Chastise Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Selam. Bu konularda ultra noob biriyimdir, ama format da sorun çıkarınca daha kötü hissettim dfg. Xp'de format atmaya çalışıyorum şu an, boot ayarlarından cdromu first 'e aldım. her türlü priority cdrom da olmasına ve xp cd sini takıp restart atmama rağmen, restarttan sonra bilgisayar normal bir şekilde açılıyor. O "slm, kurayım mı abi yeniden?" ekranını alamıyorum. Deli oldum kaç saattir. Cd'de sağlam, okumama gibi bir durumu yok. Nedir, ne değildir? (benzer bir başlık açılmışsa da ben görmemişsem de pardon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bios update gerekiyo olabilir. olmayadabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eğer xp cd sini kendin yazdıysan bootable olmayablr bootable xp cdsi yazmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 problem cd dedir. biosla alakalı olduğunu sanmıyorum. eğer first device seçtiysen cdrom u olay bitmiştir zaten. sorun cd de olabilir. başka bi cd yle denemen lazım. Eğer o da olmazsa cd romda bi problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 peki cd-rom icin bir tusa basin yazisi cikiyor mu? eger cikiyor da basinca bir sey olmuyorsa, klavyeyi görmüyordur orada. oyleyse bios'a giriyosun bir yerlerinde usb keyboard support gibisinden bi sey olucak (kurcala bulursun), onu enable ediyorsun (klavye usb olmasa bile yapman lazim). ondan sonra oluyor. sacmasapan bir sey ama gecen gun iki saat format atamadim oteki pcye, her anakartta default olarak acik gelmiyor, neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Cd nin bootable olduğundan eminsin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bir de bazı modern bioslar çok kazma oluyor. Bir LiveCD takmıştım, LiveCD açılırken elektirik gitti, araya başka bir LiveCD koymadan aynı LiveCD'yi bir daha kullanamadım. Niye olduğu hala muallakta. Vardır elbet bir nedeni ama bilmiyorum işte, el yordamı ile bulduğum çözümü biliyorum sadece. Eğer aynı sorun ise başka bir CD boot etmeyi dene, bak bir oluyor mu? Eğer indirmen gerekiyorsa şunu indir, 90 MB birşey: http://www.puppylinux.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 cdnın bootable olayındandır %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yeni bi win cd ile denersen daha iyi olur bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hdd'den boot seçeneğini tamamen kaldır sadece cdden boot et de biosta. bu da olmazsa başka bi mallık var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ee sanırım emin değlilim cd nin boot olayından. Bir de öyle birşey bulup denerim madem, eğer buradakilerden hiç biri yaramazsa tekrar uplarım başlığı.^^ Çok teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar