roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Çok sinirliyim. Arkadaşımla izmit yürüyüş yolunda yürürken yeni aldığım, çok sevdiğim biricik kapşonlu sweatshirtüme kuş sıçtı. Deliricem. Fark ettiğimde hafiften kurumuştu, dandik bi peçeteyi ıslatıp sildim, bembeyaz oldu. Yurda geldim peçete artı şampuan denedim, düzelir gibi ama tam orası hafif beyaz kalmış. Na yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 makinede çıkar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 alkollü bişeyler dene? kolonya falan. ayrıca belirteyim hiç deneyimim yok, ama başıma gelse ilk olarak kolonya falan denerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Yapılan araştırma sonucunda ulaşılan istatistiki bilgilere göre, var olan kuşların %82'lik bir kısmı kızların üstüne sıçmayı tercih ediyor. %8'lik bir kısım erkekleri tercih ederken, kuşların geri kalan %10'luk kısmı sorularımızı "wat?" şeklinde yanıtladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Yüzde sekize denk geldik işte yea. Kuş Kakası ile Mücadele Timleri bile var izmitte, bi türlü önüne geçemediler yaa. Şampuan, parfüm (alkol babında), su vs. denedim, siliyorum, ufak bi beyazlık kalıyo geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yerde olsa spatula diyicem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kusun en son yemeginde ne yedigine baglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nutella yemiş olabilir. zira gördüğüm kadarıyla kaka yaptırıyor sdfggsdf. neyse ya geyiği bırakın gençler. çok üzüldüm yaa. yarın da onu giyecektim. ne yapsam da geçse bu. bilene rep vericem, hatta geldiğim bi buluşmada bi bira ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 o yolda en az vurulan benim,tek vurulmam da sizin şom ağızlarınız yüzünden oldu ... yürümeyin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 roket adam said: nutella yemiş olabilir. zira gördüğüm kadarıyla kaka yaptırıyor sdfggsdf. neyse ya geyiği bırakın gençler. çok üzüldüm yaa. yarın da onu giyecektim. ne yapsam da geçse bu. bilene rep vericem, hatta geldiğim bi buluşmada bi bira ısmarlarım. ehehehe patide aldıgım en tatlı ayar oldu bu su ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 biz de geçen gun arkadaslarla yolda yuruyoduk geek konusmama kararı almıstık biri o sırada warhammer dedi ve kuş olmıyan gökyüzünden şaaaap diye dagılmıs beyazsımsı kus boku geldi kimse zarar gormedi ama çok korktuk dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ıslakken anında yapılan müdahele baya etkili oluyo kosla oksi ekşında çıkarır yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sirke su karışımı ya da alkol su karışımı dene :p eğer giysinin rengine bişey olursa sorumluluk kabul etmem ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 üstündeki asıl boku almışsın hafif kolonya dök öle çitile çıkar heralde...ama daha beyazlaşma ihtimalide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nutella yerim said: roket adam said: nutella yemiş olabilir. zira gördüğüm kadarıyla kaka yaptırıyor sdfggsdf. neyse ya geyiği bırakın gençler. çok üzüldüm yaa. yarın da onu giyecektim. ne yapsam da geçse bu. bilene rep vericem, hatta geldiğim bi buluşmada bi bira ısmarlarım. ehehehe patide aldıgım en tatlı ayar oldu bu su ana kadar kaka-nutella-tatlı yivrençsiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 :( beyazlık kalıyor.. kuru temizleme dene. biraz daha o beyaz kısmı yok eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ben hala "Kızlar" kısmındayım. Böyle ağır kitlenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ya önce "Kuş Kakası Nasıl Temizlenir?=" diye açtım başlığı, baktım ilgi çekmiyor. İşin içine kız katayım dedim, erkeklerin de ilgisini çeksin, onu da ekledim. Meme falan yea. Çok da başarılı oldum hiç bi kız yazmamış sddsfsdf. Bi de nası temizleriz kanka diye sorduğumda "çevre möhendisliği okuyan biz değiliz, kaka nasıl temizlenir sen bilirsin en iyi" diyen arkadaşımı kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kosla vanish oxgy max action mage super freak deterjan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Arabanın üstüne sıçmışlardı 2 gün kaldı. Arabanın boyası gg. Boyanın içine ediyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Herşeyden önce makineye at yıka. Kuş ürünleri asidiktir bildiğim kadarıyla. Çıkmazsa kuru temizlemecinin çıkarabilmesi için dua etmeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 CaNNi said: Arabanın üstüne sıçmışlardı 2 gün kaldı. Arabanın boyası gg. Boyanın içine ediyolar :/ Amcamın yepyeni arabası birkaç ay dışarıda kalmış, pek bakan eden de olmamış, şu anda benekli, lacivert bir 2008 Toyota Corolla'sı var. Ağlicaktı adam. Kuru temizlemeye vereceğim madem, çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 roket adam said: Yüzde sekize denk geldik işte yea. Kuş Kakası ile Mücadele Timleri bile var izmitte, bi türlü önüne geçemediler yaa. Şampuan, parfüm (alkol babında), su vs. denedim, siliyorum, ufak bi beyazlık kalıyo geride.o timlerin en mükemmel icadı ağaçlara cd açıp ışık yansıtmaktı..tüm ağaçlar cd doluydu..kuşlar alıştı ama malesef.. bir hafta önce tam mesaj yazarken ekrana sıçtı..ışık da yoktu ortalıkta bir an şok oldum ekran karardı diye..ışık gelince çıktı herşey açığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Boşnak börekçisinde birbuçuk peynirli bir de limon söyle tüm keyfin yerine gelsin ne güzeldir şimdi İzmit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 az önce ablama şu resmi attım bari buraya da koyim dedim:) kuşlar yetenekli arkadaş. aha kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar