Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nissan 370Z

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam,

said:
350Z modelinin yerini alacak, 370Z modelinin ilk resmi görselleri yayınlandı. Yeni model biraz “retro” bir tasarım; eski 240Z modeli gibi uzun burun, kısa arka kısıma sahip ancak güncel Nissan modellerini de yansıtıyor.

Model isminin değişmesi, motor hacminin de 3.7 litre olacağını ifade ediyor; gücünün 330 beygir olması bekleniyor.

370Z yerini alacağı modele göre biraz daha kısa ancak daha geniş ve daha hafif.

Araç, 19 Kasım’da düzenlenecek Los Angeles Auto Show’da tanıtılacak ve ardından satışına 2009 yılının ilk çeyreği içinde başlanacak.

Dış oranları hoş duruyor :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
ahhaha destek süpermiş..

ayrica araba 10 numara olmuş. hani ilk bakışta kötü gelipte aliştikça iyileşen modeller olur ya, bu ilk bakişta 10 numara geldi gözüme.. alişinca nolacak bende bilemedim.
Mesaj tarihi:
sağı kırpsan ondan solu kırpsan bundan arak zaten her türlü dizayn yapılmış adamlar ne yapsa arak oluyor bu saatten sonra ki bence kendine has bi dizayn olmuş bu.
Mesaj tarihi:
vodan yanımda olsan sana parmakla gösterip anlatırım ikna ederim ama buradan söyleyebileceğim tek şey gerçekten çok ufak ayrıntı hatları dışında hiç ilgisi alakası olmadığı
Mesaj tarihi:
Bu kadar, herkesi ikna edecek kadar karizmatik olma rica edeceğim.

İkna edebileceğin bişey yok birader bence benziyor diyorum sen tasarım otoritesiymiş gibi bana "ufak detaylar dışında bişey yok" gibi katti bir yorum yapıyorsun. Bence benzemiyor de geç ne üsteliyorsun bu kadar?

Amcanızın oğlunun tasarımıymış gibi sahiplenmeyin herşeyi lütfen.
Mesaj tarihi:
Selam,

5 sene sonra zaten yapılabilecek yeni tasarım olasılığı kalmayacak. Mutlaka birşeyler daha önceki birşeyleri anımsatacak :)

Ben tipini farklı ve kendine has buldum. Eğer esinlenmeler varsa da bunu güzel harmanlamışlar.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...