alperozg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Alışveriş merkezleri gibi yerlerin girişlerindeki kontrol noktalarından geçerken bazıları çıkarır telefonunu öyle geçer direk geçsende sorun olmaz. Ancak bu dedektörlerin sim kartları bozduğu gibi efsane duymuştum, böyle birşey mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben bazen çıkartıyorum, bazen direk geçiyorum falan da hiç öyle bişey duymamıştım. arada ötüyo galiba. aynı yerden aynı şekilde 2 kere geçipte birinde ötüp birinde ötmediğimi bilirim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Evet bazı telfonlar ötüyo. Sim falan bozmuyo abi efsane yalan onlar yalan. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benimkinin kap metal mesela ondan ötüyor. o dedektörlerden ama mesela kalp pili olanlar geçmemeli öle bazı aletleri cidden bozuyor. o yüzden belki sim kart dada öle birşey vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 zinhar ve kat'a çıkarmam o alette anahtar telefon hiçbir şey, ötmez de, ama sim olayı kafa karıştırdı şimdi, çıkarsak mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Dedektör bozmaz ama hava alanlarındaki falan x-ray cihazı bozabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 şehir efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yıllardır geçerim bir kere bile kart değiştirmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ya o dedektörlerin içine limon sıkayım arkadaşım yanında dayısının silahından çaldığı mermiyle geçti anahtar telefonda çıkartmadı cebinden ötmedi ben anahtarla telefonla geçtim ve öttü... metalin yoğunluğuna göre ötüyomuş hadi lan ordan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Absolut said: Dedektör bozmaz ama hava alanlarındaki falan x-ray cihazı bozabilir. açık tel.i çalışırken (hatta kullanımda) havalanı xray'den geçirdim ne bozuldu ne de kimse "kapa lan!" dedi.. bozulmaması neyse de kimsenin bana "kapa lan tel.i!" dememesi benim de konuştuğum tel.i kapamamam ayrı bi eblehliktir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 xray insanı bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ankara cepa alışveriş merkezinde güvenlik amiri 2 el bombası sokmuş cihazlardan geçip, tabii sonra o girdiği kapıdaki elemanlar şut şut olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sim kartı değil de antenini bozuyor diye biliyorum o metal dedektörleri. 3210 um baz istasyonunun yanında bile çekmez olmuştu. O dönemler her gün 4-5 defa dedektörlü yerlere girip çıkıyordum ona bağladım. ama bilimsel bi gerçek değil bu tabi. o zamandan bu yana telefon cebimdeyken dedektörden geçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 9 yaşımdan beri telefonla geçiyorum daha hiç bozulmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Dedektör piyasasının bizzat içindeyim. Sim kartları falan bozmuyor. Diğer konuya gelince içerisinde baya komplike hassaslık ayarları bulunur kaliteli olanlarda. Kullanıcıya göre değişir o, yani kullanıcı kendi ayarlar. Kimisi sadece çalışıyor gözüksün diye ışıklarını açar sadece(sonuçta özel güvenlik) diğer yandan havalimanlarındaki cihazlar sigara paketine bile öter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 cado said: hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: ankara cepa alışveriş merkezinde güvenlik amiri 2 el bombası sokmuş cihazlardan geçip, tabii sonra o girdiği kapıdaki elemanlar şut şut olmuş ^^ ben bahsettigin alısveris merkezinde yoneticiyim :) el bombası olmasada zaman zaman bu tip testler yapılır evet hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bunun beden kitle endeksiyle de bir alakası var sanırım. bugüne kadar cebimden ne anahtar, ne sihara, ne bozuk para çıkarmışlığım var ama hiç ötmedim. havaalanlarını tenzih ederim, onlarda bazen bişeler boşaltmam gerekebiliyor ama gene millet gibi kemer vs çıkartmıyorum. ya da ya da ben dalga adamım, dalgaları emiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 çok kolpa abi o sistemler. görevliler yani. ankamall de telefonla beraber muştayı koydum sağdaki hıbıya. sonra aldım ilerledim. sadece bomba arıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: ankara cepa alışveriş merkezinde güvenlik amiri 2 el bombası sokmuş cihazlardan geçip, tabii sonra o girdiği kapıdaki elemanlar şut şut olmuş ^^ adamların ne suçu var abi. o dedektöre kaldıysa güvenliğimiz... alışveriş merkezlerinde fln gereksiz açıkçası. neler soktum yani, silah mı sokamıcam. çok aptalca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Caydırıcılık amaçlı AVMlerdeki güvenlik. Yoksa orayı havaya uçuracak adam guvenliğe kafa atıp kendini içerde patlasa zaten amacına ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Dedektörü aza ayarlayan veya öttüğü halde insanları aramayan görevlilerse onların suçu tabi, yok alışveriş merkezinin güvenlik müdürleri veya yöneticileri lakayıtsa onlar ne yapsın. İnsanları sıkmamak için bir yere kadar yapıyorlar/yapabiliyorlar zaten, ne bileyim arabanın bütün koltuklarına C4 doldurup aşağı inseniz kimsenin ruhu duymaz, patlatmayı kafaya koyduktan sonra. Açıp LPG mi diye bakıp kapatıyorlar sonuçta bagajınızı. Direk temelden iner alışveriş merkezi işte teröristler niyet etse. Güvenliğin amacı bıçak, ruhsatsız silah vs. sokmamak ve suçluya biraz caydırıcılık, gezene biraz güven hissi anca. "Silah mı sokamıycam" diye bişey yok yanlız, ne kadar aza ayarlasalar öyle çakıyla bilmemneyle geçmeye benzemez, direk tavana vurur alarm. Öyle ki, günlük hayatta o kadar fazla metali bulunduramayacağınız için direk silah olduğu anlaşılır. Ruhsat yoksa da sokmazlar bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bazı alışveriş merkezlerindeki giriş kontrolünü gördükçe silahı bozuntuya vermeden cep telefonu verirmiş gibi dedektörün yanındaki yere koyup, dedektörden geçip, güvenlik görevlisinden geri alabileceğimi düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bende pek ciddiye alındığını sanmıyorum bu güvenlik olaylarının. biliyosunuz ülkemizde birinin başına birşy gelmeden önlem almazlar, iş işten geçmesi lazım yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar