Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wotlk alış kampı - istanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen defa sadece taksim ve etilerde oldu, daha merkezi bi yer olursa tercih edilebilir tabi. Ama bostancıdan taksim o saatte 20 dakka falan sürüyor sarı minibüslerle. Minibüslerin oraya bırakırız karşıya geçecekleri.
Mesaj tarihi:
vaaay
allah razı olsun
korkuoduk biz de nası gideriz minibüslerin oraya diye :p

Haftaiçi olması kötü, yoksa Cadde uyar da, ertesi gün iş var, gecenin bir saatinde kasmam yani karşıya geçmeye :)
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
Etiler falan olursa sırf eğlencesine gelebilirim

Sen dayanamaz alirsin, birak ders calismayi sevdim ayaklari icin icini kemiriyor dimi :D al sen oynariz kardes kardes sdfs.
Mesaj tarihi:
bende 340gb yer bos, al sen. pent'te de benim MBP'dan varmis full grafiklerle 75fps'de oynuyormus. al sen al fssd. (iki yan odamda adam deliler gibi oynuyor nasil etkilendigim acik sanirsam...)
Mesaj tarihi:
axedice said:
Yalnız öyle olmuyor dworgian, sıraya isim yazdırmak için orda olmak zorundasın. Kimlik kontrolü bile yapmışlardı içeri girişte. Tabi kendin yerine bi başkasının adını da yazabilirsin sıraya, orda olman yeter.

valla bizim arkadaş bizi yazdırmıştı isim olarak, sıramız geldiginde kimlikle aldık ok.

ben yazdırma sürecinden bahsediorum

iş derdi olmayan bi arkadaş saat 6 gibi fln orda olup listeye yazdırmazsa alamayız çünkü
Mesaj tarihi:
Ben TBC için Bağdat DNR a saat 10 civarı gitmiştik, belki 11 tam hatırlamıyorum. İsmimi 167. olarak yazdırmıştım. Zaten 250 veya 300 kutu vardı. Sorun olmamıştı yani. İş yerinden direk çıkıp oraya gidenlerde yetişebilir.
Mesaj tarihi:
lancelotdulac said:
Ben TBC için Bağdat DNR a saat 10 civarı gitmiştik, belki 11 tam hatırlamıyorum. İsmimi 167. olarak yazdırmıştım. Zaten 250 veya 300 kutu vardı. Sorun olmamıştı yani. İş yerinden direk çıkıp oraya gidenlerde yetişebilir.

:S

ben saat 8 9 gibi geldim arkadaş ismimi 153. olarak yazdırmıştı

alla alla

aman ya neyse :D
Mesaj tarihi:
Nessarien said:
Dworgian said:
alış kampı

Etkinliğin adı biraz tuhaf sakata gelmesin millet (:P)

abi milletin "almak" istediğine karışmam

ben oyun almaya gidiorum gerisi beni ilgilendirmez :)
Mesaj tarihi:
Admin
Forum Admin

Turkey
2266 İleti İletim - 10/30/2008 : 17:53:50
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bu pazartesi sitemizde bir süprizle karşılaşabilirsiniz.

www.aralgame.com

böyle bi sey demiş arkadas ama bakalım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...