Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 elimizde olmayan sebeblerden dolayi wotlk eklenti paketimiz 2 hafta gecikmeli olarak ulkemize gelicektir . desin de gor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Miraul said: elimizde olmayan sebeblerden dolayi wotlk eklenti paketimiz 2 hafta gecikmeli olarak ulkemize gelicektir . desin de gor :P Kan çıkar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Aydın Forum DNR da çalışan bir arkadaşa "world of warcraft wrath of the lich king getiricek misiniz?" diye sordum ve "ney??" şeklinde bir cevap aldım.Mağazada çalısan o kadar adamın arasından 1 kişinin oyundan haberi yok.Nası olcak bu işler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 "caddebostan dnr" belki anten açarsa eğer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 peki hiç kutuyu almasak şu an expansion yüklü bizde di mi, sırf netten satın alıp accountu upgrade etsek oluo di mi direk northrende girebiliorz, bi patch çekeriz genel update olarak o kadar. kutuya ithiyaç yok, çünkü tbcde de öle bişey yapmıştım ben die hatılıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 giremezsin patchle. kutuya ihtiyacın yok ama icindeki veriye ihtiyacın var. internetten indirmen lazım yani buyuuuuk bi parca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 o siteden upgrade olayı release den baya bi sonra açılmıştı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 upgrade değil bu direk oyunu indiriyosun siteden. upgrade dediğin account ile ilgili. oyunun keyini girerek yapıyosun onu da webden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hmm hadi ya ben sandm şu en son patchle falna nerdeyse expansion yüklendi, biraz daha patch yükletip, satın alınca WOTLK u accountunu upgrade edince netten, direk accessin olur northrende falna da. Eğer sonradan gelecekse netten aktive etme olayı kapılara dayancaz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 account upgrade oyun cıktıgı gibi baslayacak zaten, kutu alanlar da cd key alanlar da hesaplarını upgrade edecekler. ama oyunu kurmak ayrı hadise. downloada da aynı gun acılır zannediyorum ama hangi hızda cekersiniz bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oyun nete duser ya kesin 1 max 2 gun onceden o kadar depoda calisan insan vardir bi tanesi kesin yurutur. o y urutende rapid e falan atsa oyunu torunlarina yetecek rapidpuan kazanir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 wotlk eu clientını cekebileceğim bi site bilen varmı ben direk cd key alıcam siteden ama simdiden oyunu cekim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 daha oyun cıkmadan nasıl cekicen abi. beta'yı cekersin ancak o da wotlk yerine gecmez dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Wotlk 13 kasımda hangi DNR veya DNR larda satışa çıkacağı belli mi? Ona göre tanıdık bir DNR cı bulup araya sokmaya çalışıcam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 toggie said: daha oyun cıkmadan nasıl cekicen abi. beta'yı cekersin ancak o da wotlk yerine gecmez dogal olarak. geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ne alaka abi doğal olarak wotlk yerine geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 realmlist.wtfyi değiştirerek oynanacak ama cmler açıklama yaptılar, ilerki content patchlerinde bozulabilir tavsiye etmiyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 of 13 ve 14 sabahına vize koyan okul yönetimini kınıyorum. dr'ye gidip alma planım yattı. artık birini bulup ona aldırıcam pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paket i her şartta almak lazım. Bazıları son çare olarak beta client ı ile yükleme yapıp yurtdışından birilerine key yollattırmadan filan bahsetmiş. Mantıklı gibi ama bence yatar gibi duruyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ya ben wowun kendi sitesinden cd keyi alıp, oyunu indirmiştim oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 d&r'ler için isim yazdırıp ayırtma imkanımız var mı. sınavdan çıkınca akşam gidip alsam oyunumu gece kursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 tbc gece bitmiş miydi etiler d&r da ? ben sonraki gün sabah 9 da almayı düşünüyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bitmemisti sadece belli sayida sattilar gostermelik, ertesi gun gidip ben aldim, arkamda en az 50 kisi daha aldi. alis kampi gibi oldu alan alana :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Masquerade said: d&r'ler için isim yazdırıp ayırtma imkanımız var mı. sınavdan çıkınca akşam gidip alsam oyunumu gece kursam? etiler dnr yapmiyordu tbc icin.. ama tanidik varsa belki aradan bir tane ayirabilir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 lan manyak gibi pre-order ne peşinde koşturuyorum günlerdir ama dün ögrendim aral ithalat bizim şirketin kapı komşusuymuş AHAHHA hemen kanki oluyorum bu hafta elemanlar ile :D (ürün erken saatte depolarına gelirse stoklanrken yada dağıtılırken bile görebilecem o derece :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar