Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 beybinin mevzu neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 4 sayfa yazıda 1 sayfa çalıntı muhabbeti gerisi full geyik.Garbage'a linkle butonumu var topiclerin yanlarında. Konuyla ilgili:Şahsi fikrimi söyliyim çok hoşuma gitti.Orjinalinin Samwise'e ait olduğunu hepimiz biliyoruz , arkadaşta biyerde gördüm(ve esinlendim)yaptım demiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 semörey pende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 simiriy pindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Of ulan kendine böyle yazık eden görmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 pandalari hic sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 CHOQ SHIRINLER =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ahah eskilerin bonec ve chemical havası yakalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Spacecake said: bu da benim nacizane kızgın zürafa isimli eserim.karısı ve çocukları maymunlar tarafından kaçırılan kızgın bir zürafanın hikayesini anlatıyor. çok orjinal(tu) 4. sınıfa geldiğimde bu fikrinden esinlenip bir animasyon yapabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 "Esinlenmek" kelimesini daha fazla kullanmayalım isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bende şöyle bişi hacıladım googledan koyayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Lyvanna_Dolores said: Spacecake said: bu da benim nacizane kızgın zürafa isimli eserim.karısı ve çocukları maymunlar tarafından kaçırılan kızgın bir zürafanın hikayesini anlatıyor. çok orjinal(tu) 4. sınıfa geldiğimde bu fikrinden esinlenip bir animasyon yapabilir miyim tabii ki neden olmasın.çalışmada benim de adım geçtikten sonra hiç sakıncası yok yeni arkadaşlara destek olmak her zaman zevk bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bunuda ben yapmisttim, sene 1991 http://animestation.yooblog.gr/files/2007/05/samurai_pizza_cats.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 buda babası hacılanmış maymun ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Epic e dogru yaklasiyor Thread.. Spicecake imzali foto ve cizerken kullandigin mouse a 1000$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Spacecake said: bu da benim nacizane kızgın zürafa isimli eserim.karısı ve çocukları maymunlar tarafından kaçırılan kızgın bir zürafanın hikayesini anlatıyor. masaüstüm yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sayfa 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yazı karakterleri niye inatla cumle icinde degişip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ha bide, panda cocugunu calan insanların cocugunu mu caldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yazı karakterleri hep aynı ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Çocuğun çizimi orjinal sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 amca oğlundan esinlendim xD şaka bir yana evet orjinal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Sıkıntılı geçen günüm bu topicle bi anda şenlendi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar