hozceri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 2005 mayısta actım accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfteam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Aytaç'ın küçük bir şakası. Kendisi bile 300 gün olmamıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 itouch said: - TBC Hj, Bt full ve Sunwell için minimum 3 ve üzeri bossları kesmiş olmak (zamanında) arkadaşlar aranmaktadır, ilginen arkadaşlar başvuruları web sitesinden kabul edilecektir. www.cartelguild.net kendi acaba sunwellde boss kesebilmişmide[zamanında :D ] 3 boss kesmiş adam arıo cidden buda komediymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aytaçın gelip bişeyler demesini beklerdim şu vakte kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 of itouch = aytac? abiiiiiii bu arada "minimum x" zaten "x ve uzeri" demek. minimum x ve uzeri dedigin zaman sonsuz gibi bisey oluyo. minimum 1-2 guild degistirmisi de anlamadim, her secimde parti parti gezen belediye baskani gibi bisey mi ariyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bence maximum yazcakmış orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfteam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 go2hell said: kendi acaba sunwellde boss kesebilmişmide[zamanında grinning smiley ] 3 boss kesmiş adam arıo cidden buda komediymiş smiling smiley 3.0 gelmeden Sunwellde 3 boss kestik. Aytaç ın orada istedikleri pratikte kendisinin tbc öncesi mage ile yaptıkları tbc sonrasında ise warrioru ile yaptıklarıdır. Asıl komedi senin hiç araştırmadan burada yazman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ah ulan naxx ta 2kanat temizlemiş olsam tam olcaktı kaçırdık bak:D Edit: AaAaAaAa pardon ben s3d de kesmedim :D Guild in eski üyeleri gitti yerine patates çuvalları koyduk yakında naxx ta temizleyemicez lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 itouch said: - TBC öncesi Aq 40 minimum 4 boss ve üzeri ve Nax için ise minimum 2 veya daha fazla kanat temizlemiş olmak ( zamanında ) Bu biraz ağır olmuş :) Ha çok kaliteliyiz kalitemizde adam alıcaz diyorsanız aq40 görmüş adam yerine immortal / undying/ malygos 6 dakika / 3drake (10man) gibi baba archivement lari yapmış adam arayın. aa pardon siz hala bu archivement yapmamıştınız değil mi? :) Sözün özü content temizlemek yetersiz. Yinede tüm iyi niyetim ile ümit ediyorum ki;istediğiniz oyuncu(ları) bulursunuz. Şimdiden ulduar'da başarılar.Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Darkthrone said: itouch said: - TBC öncesi Aq 40 minimum 4 boss ve üzeri ve Nax için ise minimum 2 veya daha fazla kanat temizlemiş olmak ( zamanında ) Bu biraz ağır olmuş :) Ha çok kaliteliyiz kalitemizde adam alıcaz diyorsanız aq40 görmüş adam yerine immortal / undying/ malygos 6 dakika / 3drake (10man) gibi baba archivement lari yapmış adam arayın. aa pardon siz hala bu archivement yapmamıştınız değil mi? :) Sözün özü content temizlemek yetersiz. Yinede tüm iyi niyetim ile ümit ediyorum ki;istediğiniz oyuncu(ları) bulursunuz. Şimdiden ulduar'da başarılar.Sevgiler bu achievler için harraslıcam seni biliosun dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 thewolfteam said: 3.0 gelmeden Sunwellde 3 boss kestik. Aytaç ın orada istedikleri pratikte kendisinin tbc öncesi mage ile yaptıkları tbc sonrasında ise warrioru ile yaptıklarıdır. Asıl komedi senin hiç araştırmadan burada yazman. pardon kızma ama minimum 2-3 guild değiştirmiş olmak, 300 played time da dahil mi aytaç'ın yaptıklarına? :) bide nie o yazmıo acaba pardon? yani kaliteli oyuncu arayışınızı anlıyoruz ama kıstaslar böyle garip olunca doğal böyle cevaplar almanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itouch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Arkadaşlar yazdıklarım guilde başvurmak isteyen arkadaşlar için geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Haaa tamam bizde bize mi sordun die bi an heyecan yaptık abi pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hepsini anlarım da 300 gün played ne ayak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itouch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 heyecana gerek yok don't wory gün gelir büyüyünce sende başvurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu saptırmayın lütfen. Guild olarak aradıkları özellikleri belirtmişler. Garip olabilir, size komik veya imkansız gelebilir ama sonuçta bu yönde oyuncular arıyorlar, kendi tercihleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 gangren, guild başlıklarında guild member veya leaderın yazdıgı şeylerle ilgili yorumda bulunma hakkımız var mı yoksa yasak mı. info plz thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Coğu postunuzu okudum drowcum senden bu kadar olayı uzatmanı beklemezdim.. Arkadaşlarin belirli kriterleri var. Buna uymayanlar giremeyebilir ama bu onların tercihleri bize burada trollemek düşmez.. Başarılar arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben mantıksız buldugum kriterleri gayet düzgün belirttim. Böyle başarılı bir guildin liderinden de "başvurmuosanız size ne" yerine kafadaki soruları yanıtlayan bi cevap beklerdim sadece bu kadar basit. Dipnot: drow diil dwor Ayrıca ozi ilk mesajımı bi oku derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Dworgian üzerine bu kadar gelmeye gerek yok. Benim cidden merak ettiğim bir konu var. Aslında ne drama nede guild başlığınızı kirletmek istemiyorum soruma özel mesaj ilede cevap verebilirsiniz belki cevapa göre guildinize başvurucam. Arkadaşımızın başvuru kriterlerine uyan guildinizde kaç oyuncu bulunmakta ? Yada en önceliklisi siz bu kriterlere sahip misiniz ? Saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Darkthrone said: Dworgian üzerine bu kadar gelmeye gerek yok. Benim cidden merak ettiğim bir konu var. Aslında ne drama nede guild başlığınızı kirletmek istemiyorum soruma özel mesaj ilede cevap verebilirsiniz belki cevapa göre guildinize başvurucam. Arkadaşımızın başvuru kriterlerine uyan guildinizde kaç oyuncu bulunmakta ? Yada en önceliklisi siz bu kriterlere sahip misiniz ? Saygılar, wtfownedlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 onlar torpilli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Darkthrone said: Dworgian üzerine bu kadar gelmeye gerek yok. Benim cidden merak ettiğim bir konu var. Aslında ne drama nede guild başlığınızı kirletmek istemiyorum soruma özel mesaj ilede cevap verebilirsiniz belki cevapa göre guildinize başvurucam. Arkadaşımızın başvuru kriterlerine uyan guildinizde kaç oyuncu bulunmakta ? Yada en önceliklisi siz bu kriterlere sahip misiniz ? Saygılar, Sen Doomed bıraktığın gün ben karakterimi silerim belki guilde başvuru yapacakmış bizde yedik , sen şunu açık açık sölesene canımız sıkıldı trolllük yapalım dedik mesaj yazdık .Paticiğin meşhur iki trollü bir Blodhemn iki Dworgian .Size ne kardeşim adam istediği kriterde oyuncu bulur yada bulamaz. Sizimi gerdi cartelin derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Adrassil said: Darkthrone said: Dworgian üzerine bu kadar gelmeye gerek yok. Benim cidden merak ettiğim bir konu var. Aslında ne drama nede guild başlığınızı kirletmek istemiyorum soruma özel mesaj ilede cevap verebilirsiniz belki cevapa göre guildinize başvurucam. Arkadaşımızın başvuru kriterlerine uyan guildinizde kaç oyuncu bulunmakta ? Yada en önceliklisi siz bu kriterlere sahip misiniz ? Saygılar, Sen Doomed bıraktığın gün ben karakterimi silerim belki guilde başvuru yapacakmış bizde yedik , sen şunu açık açık sölesene canımız sıkıldı trolllük yapalım dedik mesaj yazdık .Paticiğin meşhur iki trollü bir Blodhemn iki Dworgian .Size ne kardeşim adam istediği kriterde oyuncu bulur yada bulamaz. Sizimi gerdi cartelin derdi Terbiyesizleşmenin lüzumu yok ben ilk bir iki mesajımda gayet mantıklı şeyler yazdım. Ve sonradan da ozii ye cevap verirken açıkladım ilk 2 den sonraki mesajları niye yazdıgımı istiosan gider okursun. Adam istediği gibi kriterler belirler ama o kriterleri "kendi guild sitesinde değil de benim de üyesi oldugum paticik ortamında" yayınlarsa eleştirilmeye açık olmalıdır. Tekrar ediorum, cartel gibi şu an başarılı gördüğüm bir guild liderinden "sanane başvurcaksan düşün bunları" gibi bi cevaptan daha fazlasını beklerdim o kadar. Başvurmayacağım için isterse daha fazla kriter arasın umrumda değil. Ama eleştirilerim düzgündü tekrarlıyorum ve amacım trollemek değil gördüğümü söylemekti o kadar. Daha ne diyim sustum sustum hala dworgian dworgian. Benden daha çok dalga geçip trolleyen onca user var gidip onlara sataş sataşıcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 efe cok ön plana cıkıyosun az geri dur, her seye laf yetiştirmeye çalıs yav. Adamlar bırak istedigi adamı belirtsin meraktan benim basvurumda sonuç alma itimalim ne kadar http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Chromaggus&n=Pinarr referans dairun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar