Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 http://www.vistastartmenu.com Böyle bir şeye denk geldim. İlginç görünüyor. Kız kardeşimin bilgisayarında deniyorum bir şimdi, daha kullanışlı bence. Eğer o da severse satın alacağım kıza. 20 USD (Warez'e karşıyız!) Single-click Launch süper görünüyor. Kıskandım bir an. Note: Böyle bir sürü şeye denk geldim bu aralar. Çok güzel şeyler var. Belki Vista'yı benden daha iyi bilen biri (bunların hepsine Linux hakkında arama yaparkan denk geldim) bunları bir konuya toplayıp Vista'yı özelleştirme rehberi gibi bir şey yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Single-click launch baya iyi gözüküyor. Denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 zamanında xpde,win98,95 vs.de bu tarz özelleştirmelere ne zaman kalkasam hep bilgisayar kafayı yedi göçtü vs.. onun için hiç bulaşmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar