eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bol şans iki takıma da bakalım gaziantepten bir sürpriz görebilecekmiyiz :) bu arada elimde eski açık bileti var ilgilenenler özel mesajla bana ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Antep Trabzon karşısında, özellikle 2. yarı süper oynadı. Aynı oyunu tutturabilirse sürpriz çıkabilir. Ama GS erken gol bulursa devamını getirir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 inşallah kazanırız ya.. nazar değdi takıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ali sami yen'de kazanırız. deplasman olsa banko 1/0 oynanacak mac. her sene bi totoşluk yapıyo zaten bize antep. benfica macına moralli gitmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evimizde pek affetmeyiz gibi geliyor :) banko üst ama maç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 toggie said: ali sami yen'de kazanırız. deplasman olsa banko 1/0 oynanacak mac. her sene bi totoşluk yapıyo zaten bize antep. benfica macına moralli gitmemiz lazım. antep beşiktaş maçınca çok kötüydü, 10 kişi kalmalarıda etkendi ama ilk 15 dkk da maçı koparmıştık. fener maçında çok iyilerdi ama sezonun başıydı. beto oynarsa ve gününde olursa belki diycem ama normal şartlarda gs rahat kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Kazanalım da bişi istemiyorum Uefa ya moralli gitmek gerek ki tahminimce rahat alıcaz gibime gelior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 üst oynayasım geldi. vay be 1-2 yıldır idda oynamadım. oynasam mı acaba bişi dürttü beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 nocom said: toggie said: ali sami yen'de kazanırız. deplasman olsa banko 1/0 oynanacak mac. her sene bi totoşluk yapıyo zaten bize antep. benfica macına moralli gitmemiz lazım. antep beşiktaş maçınca çok kötüydü, 10 kişi kalmalarıda etkendi ama ilk 15 dkk da maçı koparmıştık. fener maçında çok iyilerdi ama sezonun başıydı. beto oynarsa ve gününde olursa belki diycem ama normal şartlarda gs rahat kazanır.beşiktaş maçında çok eksikleri vardı şimdiki durumları ne bilmiyorum ama trabzona karşı çok güzel oynamışlar cok zor bir maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 eagle_dnz said: bu arada elimde eski açık bileti var ilgilenenler özel mesajla bana ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 banko gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bu maçı yenip moralde depolasanız abi benficaya karşı pek şansınız yok gibi ama inşallah olur ama antep 1 puan alır gibi sizden bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 çok ilginçtir;antepi yenemesek bile, ilk defa benficaya karşı deplasmanda şansımız olduğuna inanıyorum. bu özgüven nereden geliyor? bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 antep yorgun. gs dağınık. bol gollü zevkli bi maç olucak bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 olmasın. ikisini de yenelim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 evimizde kaybedeceğimizi zannetmiyorum. özellikle son 2 maçda alınan kötü sonuçlardan sonra. bazıları için kupaya 1 puanla başlamak sorun olmasa da bence sorun. skoru korumasını bilmeliyiz ki bunu bize eskişehir acı yaşattı ve ankarada skoru eşitledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 toggie said: benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun. 1-0 mı? bana göre o maç 3 ten aşağı bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 toggie said: benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun. Benfica'yı yenelim sonra dönüp fenerden 6 yesek de umurumda olmaz. edit:hatta yiyelim yine teknik direktörü kovulmaz seneyi tamamlar geyik meyik yapılır ama fb ilk 3 e zor girer lig sonunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ben 3 puanın pesindeyim. sonucta fb ile yapılacak mac 6 puan degerinde. yenileceksek zaten 10 tane yemisiz, 86 tane yemisiz farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 87 yemeyelim ama:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 arsenale haftaiçi ezilicemiz için gs maçı +18 olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kadıkoy'de oynadıgımız son 2 macta da performansımız cok iyiydi bence. yine oyle olursa bu sefer kazanma olasılıgımız kaybetme olasılıgımızdan daha fazla. iki takım da su anki performansına gore kadrosundan bekleneni veremiyor ama derbilerde hicbi zaman performans belirleyici olmadı. yani ne olacagı belli olmaz, en kotu durumdaki takım bile cıkar en iyi durumdaki takımı yenebilir bu derbide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 maç kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ondokuz çifsıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar