Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Olsa da bol yağlı kıymalı bi makarna vıcık vıcık yesek çatlayana kadar.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eee kıymalı yımırta yapmazsa güzel olmaz tabi, o kadar da canımız çekmişti :S
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 börek yap. sigara böreği tavsiyem. al bi yufkayı büyük büyük olsun istiosan 6 ya, ufak olsun ıstıosan 8 e böl. önceden kavrulmuş kıymaları koy dip tarafına. yanları katla ortaya, sonra kıvır kıvır. ucunu suya batır. elle yapıştır. at yağa o kadar. ama tepsi böreğide güzeldir. tepsiyi yağla az biraz. 1 kat yufka(ama buruş buruş hatta kopara kopara koy. dümdüz koyarsan olmaz) sonra sos* , 1 kat daha yufka sonra yine sos. 3. kat yufkayı koydukdan sonra sos koyuyorsun ama az koyuyorsun. kıymayıda ekliyorsun ekleyebildiğin ve dağıtabildiğin kadar. üstüne yufka. yufkanın üstüne sos. 5. kat yufkayıda serdikden sonra kalan sosun tamamını döküosun üstüne. atıosun fırına. göz kararı piştiğini anlarsın zaten. cam bişeyde yapma ama. *sos : 3 kaşık yoğurt, 1 yumurta, sıvı yağ, 2 çay bardağı süt. çırp.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kıymalı yumurta yapmamış! BANLAYALIM yok ben gece gece gidip yumurta yedim bunun yüzünden. evde hazır kıyma olmaz hiç, et çekilir. öle kıyma olur.. lan, eti indir, çek.. uğraşılacak gibi değil diye izmir tulumu + domatesli yımırta yaptım ama kıymalı nerde, bu nerde..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Kıymalı yemek değil de, kıyma tavsiyesi istiyorum ben. Bir iki haftadır falan kendi yemeğimi kendim yapmaya başladım: hangi hayvanın neresinin kıyması hangi yemeğe iyi gider?
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 lazanya yap bence ben yaptım bi iki kere güzel oluyo sdf
bega Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 şimdi o kıyma burda olucaktı, yanına da yufka ve yoğurt olucaktı.. sosyete mantısı yapar, diyeti boza boza yerdim lanet olsun lol
Joker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 şimdi kalan kıymayla lahmacun yapmaya çalışıcam
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 lahmacun içi hazırlamak marifettir resmen tarifini bilion mu ^^
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi kıymayı ziyan etmeye ne uğraşıyosun ver bize biz yiyelim be ne lahmacunu
Joker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Lexius said: lahmacun içi hazırlamak marifettir resmen tarifini bilion mu ^^ netten buluyorum bi tarif. sonrası allah kerim :D
funq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abartmayın ne olacak her tariften lahmacun çıkacak sonuçta, antep lahmacun elbet olmaz ama lahmacun olur yine de, iyidir
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi zor bir şey değil lexius. antep lahmacunuysa , domates , karabiber,sarmısak,pul biber ,biber birazcık yeterli .
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 asinanyavuz said: pratikse arap kebabı. +rep hemşerim
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Meksika üsülü fasulye olabilir knorr hazır harcını al orada yazılıyor nası yapılıcağı çok basit sadece uzun birazcık. Dene tavsiye ederim...
Joker Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 valla yaptım orjinal lahmacun gibi oldu. sadece hamuru biraz kalınmı oldu nedir dibi restöranttaki gibi kızarmadı. ama tadı enfesti :) bide her seferinde fırına bi lahmacun sıgması biraz işkence yarattı, bi tane pişir ye sonra ötekini pişir. :S
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kıymalı yımırta gibisi yoktur,kendinden geçirir insanı resmen.Genede herşeyle uyum sağlar kıyma,özellikle konu olan sebzeyse...
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kıymalı yumurta eğer yumurta çırpılıp kıyma ile karıştırılırsa güzel bir yiyecek olur onun dışında gayet mide bulandırıcı. tabi şahsi düşünce bu. öyle yani.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hamurunu nası yaptın? yoksa direk ekmee mi
Öne çıkan mesajlar