Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zaman gazetesi: satanist!

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:
bende önce muhalif yaklaştımda, aslında reklam tam tersi bir mesaj içeriyor. sonuna kadar izlenince, "tipine bakıp hemen önyargıyı yapıştırmayın" gibisinden bir mesajı var. ama uygulama yanlış olmuş sanki. sanat yapılmıyor sonuçta burda izleyicinin tak diye anlaması lazım reklamı.

ortalama bir zekanın üstünde bir insan en azından reklama şöyle yaklaşabilmeli . bence bunun sanatla falanla de pek alakası yok abi , sanattan zerre anlamayan ben bile anlayabildiysem reklamı .

keza zamanın reklamları hep dikkat çekici olur .
Sosyal ağlarda paylaş

karpuz said:
yahu ben mi yanlış okuyorum yoksa orda "yaftalamadan düşünün" mü yazıyo? Zaman gazetesi diye ve bi satanist yazdı diye hemen tepki toplamış. Bi okuyun be arkadaşım...

mesajının hemen 1 üstündeki resimi dikkatle incele, neyin tartışıldığını anlarsın. özellikle resmin altındaki yazıyı oku.
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz reklam ve reklama paticikte verilen tepkiler sahane

zaten ne yalan soyleyeyim son donemde bundan farkli olmasini da beklemezdim, yaftalamanin alasini sergiliyor patilerimiz karsilikli

icerige bakmaya ne gerek var, kim yapmis zaman mi, tamam iste saydir gitsin yerim anlamini icerigini
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mi yanlış görüyorum, yoksa reklamda şu kocaman resim ve ufacık "yaftalamadan düşünün" mü var? Bu resimde o ufacık yazı mı dikkat çekiyor, yoksa satanist diye yaftalanmış gencin devasa resmi mi?

Ayrıca bobilere de teşekkürü bir borç biliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

son cümlenle yaftaladın bile

ayrıca benim koyduğum resimde yaftalanmış genci görmen normal,
ayrıca(2) o resim reklamın yüzde doksanıdır herhalde.

Şimdi şöyle bi köşeyazısı olsa, yazar A kişisine atıp tutmuş, saymış sövmüş, yalan yanlış, demediğini bırakmamış yazının yüzde doksanında. Sonra da kalkıp son paragrafta "ben bu kişi hakkında bunları yazdım, ama siz benim dediklerimi kabullenmeden önce durun bir düşünün" dese o yazarı alkışlamak mı gerekir acaba? O paragraf yazarı aklar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...