soulberry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 windows xp kullanıyorum. bazı klavyelerde bi tuş oluyo, basınca direk "bilgisayarım" menüsü falan açılıyo. ama benim klavyemde yok. diyelim "alt gr + b" tuşuna böyle bi şey atamak istiyorum. mümkün mü bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ctrl + esc de o windows tuşunun yaptığı şeyi yapıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yanlış anlamışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 http://www.autohotkey.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eed bayaa yanlış anlamışım onu farkettim de nasıl anlamam gerektiğini tam olarak anlayamadım. son tahminim multimedia tuşlar. herneyse dsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar