pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 PrudenT said: adam uygun değil, daha uygun birileri seçilebilirdi. mesela http://img112.imageshack.us/img112/2176/a4450xnullrw5.jpg ahaha guzel calısma oktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 djfsldsjfs pes be adam neyle uğraşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Xenocide said: bende önce muhalif yaklaştımda, aslında reklam tam tersi bir mesaj içeriyor. sonuna kadar izlenince, "tipine bakıp hemen önyargıyı yapıştırmayın" gibisinden bir mesajı var. ama uygulama yanlış olmuş sanki. sanat yapılmıyor sonuçta burda izleyicinin tak diye anlaması lazım reklamı. ortalama bir zekanın üstünde bir insan en azından reklama şöyle yaklaşabilmeli . bence bunun sanatla falanla de pek alakası yok abi , sanattan zerre anlamayan ben bile anlayabildiysem reklamı . keza zamanın reklamları hep dikkat çekici olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 aslında reklam güzelmiş ama zamandan gelmesi düşündürdü beni açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bende çok düşünceliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Alexi_Septimus said: ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 beyler yaftalamayın http://www.bobiler.org/upload/photographs/139851311m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hatta http://www.bobiler.org/Zaman_Reklami_Zacmalatmaca_1934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bobilerde bunun bir super star versiyonu varki görür görmez bilgisayar kendi kendine reset attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 http://www.bobiler.org/upload/photographs/139863189y.jpg Off ayarin böylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yahu ben mi yanlış okuyorum yoksa orda "yaftalamadan düşünün" mü yazıyo? Zaman gazetesi diye ve bi satanist yazdı diye hemen tepki toplamış. Bi okuyun be arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 herkes okumus ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 valla zamani falan sallayinda reklamı çok başarılı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Eleştirilen kısım o değil ki. Kendileri yaftalamanın allahını yaptıktan sonra "biz mandacı şerefsiz liboşlar değiliz ama günahımızı alıyosunuz ya QQ" temalı bi reklam yapmaları. O satanist kısmı da ucuz popülizme girdiği için eleştiriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yok shadow düşüncelerinde haklısın zaten o yönden bakmıyorum. Sadece reklamı tarafsız bir reklam gibi görünmeye çalışınca aradan zamanı falan çıkarınca baya kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 epey güzel bi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 forgiver said: hatta http://www.bobiler.org/Zaman_Reklami_Zacmalatmaca_1934 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 karpuz said: yahu ben mi yanlış okuyorum yoksa orda "yaftalamadan düşünün" mü yazıyo? Zaman gazetesi diye ve bi satanist yazdı diye hemen tepki toplamış. Bi okuyun be arkadaşım... mesajının hemen 1 üstündeki resimi dikkatle incele, neyin tartışıldığını anlarsın. özellikle resmin altındaki yazıyı oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 DeBuffAndHeal said: http://www.bobiler.org/upload/photographs/139863189y.jpg Off ayarin böylesi. +1 Böylesi EPIC ayar görmedim. Yapanın eline, zihnine sağlık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yalniz reklam ve reklama paticikte verilen tepkiler sahane zaten ne yalan soyleyeyim son donemde bundan farkli olmasini da beklemezdim, yaftalamanin alasini sergiliyor patilerimiz karsilikli icerige bakmaya ne gerek var, kim yapmis zaman mi, tamam iste saydir gitsin yerim anlamini icerigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ben mi yanlış görüyorum, yoksa reklamda şu kocaman resim ve ufacık "yaftalamadan düşünün" mü var? Bu resimde o ufacık yazı mı dikkat çekiyor, yoksa satanist diye yaftalanmış gencin devasa resmi mi? Ayrıca bobilere de teşekkürü bir borç biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 senin koydugun resimde yaftalanmis genc dikkatimi cekiyor quote aliskanligi mi bu bolerek alinti? ehue =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 son cümlenle yaftaladın bile ayrıca benim koyduğum resimde yaftalanmış genci görmen normal, ayrıca(2) o resim reklamın yüzde doksanıdır herhalde. Şimdi şöyle bi köşeyazısı olsa, yazar A kişisine atıp tutmuş, saymış sövmüş, yalan yanlış, demediğini bırakmamış yazının yüzde doksanında. Sonra da kalkıp son paragrafta "ben bu kişi hakkında bunları yazdım, ama siz benim dediklerimi kabullenmeden önce durun bir düşünün" dese o yazarı alkışlamak mı gerekir acaba? O paragraf yazarı aklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 o değil izmirdeki otobüs duraklarında sadece YOBAZ versiyonu var. cumhuriyet gazetesinin reklamının benzerini yapmaya çalışmışlar olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar