Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar ve diğer temiz insanlar, yardım pls. Kuş Kakası Nasıl Temizlenir?=

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Çok sinirliyim. Arkadaşımla izmit yürüyüş yolunda yürürken yeni aldığım, çok sevdiğim biricik kapşonlu sweatshirtüme kuş sıçtı. Deliricem. Fark ettiğimde hafiften kurumuştu, dandik bi peçeteyi ıslatıp sildim, bembeyaz oldu. Yurda geldim peçete artı şampuan denedim, düzelir gibi ama tam orası hafif beyaz kalmış. Na yapmalı?
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
nutella yemiş olabilir. zira gördüğüm kadarıyla kaka yaptırıyor sdfggsdf.

neyse ya geyiği bırakın gençler. çok üzüldüm yaa. yarın da onu giyecektim. ne yapsam da geçse bu. bilene rep vericem, hatta geldiğim bi buluşmada bi bira ısmarlarım.

ehehehe patide aldıgım en tatlı ayar oldu bu su ana kadar
Sosyal ağlarda paylaş

nutella yerim said:
roket adam said:
nutella yemiş olabilir. zira gördüğüm kadarıyla kaka yaptırıyor sdfggsdf.

neyse ya geyiği bırakın gençler. çok üzüldüm yaa. yarın da onu giyecektim. ne yapsam da geçse bu. bilene rep vericem, hatta geldiğim bi buluşmada bi bira ısmarlarım.

ehehehe patide aldıgım en tatlı ayar oldu bu su ana kadar

kaka-nutella-tatlı

yivrençsiiz
Sosyal ağlarda paylaş

Ya önce "Kuş Kakası Nasıl Temizlenir?=" diye açtım başlığı, baktım ilgi çekmiyor. İşin içine kız katayım dedim, erkeklerin de ilgisini çeksin, onu da ekledim. Meme falan yea.

Çok da başarılı oldum hiç bi kız yazmamış sddsfsdf.

Bi de nası temizleriz kanka diye sorduğumda "çevre möhendisliği okuyan biz değiliz, kaka nasıl temizlenir sen bilirsin en iyi" diyen arkadaşımı kınıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

CaNNi said:
Arabanın üstüne sıçmışlardı 2 gün kaldı. Arabanın boyası gg. Boyanın içine ediyolar :/

Amcamın yepyeni arabası birkaç ay dışarıda kalmış, pek bakan eden de olmamış, şu anda benekli, lacivert bir 2008 Toyota Corolla'sı var. Ağlicaktı adam.

Kuru temizlemeye vereceğim madem, çıkar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Yüzde sekize denk geldik işte yea. Kuş Kakası ile Mücadele Timleri bile var izmitte, bi türlü önüne geçemediler yaa.

Şampuan, parfüm (alkol babında), su vs. denedim, siliyorum, ufak bi beyazlık kalıyo geride.
o timlerin en mükemmel icadı ağaçlara cd açıp ışık yansıtmaktı..tüm ağaçlar cd doluydu..kuşlar alıştı ama malesef..
bir hafta önce tam mesaj yazarken ekrana sıçtı..ışık da yoktu ortalıkta bir an şok oldum ekran karardı diye..ışık gelince çıktı herşey açığa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...