axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Geçen defa sadece taksim ve etilerde oldu, daha merkezi bi yer olursa tercih edilebilir tabi. Ama bostancıdan taksim o saatte 20 dakka falan sürüyor sarı minibüslerle. Minibüslerin oraya bırakırız karşıya geçecekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bagdat caddesinde d&r nerde bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 vaaay allah razı olsun korkuoduk biz de nası gideriz minibüslerin oraya diye :p Haftaiçi olması kötü, yoksa Cadde uyar da, ertesi gün iş var, gecenin bir saatinde kasmam yani karşıya geçmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Etiler falan olursa sırf eğlencesine gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ZaugnaKhaldun said: Etiler falan olursa sırf eğlencesine gelebilirim Sen dayanamaz alirsin, birak ders calismayi sevdim ayaklari icin icini kemiriyor dimi :D al sen oynariz kardes kardes sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bilgisayarımda yer yok, olsa alırım biliyorsun. sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hmm cadde de mi olucak? gelirim ben :) (bagdata) ordan da tıpıs tığıs evime yürürüm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bende 340gb yer bos, al sen. pent'te de benim MBP'dan varmis full grafiklerle 75fps'de oynuyormus. al sen al fssd. (iki yan odamda adam deliler gibi oynuyor nasil etkilendigim acik sanirsam...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ulan bi de adam amerikadan 150ms le oynuyo ben burdan min 250 filan görüyorum medeniyetin gözü kör olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 axedice said: Yalnız öyle olmuyor dworgian, sıraya isim yazdırmak için orda olmak zorundasın. Kimlik kontrolü bile yapmışlardı içeri girişte. Tabi kendin yerine bi başkasının adını da yazabilirsin sıraya, orda olman yeter. valla bizim arkadaş bizi yazdırmıştı isim olarak, sıramız geldiginde kimlikle aldık ok. ben yazdırma sürecinden bahsediorum iş derdi olmayan bi arkadaş saat 6 gibi fln orda olup listeye yazdırmazsa alamayız çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ben TBC için Bağdat DNR a saat 10 civarı gitmiştik, belki 11 tam hatırlamıyorum. İsmimi 167. olarak yazdırmıştım. Zaten 250 veya 300 kutu vardı. Sorun olmamıştı yani. İş yerinden direk çıkıp oraya gidenlerde yetişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 etilere gece 11 de gidip 30 lu bi numara almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ohannes hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 lancelotdulac said: Ben TBC için Bağdat DNR a saat 10 civarı gitmiştik, belki 11 tam hatırlamıyorum. İsmimi 167. olarak yazdırmıştım. Zaten 250 veya 300 kutu vardı. Sorun olmamıştı yani. İş yerinden direk çıkıp oraya gidenlerde yetişebilir. :S ben saat 8 9 gibi geldim arkadaş ismimi 153. olarak yazdırmıştı alla alla aman ya neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ya şimdi bırak meraklıysan falan ayaklarını niyetinin ne olduğunu anladık sdf Sana cevabımı özelden vericem azgın şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kaç para olacak bu şimdi? yahu dövizde aldı başını yürüdü vay anasını so serious yahu IMKB nerf euro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 aente said: IMKB nerf euro! loool :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Dworgian said: alış kampı Etkinliğin adı biraz tuhaf sakata gelmesin millet (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Nessarien said: Dworgian said: alış kampı Etkinliğin adı biraz tuhaf sakata gelmesin millet (:P) abi milletin "almak" istediğine karışmam ben oyun almaya gidiorum gerisi beni ilgilendirmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 o da fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Admin Forum Admin Turkey 2266 İleti İletim - 10/30/2008 : 17:53:50 -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar bu pazartesi sitemizde bir süprizle karşılaşabilirsiniz. www.aralgame.com böyle bi sey demiş arkadas ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar