Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 merhaba arkadaşlar eski radeon x550 ekran kartımı değiştirmek istiyorum. biraz araştırmadan sonra radeon hd4850 almaya karar verdim. ama anakartım falan uyar mı, psu'm yeter mi emin olamıyorum. pc'min şu anki özellikleri bu şekilde: - CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) - Anakart: Asus P5VD2-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) - Anakart Çipseti: VIA P4M900 - RAM: 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) - HDD: SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) ayrıca da 230 voltluk bi power supply'ım var. hd4850 yanında herangi başka bi parça daha almam gerekir mi yoksa şu anki donanımım yeterli midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hd 4850 230 W ile çalışmaz. minumum 450 W alman gerekiyor. zaten kutusunun üzerinde de yazıyor ayrıca ram'ini en az 2 gb yaparsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 peki power supply'larda marka falan farkediyo mu? hangisini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ben silverstone aldım %85 verimliliği var. gayet güzel çalışıyor. parçalara giden kabloların etrafında delikli plastik yada benzeri bi maddde var kabloları beraber tutuyor. kasa içi görüntüsü göz yormuyor. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 peki teşekkürler. böyle bişey buldum. uygundur heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yeterli olur diye düşünüyorum. o ekran kartına ram'ide yükseltirsen süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 tamam teşekkürler. rame de bakarım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 230 volt mu watt mi? bi karisiklik var sanki ortada. 230 watt psu oldugunu sanmiyorum + olsa bile su anki sistemini bile calistiramaz diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 PrudenT said: 230 volt mu watt mi? bi karisiklik var sanki ortada. 230 watt psu oldugunu sanmiyorum + olsa bile su anki sistemini bile calistiramaz diye dusunuyorum. 230 volt turkiye ve bazı avrupa ülkeleri için 110 volt amerika ve bazı diğer ülkeler için amerikadan gelen bir bilgisayarda bu sorunla karşılaşmıştık. converter ile sorunu çözmüştük. bundan bahsediyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 iste arkadas watt'a bakacagina volt'a bakmıs, onu yazmış, ohyeah da 230 watt olarak yorumlamis onu, o yuzden karisiklik olmus. @heimdall: psu'nun kac watt olduguna bak kisaca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 arkasında 230v yazıyodu ben de bunu volt olarak yorumladım. kesin olarak gösteren bi program falan var mı acaba? edit: gerçi kasanın içini açıp baksam yazar bi yerinde mutlaka dimi? bi eve gidince bakiyim, 450+ watt olursa sorun çıkmaz ama dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 acip bakman lazim, ustunde bir sticker vardir, orada yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tamam teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Volt gerilimdir, watt güçtür, nocom'un dediği US standartlarında bir PSU'ya çatman durumları dışında hepsi 230v olur yani. Esas o ekran kartına yetip yetmeyeceğini belirten şey güç, onun için de kaç Watt olduğunu bulman gerekiyor. Fişin girdiği yerde değil de, kasadan sökünce görünen kocaman etikette yazar genelde. Vista kullanmayı düşünüyorsan 4GB bile yapabilirsin o RAM'i, yoksa ekran kartını tam kullanamayabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar