bombo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 benim pc 128 gfx5200,512 ram p4 2.4.Ben pc iyidir farcry ı oynarım diyodum ama grafikleri low yapıyorum çözünürlüğü düşürüyorum genede acayip takılıyor bir adım gidemedim.yardımlarınizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ekran kartının son sürücülerini yükle bir de öyle dene.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 fx5200 dx9 yavaşlatıcı olarak bilinir.. ondan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 windows açıldığında bir alt+ctrl+del yap orda tanımadığın isimler çıkarsa ara ve sil ondan sonra www.inndir.com a gir ad-aware la bilgisayarını tarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bana sorun ekran kartından gibi geldi diğer parçalar gayet iyi...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 dostum 128 mb fx5900 lx v.+ amd 2.8 + ddr 512 400 ram + msi kt6 anakart ile normal grafiklerde dogru durust oynayamiyorsun o oynu.. hatta o zamazingo oyun degil baska birsey..manyak birsey hatta kafayi yemis birsey..oyunu cikaran firma (ki yapimcilarindan 4'te 3'u turk,oyunu bitirince credits'de cikiyor..hatta direk credits diye secenegi de var) ne dusunuyordu acaba? Ayni zamaninin GTA 3'u gibin olmus..heha[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar