pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sarah mclahlan - angel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 abigor - dornen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bilimum post rock ve turevleri cokertebilir, en azindan beni cokertiyor, Godspeed You! Black Emperor, Mogwai, Sigur Ros, Explosions In The Sky gibimsilerden. Isis, Pelican falan var birde, sludge falan da sokusturmuslar araya da, hala post rock tabanli, gayet iyidir. Isis'ten ozellikle Celestial ve Oceanic albumleri itinayla tavsiye edilir. Bunalim muzik dinlemeyin lan ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 anathema- one last goodbye, lost control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sorieno said: Arkada$ - Olme Oha nerden biliyorsun bu grubu? Tarıkların 93'te kurduğu bar grubu değil miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Alexi_Septimus said: Sorieno said: Arkada$ - Olme Oha nerden biliyorsun bu grubu? Tarıkların 93'te kurduğu bar grubu değil miydi bu? Evet, Tarik'larin grubu. Bu sarkiyi da kanserden olmek uzere olan sevgilisi icin yazmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 duman - haberin yok ölüyorum ogün sanlısoy - kaybettik severken guns'n roses - november rain epica - cry for the moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sorieno said: Alexi_Septimus said: Sorieno said: Arkada$ - Olme Oha nerden biliyorsun bu grubu? Tarıkların 93'te kurduğu bar grubu değil miydi bu? Evet, Tarik'larin grubu. Bu sarkiyi da kanserden olmek uzere olan sevgilisi icin yazmisti. Ne oldu sonra onlara ya? Dağıldılar mı? Çok güzeldi çünkü yani, bayağı başarılıydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Alexi_Septimus said: Sorieno said: Alexi_Septimus said: Sorieno said: Arkada$ - Olme Oha nerden biliyorsun bu grubu? Tarıkların 93'te kurduğu bar grubu değil miydi bu? Evet, Tarik'larin grubu. Bu sarkiyi da kanserden olmek uzere olan sevgilisi icin yazmisti. Ne oldu sonra onlara ya? Dağıldılar mı? Çok güzeldi çünkü yani, bayağı başarılıydılar. Dagildilar. Arkada$ grubundan ayrilan Tarik muzik hayatina solo olarak devam etti, ara sira barlara cikip, kansere yenik dusen sevgilisi icin soyledigi Olme sarkisiyla izleyicilerin gozlerinde yas birakmadi. Cok guzel sarkiydi Olme, ondan daha huzunlu bir sarki yoktur. Sert kalin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kemancı'da dağıttıkları kasetler ne güzeldi ya, demo kasetler. Varsa sende yollayabilir misin bana bir şekilde? Türkiye'de post-rock'ın öncüsüydü sonuçta adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Post rock mı? Meraklandım yahu, nasıl ulaşabiliriz materyale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ya valla arkadaşta varsa vardır. Ben sadece hatırlıyorum, mp3 falan yoktu o zaman tabii. Ben de çok şaşırdım bilmesine. Arkadaş iyiydi bir zamanlar sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaşım bekliyoruz o zaman. /donanımhaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nightwish/astral romance nightwish/dead boy's poem dolores o'riordan/stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Alexi_Septimus said: Kemancı'da dağıttıkları kasetler ne güzeldi ya, demo kasetler. Varsa sende yollayabilir misin bana bir şekilde? Türkiye'de post-rock'ın öncüsüydü sonuçta adamlar. O demo var bende hala. Mp3'ler yok tabii ama kaset mevcut halen. Hatta bu fotografi hatirlar misin bilmiyorum, demo'nun icinden scan'ledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Chastise said: Post rock mı? Meraklandım yahu, nasıl ulaşabiliriz materyale? Evet, Turkiye'nin ilk post-rock grubudur Arkada$. Ki o zaman post-rock kavrami bile yoktu, Helios'lar, Mogwai'lar pislikleriyle oynuyorlardi hatta, Dunya'da bile ilk post-rock yapan gruplar arasindadir Arkada$. Gerci soz falan da kullaniyorlardi bazi sarkilarinda etkin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sorieno said: Alexi_Septimus said: Kemancı'da dağıttıkları kasetler ne güzeldi ya, demo kasetler. Varsa sende yollayabilir misin bana bir şekilde? Türkiye'de post-rock'ın öncüsüydü sonuçta adamlar. O demo var bende hala. Mp3'ler yok tabii ama kaset mevcut halen. Hatta bu fotografi hatirlar misin bilmiyorum, demo'nun icinden scan'ledim. Aaa hatırladım şimdi görünce bak. Solo projesi piyasa olmuştur tabii Tarık'ın gözü paradaydı biraz. Dinledin mi hiç solo yaptıklarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ya kadıköy değil mi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Nine Inch Nails - Right Where it Belongs Çok da depresif değil ama boşver yahu depresyon tezek bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Alexi_Septimus said: Aaa hatırladım şimdi görünce bak. Solo projesi piyasa olmuştur tabii Tarık'ın gözü paradaydı biraz. Dinledin mi hiç solo yaptıklarını? Evet, dinledim. Ama dinlemez olaydim. Bilmeyen arkadaslar icin soyleyeyim; Tarik, fotografta en ondeki, sakalli olan. Fotografin cekildigi zaman, Olme sarkisini yazdiklari zamana ait zaten demo'lari da o sarkiyla ilgi cekmisti. Ardindan, bilenler bilir, Nekropsi'nin ilk cikmaya basladigi zamanlar, birlikte degisik bir sey yapmislardi. Nekropsi'nin At ve Kus sarkilarinin uzerine calinmisti bu Olme, demo'da onun da kaydi var, At-Olme diye. Tarik'i taniyorum, iyi cocuktu. Yani o sevgilisiyle ilgili olay bayagi etkilemisti. Sonra zaten kiz vefat etti. Tarik da kayisi kopardi. Gruptan falan ayrildi. Bir ara ortaliktan kayboldu. Sonra Kadikoydeki barlarda falan calmaya basladi. Hatta 3-4 sene evvel Shaft'ta da ara ara cikiyordu. Kurnazlasti anlayacagin, nasil yirtarim derdine girdi. Ki yani hakikaten catir catir muzik yapiyorlardi ve Tarik cogu sarkiyi besteliyordu. Duyduguma gore simdi bir reklam ajansinda calisiyormus. Yani bu adam, Godspeed You! Black Emperor diyince aklimiza gelen ilk isim Efrim Menuck'e bile anarsizm dersi falan verecek kalibrede bir adamdi. Iste bir de simdiki haline bak. Yazik sahiden, ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Sorieno said: Oha Kadife sokak!!! ::o ::o Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ismayil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 o demoyu her kim dinlediyse hayata olan bagliligini yitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ALLAH BELANI VERSIN UMUR AHAHAHAH Erhan pasa var birde, yanlis hatirlamiyorsam 2. bir demo pirocenizde guest olarak ortaya cikacakti, bol kufurlusunden katkilari olacakti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Tarık çok yakışıklı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 MADBOY said: ALLAH BELANI VERSIN UMUR AHAHAHAH Erhan pasa var birde, yanlis hatirlamiyorsam 2. bir demo pirocenizde guest olarak ortaya cikacakti, bol kufurlusunden katkilari olacakti sanirim. Tesekkur ederiz butun hikayenin icine ettigin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar