lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 O değilde ben geçen sefer hang iDnr dan aldığımı unuttum ya :D Bağdat da iki tane var hangisiydi? Bi de İstanbul da başka yerde satış yok muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 belli değil henuz bagdat'ta bi tane var suadiye'de. digeri caddebostan'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 etilerde sorun olmıcanı bilsem etiler bana da daha çok uyar leventte işyerim nasıl olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 etilerdeki ufacik + cok fazla talep olur o tarafa diye tahmin ediyorum.. chance to drop baya dusuk yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Hmm ben Suadiye den almıştım o zaman. Bağdat ın içiydi oralar yanlış hatırlamıyorsam. Yabancıyım oralara. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Dworgian said: etilerde sorun olmıcanı bilsem etiler bana da daha çok uyar leventte işyerim nasıl olsa :D etıler dırek yalan bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahahaha chance to drop suadiyede daha fazla hem suadiye pvp ye kapalı alandı etilerde pvp olmuş die duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 FOR THE HORDE diye bağıranlar olmuş, Etiler'de doğru mudur, hurafe midir, merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 valla biz starbucks da kahve içiyorduk o aralar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 lancelotdulac said: FOR THE HORDE diye bağıranlar olmuş, Etiler'de doğru mudur, hurafe midir, merak ediyorum? dogrudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 İnanmak istemiyordum buna ben ya ama doğruymuş yani.. :D Bağdat ta polis gelmişti. Üst katlardan şikayet gelmiş ev sakinlerindne. Polis amca, dağılın filan diye seslenmişti. Dnr ın adamlar filan anlatınca olayı anlamışlardı da acımışlardı bize. Hoş DPS ve HEAL potansiyelimiz ile her şekil alırdık ama Türk polisine el kalkmaz, onlar bizim abilerimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 jonywayt said: lancelotdulac said: FOR THE HORDE diye bağıranlar olmuş, Etiler'de doğru mudur, hurafe midir, merak ediyorum? dogrudur :D la efe dönüyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 gecen sefer de bagdat cad. erenkoy dnr da dagitim olmustu, for the horde diye bagirdiydik bizde :D bu sefer de oralarda olurum ben insallah.. ;) suadiye de de dnr var, ama o gece erenkoy dekinde sadece lansman olmustu.. yine oyle olabilir bilginize. gelen olursa, o gun OM atariz.. ben her ne kadar tekrar oynamayi dusunmuyor olsamda.. her zaman el altinda bulunmasinda fayda var.. canimiz ceker falan.. nemelazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 FOR THE HORDE diye bagirdiklarindan 1 saniye sonra polis sirenle yanit verdi o cok iyiydi.. bir nevi aoe fear basti hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Poliste bağırsa FOR THE ALLIANCE, üf kesin dalarlardı tam curcuna, otomatik macro gibi birşey. FOR THE ALLIANCE diye bağırana dalmaca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?26,3681546 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 oha lan eskişehir'de dnr'a isim yazdıran 47 kişi olmuş bugün bende gittim eklettim kendimi. KESİN ALCAM BAK AMA! diye de eklemeyi unutmadım cümlenin sonuna uhsdfhf.. KESİN ALCAM LAN BAK YAMUG OLMASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ankara,İstanbul,İzmir gece satışı olucak ama Bursa'da yok ya başlıcam artık biri bizi görsün duysun Q.Q pew pew her zaman üvey evlat muamelesi yeter lan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 basligi her okudugumda bir garip oluyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hozceri said: jonywayt said: lancelotdulac said: FOR THE HORDE diye bağıranlar olmuş, Etiler'de doğru mudur, hurafe midir, merak ediyorum? dogrudur :D la efe dönüyon mu yok yav takılıyom oyle :D benim sagım solum belli olmaz gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 knox said: Ankara,İstanbul,İzmir gece satışı olucak ama Bursa'da yok ya başlıcam artık biri bizi görsün duysun Q.Q pew pew her zaman üvey evlat muamelesi yeter lan.... perşembe sabahı gelsin de dr'ye np gerisi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Valla Levent te bekleyip 50 nolu bir numara almistim :D For the Horde Diye bagaranlar oldu dogrudur hatta horde banner i acanlar da olmustu :D hatta tv ve gazeteden muhabirler falan gelmisti Hatta sonraki gun gazetede resmimi goren tanidik ve aile sakinleri oglum sen manyakmisin deyip....... Tv de gorunce aaaa oglumuz ve onun gibi olan manyak topluluk diye gosteriyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nühaha DnR da tanıdık buldum collectors ayırttım nühahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Demek bosuna para verecen asasdasd :P tbc de aldım ce war da aldım ce. bundan sonra almam heralde ceeeee :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nesi var ekstra olarak CE nin ve ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar