raw power Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Var mı bilgisi olan?Geçen Taksim'de 10 tane büfeye sordum,tesadüfen birinde bir paket bulabildim,fakat aynı gün kaybettim o paketi.:(Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Çoğu üst düzey şarküteride bulabilirsin. Tuşba gibi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 raw power said: fakat aynı gün kaybettim o paketi.:( lucky strike kaybetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Gangren said: Çoğu üst düzey şarküteride bulabilirsin. Tuşba gibi mesela Kurtuluş'ta olan değil mi?Eğer oysa Kurtuluş'un neresindedir Tuşba,pek bilmiyorum oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Evet Harbiye/Osmanbey/Kurtuluş birleşmesinde olan mekan. Ramada Otel'den, yukarı Ergenekon Caddesi'ne çıkarken, solda kalıyor. Tabi 100% emin değilim ama 2 tane yanyana şarküteri var ve özellikle Tuşba'da, Türkiye'de arayıp bulamadım bir dolu çikolata/alkol/vb. gıda malzemesi var. Lucky Strike olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sağolasın Gangren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 antalyada da yoktu iç görmedim ben bi ara alanyaya gittiğimde bi büfede vardı aldıydım 6 paket o da son içişim oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bostancıda tüm tezgahlarda satılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 benden alabilirsin istediğin kadar fakat izmirdeyim. bi şekilde gönderilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 lucky strike ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 zigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 içinde 10 amele gücünde oluyosun , demir çelik vız geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 istiklaldeki pasaj içine gizlenmiş büfelerde var. beşiktaştaki seyyar satıcılarda var. ve taksim pttnin önündeki seyyar sigaracıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kadıköydeki çoğu sokak tablacısında da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 üst düzey şarküteri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 lucky strike adamlar iflas ederken zengin olmuş vay bea çok deli tat verir ya ama marlboraa favorim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Sly-One said: üst düzey şarküteri mi? evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 mesela almanya büyükelçisi bi şarküteri açarsa üst düzey bi şarküteri mi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 peki hiç strike yapmış şanslı varmı aranızda, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ayda 1 yapıyorum iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 şansınadır o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 senko said: benden alabilirsin istediğin kadar fakat izmirdeyim. bi şekilde gönderilir ama. şenko kaça satıyosun ya da nereden buluyosun izmirde bizi de bilgilendirir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kutusunu 40 dolara satıyorum. izmirde iseniz elden halledebilirz olmadı kargo fln ulaştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar