Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 lazım bana, tam bastığında, öğrenci bastığında çıkan sesler ve en önemlisi, boşken bastığında çıkan o insanı yıkan ses. lazım bunlar nerden bulabilirim (otobüse binip kaydetmek en son çare.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oha ya, tek mesaj bile atılmayan tek garbıç topiği olarak tarihe geçicek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 selam O boşken çıkan ses çok kötü. İnsan haklarının ihlal edildiğini düşünüyorum .AİHM e gideceğim. Otobüse biniyorsun kız görüyorsun karşıda basarım ben buna diyosun basıyorsun akbili daaat diye ses. Sanki yarışmadan elendik.kızdım gece gece Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 A ben de o sesin hastası olan tek benim sanıyordum. Özelikle aktarma sesi mükemmel. Remixini yaoacaktık bi ara, işte bulamadık o sesi, kaydetmeye de üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bulursanız buraya da ekleyin ama kesinlikle. süper mesaj sesi olur sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hacılar bırakın yav bu ayakları. hepinizin kafasında boş akbilin üstüne düğme koyarım, bu sesi çıkarır ve de beleş otobüse binerim procesivar. yemeyin biziii:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yemişler biziiiiiiiiiiiiiiiiiii ::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 help :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bakıyeniz yetersiz diyen o kadını bi bulsam öldüre bilirim direk rezil ya dalga geçer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 guns'n roses - sweet child o'mine 'ın başındaki ses de resmen akbil sesi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hayır o resmen guns'n roses - sweet child o'mine 'ın başındaki ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sweet child o'mine'ın başındaki akbil sesi, guns'n roses'a çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bişiler yazardım ama o şeyi aklımda tutmakla uğraşamam sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar