Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 250gblık harddiskin 20sini linux/backup vs için ayırmıştım zamanında.şuan ikisi de ntfs formatlı.Birinden diğerine dosya attığımda external harddiske attığım hızdan bile düşük oluyor ve buna anlam veremiyorum aynısı arkadaşımda da söz konusu..C'nin içinde patır kütür dosyaları taşıyorum ama iş C'den ayırdığım 20gblık D'ye atmaya gelince bekletip duruyor,defrag mefrag da yaptım tertemiz ikisi de yeni formatlı.Benim bilmediğim bi durum mu var bu partition olaylarında ? buarada bahsi geçen harddisk sata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bende de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Basitçe anlatayim. I0 internal HD, I1 internel bölüm 1 olsun, I2'de bölüm iki. E0 external olsun. Şimdi I0 toplam 10 hızında dönebiliyor. E0 toplam 10 hızında dönebiliyor. I0'dan E0'a atarken ikisinde 10 hızında döndüğü için dosya 10 hızında gidiyor. I1'den I2'ye atarken ikiside I0'ı kullandığı için ve toplam hız 10 olduğu için I1 5 hızında, I2 5 hızında dönüyor. Böylece dosya 5 hızında okunuyor, 5 hızında yazılıyor. I0'dan E0'a giderken 10 hızında okunuyor, 10 hızında yazılıyordu. Anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 çok güzel anlattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bu arada C içinde taşıdığın dosyaların fiziksel yeri değişmiyor kes yapıştır yaparsan. Adresi değişiyor sadece. HD birşey yapmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet bu yüzden kesip yapıştırınca şak diye olurken kopyalamak zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 tamam öğrendim ayrıca bu 5 - 5 bölünmeleri olayını da lanetledim :D bi de yeri olmasa da sorayım kaçtır okuyorum archlinux forumunda i686 i686 diye bu tüm core işlemciler için mi bizim işlemcimiz yer mi yemez mi görebileceğimiz bir tablo var mı wikipediadan falan bakındım ama bulamadım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_P6 Arch, Yonah ile epey iyi performans gösteriyor. PIII ve öncesinde sorun çıkartabiliyor. Ama enderce. Updated i686 için daha çok. Wiki'yi okuyunca anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar