itouch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Heroic : Twilight Asist tamamlandı, Sartharion heroicte 1 drake bırakılarak indirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itouch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Malygos 25 man down, yeni yamaya kadar oyun bitti ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itouch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 PROGRESS DURUMU Obsidian Sanctum (10 Man) Temizlendi Obsidian Sanctum (25 Man)Temizlendi Vault of Archavon (10 Man)Temizlendi Vault of Archavon (25 Man)Temizlendi Naxxramas (10 Man)Temizlendi Naxxramas (25 Man)Temizlendi Malygos (10 Man)Temizlendi Malygos (25 Man)Temizlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Gz, tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfteam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Tebrikler arkadaşlar. Obsidian Sanctum hard mode uda bekliyoruz en kısa zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfteam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Geçen hafta 1 add bırakara kestik. Bu hafta bol bol vaktimiz var. Direk 3 add ile denemelere başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itouch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Oyuncu alımı WARRİOR (Fury) AÇIK 1 Kişi PALADİN (Holy) AÇIK 1 Kişi SHAMAN (Elemental) AÇIK 1 Kişi SHAMAN (Enhancement) AÇIK 1 Kişi SHAMAN (Restoration) AÇIK 1 Kişi PRİEST (Discipline) AÇIK 1 Kişi WARLOCK AÇIK 1 Kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itouch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Heroic: Twilight Duo Done ! Sartharion 2 drake ile down ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itouch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Oyuncu alımları kapatılmıştır Sadece oyunculuğuna güvenen, yüksek raid tecrübesine sahip oyuncuların başvuruları, hangi class olursa olsun değerlendirilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itouch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Heroic : Twilight Zone Tamamlandı ! Guildeki bütün arkadaşlara teşekkür ederiz, elleriniz dert görmesin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfteam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dworgian said: gz feral dru lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormhole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 emegi gecenlere selam olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dwo, bunlar daha ççok epic veriosa oraya gidiym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 lol derdinin item olmadığını bilioruz kasma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itouch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ulduar patch'i için aşağıdaki özelliklere sahip kendine güvenen, sabırlı ve azimli arkadaşlar aranmaktadır. Alımlar sadece bazı classlar için ve sınırlı sayıda yapılacaktır. - /played minimum 300 ve üzeri - TBC öncesi Aq 40 minimum 4 boss ve üzeri ve Nax için ise minimum 2 veya daha fazla kanat temizlemiş olmak ( zamanında ) - TBC Hj, Bt full ve Sunwell için minimum 3 ve üzeri bossları kesmiş olmak (zamanında) - WotLK Nax full, Maly, Sart+3D kesmiş olmak. - Minimum 1 veya 2 guild değiştirmiş arkadaşlar aranmaktadır, ilginen arkadaşlar başvuruları web sitesinden kabul edilecektir. www.cartelguild.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 300 gün played ne yaptınız abi. 2 seneyi geçti oynuyorum 120 gün anca var bende. neyse bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 2 senede 120gun azmis ya :) daha 2 ay oldu surda dk 29 gun olmus played :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi altları saymadım :) 200'ü geçer öyle. ama ne bişeyim çok geldi. tekrar başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 itouch said: Ulduar patch'i için aşağıdaki özelliklere sahip kendine güvenen, sabırlı ve azimli arkadaşlar aranmaktadır. Alımlar sadece bazı classlar için ve sınırlı sayıda yapılacaktır. - /played minimum 300 ve üzeri - TBC öncesi Aq 40 minimum 4 boss ve üzeri ve Nax için ise minimum 2 veya daha fazla kanat temizlemiş olmak ( zamanında ) - TBC Hj, Bt full ve Sunwell için minimum 3 ve üzeri bossları kesmiş olmak (zamanında) - WotLK Nax full, Maly, Sart+3D kesmiş olmak. - Minimum 1 veya 2 guild değiştirmiş arkadaşlar aranmaktadır, ilginen arkadaşlar başvuruları web sitesinden kabul edilecektir. www.cartelguild.net afedersin ama gereksz kıstaslar olmuş. mesela ben bc ile raiding e başladım. o zaman iyi bi oyuncu olsam ve size gelmek istesem bile kıstasa uymuyorum. direk iyi bi oyuncuyu elemiş oluosunuz. ve sebep ne? "nie bc öncesi oynamadın kardeşim sen" :) veya oyuncu süper ama guildi önünde engel oldu sunwell yapamadı. iyi oyuncu yine down :) sert bi yorum gibi gelebilir ama at gözlüğü takmayı bırakın bence. kolay gelsin ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ee ben 3 account değiştirdim, teki vanilla, teki bc, teki de wotlk. nolacak şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Greeny said: ee ben 3 account değiştirdim, teki vanilla, teki bc, teki de wotlk. nolacak şimdi :P /failed lol edit: bide nie minimum 1 2 guild değiştirmiş olmak gerekio max olmasın o :D edit2: 300 played = günde 10 saatten 2 yıl aralıksız oynamış olmak demek 1 gün kaçırmadan omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar