DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 canon eos 400d mi nikon d70s mi? hadi bakalım ikisinden biri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ya 450d al ya d80 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 d80 için tırmaladım biraz ama ııh çıkmıyo o kadar para. canon 400d ile beraber gelen 18 55 le alacağına alma daha iyi dediler. öte yandan iyi bi lensle beraber alsam yine d80 fiyatına geliyor. ama d70s + 18-70 mm iyi bir seçenek gibi gözüküyor. ha sen bi de 450d demişsin :p o dediklerini sırf body olarak alabilirim şu an ama herhalde bir 3 ay fotoğraf çekemem yazık olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 o zmn d70 al madem canon 400d kiti üstüne para verseler kullanmam ohh bok attım rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 d70 daha pahalı d80 den ama ? d80 1.8 bin ytl civarı, d70 2.3 bin ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hayır değil. d70 800 ytl den pahalı olamaz, olmamalı. d80 d70 ten bir üst versiyon ve daha yeni, yanlışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 d80 nasıl 1.800 ytl? hele d70 aşırı komik bir rakam cidden.. ayrıca sıralama d80>d70s>d70 sly'ın dediği gibi. geçen sene arkadaşlar 1.476 ytl'ye almıştı (1500 altıydı en azından) kit+1gb card+tripod+temizleme seti+çanta dahil. hayyam ftw :) edit: garantili oldu mu tabii iş değişir ama pek sorun çıkmıyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 eos 400d gayet güzel niye bok atılıyor niye niyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bok atılmıyor. fiyatı iyi gibi dursa da lensi beş para etmez, adam gibi lensle alınca da fiyatı çok yükseliyor. ama şöyle bişey var, canoncu canon kullanır nikoncu nikon. benim gibi ortada olanlar için karar vermek zor çünkü kimseden objektif fikir alamıyorsun haliyle. asıl bok sonye atılıyor biraz inceledim ve a200 gayet d80, 400d ayarında ve harika fotoğraflar çekiyor ama gel gör ki sony nin s si ağızdan çıkınca millet ıyyyğğğ demeye başlıyor, yeni de atılmış piyasaya halbuki adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Selam, 450D çok fazla şey vaad etmiyor bence. FullFrame olmadıktan sonra ne yapayım LiveView olayını diye düşünüyorum ben : Ben 18-55 ile aldım 400D'i. Açık söyliyeyim, bana yetti :) Yani çok pro çekim kabiliyetim zaten yok ama iyi iş görüyor kerata. Ağırlıklı 24-85mm UM kullanıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Yanlış hatırlamıyorsam D80Bodyi 1000ytl civarı almıştım objektifsiz ve uzerine 350ytl gibi bir rakama da 28-105 objektif almıştım. Bana gayet yetiyor ama elbette daha iyisini kalp istiyor :) Nikon objektifler açısından tek avantajı bütün objektifleri bütün nikonlara uyuyor diye biliyorum onun dışında zaten nikon ve canon birbirine denk makinelerde fark yok gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ben cok memnun oldugum icin sanirim israrla pentax tavsiye ederim. hele bir objektif alip bana yetiyor diyecekseniz. Servis durumunu bilmiyorum isim olmadi, cok sikayet duymadim. Canon ve nikon servislerinden ise baya bir fazla sikayet var. Malzeme sikintisi ben yasamadim, ebay sagolsun. cok fazla fotograf cekmeyen biri olarak 6 adet objektifim var. en pahalilari 17-50 2.8 ve 90mm macro. digerleri kit harici hepsi manuel, eski pentax lensler ve toplam masraflari 100 dolar altinda. kullanmaktan en cok keyif aldiklarimda onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ben d80 i 2 bin ytl ye almıştım garantiside var. Şimdi garanti ne işe yarar diyosanız çok ama çok işe yarıyor. Daha geçenlerde bi sorun çıktı verdim makineyi paşa paşa yaptılar. Eğer alıcaksan kesinlikle yanında sigortada yaptır, 30 ytl bişeydi yani fazla değil. Bi arkadaş d80 i düşürdü yere, 600-700 liralık lens kırıldı, 30 ytl lik sigorta ile o objektifi hiç para vermeden yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ama şimdi mesela makinayı garantisiz alırsan 1000ytlye alacaksın. garantili alırsan 2000ytl. ve makinenin tamir masrafı da asla 1000ytl olmaz. yani arkadaşın lensi kırmış bile olsa-ki makineyi boynuna asmayan bünyeyi kınıyorum- 1600e gelecek. kabaca hesap böyle. ben gidip garantili ürün almam açıkçası şu saatten sonra. zaten garantili ürün satmanın mantığı o. adam senden 1.5-2 kat fazla para alıyor, bozulursa (daha doğrusu bozuksa) tamir garantili. ama bozulmazsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ben de 1.8 e aldım 1 sene önce d80 i. kit + garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Garantisiz o makineyi 1000 ytl ye alamassın (body + objektif), garanti en fazla 400-500 oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Selam, Pentax'ı çok merak ediyorum :) K200 modeliydi yanılmıyorsam, çok hoş gözüküyordu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ee makina alındı mı ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 valla ben bi tane aldım bugün (:D d70s + sandisk ultraII 2gb + sigma apo dg 70-300 macro aldım param bunlara yetti en optimum seviyede. ikinci el tabii tüm paramı yedim yarın dışarı çıksam 5 kuruş kalmadı. bundan sonra elime ilk para geçtiğinde adam gibi bir çanta sonra da 18-135 bir lens alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 rahatsiz said: ben cok memnun oldugum icin sanirim israrla pentax tavsiye ederim. hele bir objektif alip bana yetiyor diyecekseniz. Servis durumunu bilmiyorum isim olmadi, cok sikayet duymadim. Canon ve nikon servislerinden ise baya bir fazla sikayet var. Malzeme sikintisi ben yasamadim, ebay sagolsun. cok fazla fotograf cekmeyen biri olarak 6 adet objektifim var. en pahalilari 17-50 2.8 ve 90mm macro. digerleri kit harici hepsi manuel, eski pentax lensler ve toplam masraflari 100 dolar altinda. kullanmaktan en cok keyif aldiklarimda onlar. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 canon canon canon ama yine de , verebileceğin paraya denk düşen nikon ve canon amkaine kullanan bir dost bulup , gidip makineleriyle azıcık oynayıp birkaç kare çekip , hangisinin senin fotoraf zevkine uyduğuna karar vermen en güzeli.. kendim makine alıcak olsam , paramın alabileceği en güzel canonu alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 canon 450D tavsiye ederim, kit lensinde IS (image stabilizer) olması başlangıçta vaziyeti kurtarmaya yetiyor. fakat eninde sonunda başka lens alman gerekecek, farklı çekimler yapmak için. işte asıl para o zaman çıkıyor cepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 105mm macro lense kafayı taktım bugünlerde ama en ucuzu Sigma ve 900YTL :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 1. tercih 150mm Sigma olsun, para yoksa 90mm tamron al abso abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Benim son kararım şu ki Nikon almak çok daha mantıklı şuan. D80 kit temiz temiz. 18-135 lens ile geliyor. Canon ise 18-55 ile geliyor. 18-55 lens işkence gibi. Özellikle portre çalışırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar