Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ve gönderiyorlar, emin olabilirsin, birçok arkadaşım kutudan fedakarlık yapıp, ilk gece oynayabilmek için bu siteden alışveriş yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 nasılsa o gün oynamayacağım için beni germiyo ayrıca zaten oynanabilir olmayacak northrend bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Gangren said: ve gönderiyorlar, emin olabilirsin, birçok arkadaşım kutudan fedakarlık yapıp, ilk gece oynayabilmek için bu siteden alışveriş yaptılar. phone confirmation mı gerekıo gamers loot icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sparkcaster said: nasılsa o gün oynamayacağım için beni germiyo ayrıca zaten oynanabilir olmayacak northrend bi süre 2 giriş zone var, TBC gibi olmayacaktır ama şu anki stabilite de olmayacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 raistlinthewiz said: phone confirmation mı gerekıo gamers loot icin? Bilgim yok bu konuda, ama olsa da farketmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 aldım ozaman gamersloottan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Gangren said: Sparkcaster said: nasılsa o gün oynamayacağım için beni germiyo ayrıca zaten oynanabilir olmayacak northrend bi süre 2 giriş zone var, TBC gibi olmayacaktır ama şu anki stabilite de olmayacağı kesin. yetmez, cünkü bf gib farmlanacak instance yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Banada cok cazip geldi su an ama ne yazik ki cok pahali :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 nası yok ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Borean Tundra'da The Nexus var, 70 - 72 Howling Fjord'da Utgarde Keep var, 70 - 71 2 Başlangıç bölgesi ve 2 entry instance var işte, daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bf kadar efektif değil onlar, quest yapmak daha efektif şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 len yok diosun, sonra efektif deil diosun, birisi çıkıp 2 istatistik koysa, sıradaki bahaneni merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 raistlinthewiz said: Gangren said: ve gönderiyorlar, emin olabilirsin, birçok arkadaşım kutudan fedakarlık yapıp, ilk gece oynayabilmek için bu siteden alışveriş yaptılar. phone confirmation mı gerekıo gamers loot icin? evet gerekiyor ama ingilizce bilmesen bile yes yes desen kabul ediolar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Geçen defa da istanbul diye yazmıyordu blizzin lsitesinde ama biz aralı forumdan dürtüp d&ra telefon spamleyerek ikna etmiştik. Yine aynısı olucak ben kulislere başlarım bi iki güne. Bi terslik çıkmazsa geçen seferki gibi akşam bağdat caddesinde buluşur numaralarımızı aldıktan sonra geçer bi yere otururuz. Xunn ve ben bankoyuz, kaede o ara istanbuldaysa gelir. Jaan almasam bile muhabbet için gelirim dedi, madboi kesin gelir. Puma avustralyada galiba yoksa kesin gelirdi hehe. Cüce de gelir bence, bostancıdan taksime gitmek çok kolay çünkü cüce. Tarih yaklaşsın daha net bi organizasyon yaparız hatta buluşma bölümüne açarız 2. PATİCİK NO LİFER BULUŞMASI diye. edit : Bu arada kamp olayı sabahlamak değil akşam 7de 8de gidip sıraya girip 12de oyunu almak yanlış anlaşılmasın. Beklerken yemek yiyip bi yere geçip muhabbet ediyoruz işte, 12 gibi de geri gidiyoruz d&rın önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Belki mod'da gelir??!! Amaa hatun eve döndüğümde o kutuyla ne yapar bilmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Gangren hanımı da al gel bak ne kadar şirin sevimli çocuklarla oynuyorum ayağına yat :P Beni jaanı falan görmesin tabi xunn olsun madboy olsun bunlarla yansıt wow imajını ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kampa gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ya abi, hatun bilmemkaç tane Ventrilo konuşması dinledi orda burda, hayatta inanmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet kamptan kasıt gece 12 1 gibi oyunu alıp eve koşmak kurmak fln inv meh! oyunu bulup almış olsam da sizi görmeye gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hahah aradılar gamersloottan sımdı. bi kadın iste cart curt confirm etcez dedi. isyrındeyım bende millet garip garip bakmasın dıe gectım bos bi odaya, karı soruo sokak adress fln neyse soyledık tamam dedı bısı daha sorcam tel cekmemeye basladım.. i can.t hear you please wait please direkten sokaga fırladım. karının sesı gelıo guluo bı yandan neyse posta kodunu da soyledım. is it okay now dedım yes dedi bisiler daha soledı ama yıne gıttı ses anlamaydık en son kapattı sonra eheheuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 numara olayı iyiymis. bagdat caddesi de uyar. count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 buluşma için lütfen bir liste oluşturulsun ad verilsin listeyi eline alıp 1. olarak orda olabilecek (mümkünse öğrenci kesiminden) bir cengavere :D hepimizi yazdırsın listeye biz de ona burgerdi kolasıydı alıp mutlu edelim hepimiz oyunumuzu alalım oh mis dielim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yalnız öyle olmuyor dworgian, sıraya isim yazdırmak için orda olmak zorundasın. Kimlik kontrolü bile yapmışlardı içeri girişte. Tabi kendin yerine bi başkasının adını da yazabilirsin sıraya, orda olman yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 axedice said: ...bağdat caddesinde buluşur numaralarımızı aldıktan sonra geçer bi yere otururuz..., Ben de varım bunda, BEN DE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yahu niye Bağdat Caddesi? Yapalım şunu Taksim civarında, daha merkezi olur hem :p Kim uğraşıcak şimdi perşembe gecesi o saatte eve dönmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar