin Milli Takımı'na davet edeceği öğrenildi.
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yok tolga süper kupa maçından bahsediyorum yoksa lig maçı iğrenç bi maçtı berabere biten.
nocom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 toggie said: tee ne zaman yahu o :P bak ondan bahsediyormuş :)
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 nocom said: Beşiktaş'ın genç kaptanını izlemesi için Türkiye'ye komite gönderme kararı alan Maradona'nın, olumlu rapor gelmesi halinde Matias Delgado'yu Arjantin Milli Takımı'na davet edeceği öğrenildi. Delgado şov bekliyoruz ozaman:)
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 abi o zaman aghahowahahah falan yoktu bildigim kadarıyla. bi de daha sezonun ilk macı yani, iki takım da hazır değil. kayseri fena değil son bi kac senedir. özellikle kendi evinde hic kaybetmedi gecen sene 3 buyuklere. hatta ikisini kazandı bi tek gs macı 1-1 bitmisti. bu sene de feneri yendiler iste, gs ile yine berabere kaldılar. besikas'a da yenilmezler bence.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 aghahahıawıahwaıusah yapmasınlar da bizi , zor maç. denizlinin ilk ciddi sınavı gözüyle bakıyorum. güzel maç olur iişallah , kayseri-gs maçı gibi olmasın .. ayrıca yeni kayseri stadı tamamlanmadan kayseri deplasmanını geçiyor olmamız da avantaj.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yeneriz inşallah yine ben 10 dk içinde 3 gol bekliyom hiç zevkli olmuyo ama kısa çözüm ashdgasd
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bu mac zor gibi geliyor.. Kayserinin iyi adamlari var hele o siyah forvet (adini hatirlamiyorum) tehlikeli bakalim bizim zapo sivok ikilisi ne kadar hizli olabiliyorlarmis gorucez.. Tello Nobre mutlaka oynamali bence
Öne çıkan mesajlar