Jazzbass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bende baya oldu oynamayalı. yalan yanlış bi guardian kasmıştım lvl30 onunla devam da edebilirim sıfırdan iyi bi server da pom da kasabilirim. Bakalım hevesim kursağımda kalmaz işallaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Efsun said: Dx10 geldi mi oyuna ? Büyük ihtimalle bir daha ki bahara gelir. Bu hızla o oyun adam olana kadar blizzard yeni mmorpg oyun çıkartır. gelecek dx10 yahu sabredin daha yeni bir oyun bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yaşasın CONAN bizi tatmin ediyor sonunda!! Aquiloniadayım beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 nick ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 superwiz said: nick ne sizin guild lideriniz olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 o kim? asdasd yeni girdimde hunlara tanımıom fazla kimseyi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://www.cyberoyun.com/video/age-of-conan-hyborian-adventures/1218/video.html süper ötesi vahşet dehşet herşey sırf bunun için aoc ye devam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 iyi guzel tabi hoş dx 10 da goruntuler super mukemmel hatta. ama insan ister istemez dusunuyo dx9da, siege battle'larda, zar zor alınan 20-30 fps, dx10 geldiginde nası olcak? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukkurbaaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Valla işim falan vardı bugun patch i çekmeye başladım geliyorum bende Aquilonia'a, ne class lazım ondan açıyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Valla ben de girmedim guilde daha bilmiom tam da sen neden zevk alcaksan onu aç bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ancalagan said: yaşasın CONAN bizi tatmin ediyor sonunda!! Cok talihsiz bir aciklama olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hahahah harbiden öyle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 NoTwisT said: Ancalagan said: yaşasın CONAN bizi tatmin ediyor sonunda!! Cok talihsiz bir aciklama olmus. zuhahah çok yanar döner olmuş cidden(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 o konusan herifi kosu bandina koyup, hizi 15 e getirip, karsisina dx10 destekli fast food goruntuleri koymak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 HUN guildine pom lazim arkadaslar cubordan aldigim bilgiye gore bugun bende 2 aylik bi aradan sonra aoca ve hunlarima geri donuyorum bu aksam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bi kadıköy yapıp cuborla konuşmak lazım , oyun nasıl ne alemde geri döniyim mi diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Ben 1 aylık açtım. Özlemişim AoC ortamını. Aquil. 'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 superwiz said: ya arkadaşlar bu konuyu 50 sayfa tartışmaya hazırım hadi yazın son 2 gündür girdinizmiki aoc ye konuşuyorsunuz ben onu anlamıyorum gidip aralıksız senaryo kasmaya mahkum etmedimi bizi war,gece nin köründe 1 warband bile bulamayaşımızın sebebi oyundan kopmalar olmasın sakın ben diyorumki aquilonia serverina girin 1 başlangıç karakteri açın high lv yoksa görün kalabalığı gözlerime inanamadım bugün girdiğimde diyorum ,hadi onuda geçtik wow 3 ayda aoc nin fixlediği kadar bug fixledimi war da halen engineerlerin alamadığı 1 skill var 1 hafta mail sistemi arızalandı çalışmadı ha birde nerde aoc nin grafikleri warda varmı açaba merak ettim şimdi :S hazy ağzına sağlık be ustam içimi okudun:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 wayy yeniden bi yeşermeler falan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Conanda yeşermeler şu merge ile daha çok olacak.Bende 2 gün içinde Hun empire gurubuna geri dönüyorum.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamexmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Crom-Pve sunucusunda bildiğiniz aktif durumda türk guildi varmı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sanırsam vard_ı FrF vardı duruyomu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ben de yeniden açtırdım accountu.bu oyunu özlemişim cidden.grafikler,oynanış,çoluk çocuğun olmaması çok güzel:meğer grafikler de önemliymiş benim için bunu çok iyi anladım.wowdaki antik zaman grafikleriyle ve saçma sapan inek vs.. karakterleriyle bu oyun KARŞILAŞTIRILAMAZ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Anlamıyorum bazı arkadaşları neden boyle peşin hukumluler ama birde bu oyunu aquilonia serverinde deneyin derim..Ben ilk 3 ay Soulstormda oynadım ne gerizekelı bir oyun deyip ayrıldım sonra geri dondum aquilonia serverinde oyunu actım simdi gunde 6 saat girmeden yapamıyorum oyun sarmarmazsa makara kikiri acayip her yer Türk:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gamexmaster said: Crom-Pve sunucusunda bildiğiniz aktif durumda türk guildi varmı arkadaşlar. ustam kızm ama pve serverinde belli bir süre sonra sende benim gibi sıkılırsın pvp serverinde geç olmadan hesap aç derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar