Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK - CARTEL Guild Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PROGRESS DURUMU
Obsidian Sanctum (10 Man) Temizlendi
Obsidian Sanctum (25 Man)Temizlendi
Vault of Archavon (10 Man)Temizlendi
Vault of Archavon (25 Man)Temizlendi
Naxxramas (10 Man)Temizlendi
Naxxramas (25 Man)Temizlendi
Malygos (10 Man)Temizlendi
Malygos (25 Man)Temizlendi
Mesaj tarihi:
Oyuncu alımı

WARRİOR (Fury) AÇIK 1 Kişi
PALADİN (Holy) AÇIK 1 Kişi
SHAMAN (Elemental) AÇIK 1 Kişi
SHAMAN (Enhancement) AÇIK 1 Kişi
SHAMAN (Restoration) AÇIK 1 Kişi
PRİEST (Discipline) AÇIK 1 Kişi
WARLOCK AÇIK 1 Kişi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyuncu alımları kapatılmıştır

Sadece oyunculuğuna güvenen, yüksek raid tecrübesine sahip oyuncuların başvuruları, hangi class olursa olsun değerlendirilecektir.
Mesaj tarihi:
Ulduar patch'i için aşağıdaki özelliklere sahip kendine güvenen, sabırlı ve azimli arkadaşlar aranmaktadır. Alımlar sadece bazı classlar için ve sınırlı sayıda yapılacaktır.

- /played minimum 300 ve üzeri
- TBC öncesi Aq 40 minimum 4 boss ve üzeri ve Nax için ise minimum 2 veya daha fazla kanat temizlemiş olmak ( zamanında )
- TBC Hj, Bt full ve Sunwell için minimum 3 ve üzeri bossları kesmiş olmak (zamanında)
- WotLK Nax full, Maly, Sart+3D kesmiş olmak.
- Minimum 1 veya 2 guild değiştirmiş

arkadaşlar aranmaktadır, ilginen arkadaşlar başvuruları web sitesinden kabul edilecektir. www.cartelguild.net
Mesaj tarihi:
itouch said:
Ulduar patch'i için aşağıdaki özelliklere sahip kendine güvenen, sabırlı ve azimli arkadaşlar aranmaktadır. Alımlar sadece bazı classlar için ve sınırlı sayıda yapılacaktır.

- /played minimum 300 ve üzeri
- TBC öncesi Aq 40 minimum 4 boss ve üzeri ve Nax için ise minimum 2 veya daha fazla kanat temizlemiş olmak ( zamanında )
- TBC Hj, Bt full ve Sunwell için minimum 3 ve üzeri bossları kesmiş olmak (zamanında)
- WotLK Nax full, Maly, Sart+3D kesmiş olmak.
- Minimum 1 veya 2 guild değiştirmiş

arkadaşlar aranmaktadır, ilginen arkadaşlar başvuruları web sitesinden kabul edilecektir. www.cartelguild.net

afedersin ama gereksz kıstaslar olmuş.

mesela ben bc ile raiding e başladım. o zaman iyi bi oyuncu olsam ve size gelmek istesem bile kıstasa uymuyorum. direk iyi bi oyuncuyu elemiş oluosunuz. ve sebep ne? "nie bc öncesi oynamadın kardeşim sen" :)

veya oyuncu süper ama guildi önünde engel oldu sunwell yapamadı. iyi oyuncu yine down :)

sert bi yorum gibi gelebilir ama at gözlüğü takmayı bırakın bence.

kolay gelsin ayrıca :)
Mesaj tarihi:
Greeny said:
ee ben 3 account değiştirdim, teki vanilla, teki bc, teki de wotlk. nolacak şimdi :P

/failed

lol

edit: bide nie minimum 1 2 guild değiştirmiş olmak gerekio max olmasın o :D

edit2: 300 played = günde 10 saatten 2 yıl aralıksız oynamış olmak demek 1 gün kaçırmadan omg
  • Yeni Oluştur...