Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aoc yeniden :)

superwiz

Öne çıkan mesajlar

superwiz said:
ya arkadaşlar bu konuyu 50 sayfa tartışmaya hazırım hadi yazın son 2 gündür girdinizmiki aoc ye konuşuyorsunuz ben onu anlamıyorum gidip aralıksız senaryo kasmaya mahkum etmedimi bizi war,gece nin köründe 1 warband bile bulamayaşımızın sebebi oyundan kopmalar olmasın sakın ben diyorumki aquilonia serverina girin 1 başlangıç karakteri açın high lv yoksa görün kalabalığı gözlerime inanamadım bugün girdiğimde diyorum ,hadi onuda geçtik wow 3 ayda aoc nin fixlediği kadar bug fixledimi war da halen engineerlerin alamadığı 1 skill var 1 hafta mail sistemi arızalandı çalışmadı ha birde nerde aoc nin grafikleri warda varmı açaba merak ettim şimdi :S

hazy ağzına sağlık be ustam içimi okudun:))
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ben de yeniden açtırdım accountu.bu oyunu özlemişim cidden.grafikler,oynanış,çoluk çocuğun olmaması çok güzel:meğer grafikler de önemliymiş benim için bunu çok iyi anladım.wowdaki antik zaman grafikleriyle ve saçma sapan inek vs.. karakterleriyle bu oyun KARŞILAŞTIRILAMAZ...
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorum bazı arkadaşları neden boyle peşin hukumluler ama birde bu oyunu aquilonia serverinde deneyin derim..Ben ilk 3 ay Soulstormda oynadım ne gerizekelı bir oyun deyip ayrıldım sonra geri dondum aquilonia serverinde oyunu actım simdi gunde 6 saat girmeden yapamıyorum oyun sarmarmazsa makara kikiri acayip her yer Türk:))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...