Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende baya oldu oynamayalı. yalan yanlış bi guardian kasmıştım lvl30 onunla devam da edebilirim sıfırdan iyi bi server da pom da kasabilirim. Bakalım hevesim kursağımda kalmaz işallaa
Mesaj tarihi:
Efsun said:
Dx10 geldi mi oyuna ?

Büyük ihtimalle bir daha ki bahara gelir.

Bu hızla o oyun adam olana kadar blizzard yeni mmorpg oyun çıkartır.

gelecek dx10 yahu sabredin daha yeni bir oyun bu. :)
Mesaj tarihi:
iyi guzel tabi hoş dx 10 da goruntuler super mukemmel hatta.
ama insan ister istemez dusunuyo dx9da, siege battle'larda, zar zor alınan 20-30 fps, dx10 geldiginde nası olcak? 8-)
Mesaj tarihi:
superwiz said:
ya arkadaşlar bu konuyu 50 sayfa tartışmaya hazırım hadi yazın son 2 gündür girdinizmiki aoc ye konuşuyorsunuz ben onu anlamıyorum gidip aralıksız senaryo kasmaya mahkum etmedimi bizi war,gece nin köründe 1 warband bile bulamayaşımızın sebebi oyundan kopmalar olmasın sakın ben diyorumki aquilonia serverina girin 1 başlangıç karakteri açın high lv yoksa görün kalabalığı gözlerime inanamadım bugün girdiğimde diyorum ,hadi onuda geçtik wow 3 ayda aoc nin fixlediği kadar bug fixledimi war da halen engineerlerin alamadığı 1 skill var 1 hafta mail sistemi arızalandı çalışmadı ha birde nerde aoc nin grafikleri warda varmı açaba merak ettim şimdi :S

hazy ağzına sağlık be ustam içimi okudun:))
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de yeniden açtırdım accountu.bu oyunu özlemişim cidden.grafikler,oynanış,çoluk çocuğun olmaması çok güzel:meğer grafikler de önemliymiş benim için bunu çok iyi anladım.wowdaki antik zaman grafikleriyle ve saçma sapan inek vs.. karakterleriyle bu oyun KARŞILAŞTIRILAMAZ...
Mesaj tarihi:
Anlamıyorum bazı arkadaşları neden boyle peşin hukumluler ama birde bu oyunu aquilonia serverinde deneyin derim..Ben ilk 3 ay Soulstormda oynadım ne gerizekelı bir oyun deyip ayrıldım sonra geri dondum aquilonia serverinde oyunu actım simdi gunde 6 saat girmeden yapamıyorum oyun sarmarmazsa makara kikiri acayip her yer Türk:))
Mesaj tarihi:
gamexmaster said:
Crom-Pve sunucusunda bildiğiniz aktif durumda türk guildi varmı arkadaşlar.

ustam kızm ama pve serverinde belli bir süre sonra sende benim gibi sıkılırsın pvp serverinde geç olmadan hesap aç derim...
  • Yeni Oluştur...