Gunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 İki arkadaş, dsl bağlantısı, akşamları bol boş zaman ne önerirsiniz? zamanında hatırladığım şeyler CM, heroes, jagged allience falan vardı. O zamanlar modemle karşıdakini çaldırarak fifa falan da oynuyoduk. age of empires, heroes cm falan istemiyorum, illa strateji-menejerlik olmasına da gerek yok. gamespy ya da bi servera ihtiyaç duymayacak bi oyun olması lazım. neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ajgged alliance zor yahu nasıl multi olucak o ? star wars rebellion oynayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 soldat oldukca eylencelidir 2 kişi ezdim hahaha dersin:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ut2004, ut2004, ut2004 fps düşmanı değilseniz beğenmeme ihtimaliniz olduğunu tahayyül edemiyorum, şu ara daha iyi bir online oyun var diyen de kusura bakmasın yalan atıyordur.. :) ekleme: jagged alliance benzeri fallout tactics: brotherhood of steel var biz bayağı oynadık buradakilerle, ayrıca ut2004 oynarken teketek kapışmak hoşunuza gitmezse oyuna botlar koyarsınız ki bugüne kadar yapılmış en iyi botlar, insanları aratmıyor neredeyse..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş [Bu mesaj Sam tarafından 28 Nisan 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 minesweeper flags [Bu mesaj HellHound tarafından 28 Nisan 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ut2004 çok iyidir eminim de, yani 10 kere ben onu öldürdüm 15 kere o beni öldürdü oldu bitti oluyor artık. Şöyle "dur çayımı koyup geliyorum" yazabileceğim keyifli bi geniiiiiş oyun olsun ister deli gönül. Fallout BOS güzel öneri mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 BOS demeyelim tactics diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 gunn ut2004'ün başına otur o beni ben onu öldürdü hesabı yapmazsın, oturur başına ancak ihtiyaç molası için kalkarsın, çay da içmezsin hem faydalı bişi değil zaten.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 2 kisi, sakin sakin oynayip, soyle bir de cay koyup oyundan cok muhabbete konsantre olabileceginiz en iyi oyun eu2 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 die by the sword derim. eğer tek makina varsa liero derim. [Bu mesaj Zed tarafından 28 Nisan 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 eu2 neydi? medieval total war mp oynanabiliyor mu? yani sadece savaş değil stratejik aşaması da oynanıyor mu? o güzel gibi geldi bana. bi de zed die by the sword nası bi oyun hiç duymadım. (sam UT yi de deniycem, komisyon mu alıyosun napıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 heroes falan deneyin yüklemeler belki birazcık uzun sürer ama bırak çay içmeyi alem bile yaparsın oynarken :) tabi karşındaki küfür edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 FPS olabilir mi? Serious Sam diyeyim...Mmm..Böyle bir co-op oynayabilirsiniz... BattleField olabilir...Bot sallayınca 1-2 tane... vs vs..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 gunn bizim amacımız tüketicilerin mutluluğu.. :) tam pr konuşması oldu işe bak sen.. ha bu arada sana malcolm skini yakışır, güneş gözlükleri ve müthiş karizma.. 8-)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Die by the sword da multide ufak arenada kılıç kalkan birnbirine giriyorsun, yanlış hatırlamıyorsam 4 tane farklı ırk var seçebileceğin (baya farkediyor oynanışından tut da fiziksel avantajına kadar) hiçbir ayrıntı yok oyunda bodoslama giriosun asıl zevkli kısmı (ki zor kısmı oluyor aynı zamanda) kılıcı mouse ile sallıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 eu2 ise europa universalis 2 tarihsel bir oyun , değişik tarih aralıklarında oynayabiliyorsun strateji, turn based değil ama rts gibi hızlı bir oynanış da gerektirmiyor, zaman konusunda gayet rahat bir oyun biraz kompleks bir oyun, şahsen onun yerine 2. dünya savaşı versiyonu olan (yapısı baya farklı ama aynı tip) hearts of iron ı tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Gunn, 28 Nisan 2004 19:46 tarihinde demiş ki: ut2004 çok iyidir eminim de, yani 10 kere ben onu öldürdüm 15 kere o beni öldürdü oldu bitti oluyor artık. Şöyle "dur çayımı koyup geliyorum" yazabileceğim keyifli bi geniiiiiş oyun olsun ister deli gönül. Fallout BOS güzel öneri mesela. bu mesajı görünce aklıma risk, özellikle Risk II geldi..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bayağıdır oynamıyorum ama europa universalis 2 mi dark bu bahsettiğin hemen bu akşam oynayabilecek var mı??? mesaj atarsa sevinirim. [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 28 Nisan 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 europa universalis 2, hearts of iron, victoria gibi paradox entertainment oyunları oynayacaksanız ille ki en son yamaları yükleyin ama yoksa birşeye benzemez: eu2: 1.08 hearts of iron: 1.06 victoria: 1.03 ekleme: bu yamaların hiçbiri kırak istemiyor bilginize..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş [Bu mesaj Sam tarafından 28 Nisan 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ya biz deliler gibi oynuyoduk bi ara. Nhl 2002-2003-2004 serileri Nba 2003-2004 Warlords Battlecry 1-2 şiddetle tavsiye ediyorum Age of Myth Age of Empires 2 Age of Wonders 1-2 Fifa 2002 veya World Cup Stronghold(şiddetle tavsiye 2) bak ben bunları oynuyodum direct ipden 56kyla takır takır çalışıyodu. Ama Tavsiyem Warlords Battlecry o kadar çok ırk ve o kadar çok renk warki oyunda özellikle heronun her oyunda aynı olması onu geliştirmeye çalışman çok ayrı bir zewk. Tavsiyem Warlords Battlecry'ı çok kişi oynaman yönünde. Hatta Paticik olarak kendi aramızda oynasak çok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Rise Of Nations Age Of Empires 2 2 arkadaş beraber tek tarafı kontrol ederek oynarsınız bayağı bir leziz oluyor. Karşıya max. derece de düşman ve zorluk derecesini ayarlayın kafanıza göre. Bayağı eğlenirsiniz.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Sam, 28 Nisan 2004 23:36 tarihinde demiş ki: ekleme: bu yamaların hiçbiri kırak istemiyor bilginize.. sam anlamadım sen şimdi bize kopya oyun kullanmamızı mı öneriyorsun :) *ses kayıt cihazını, ve yakasındaki düğme kamerayı açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 die by the sword'un güzelliği, simulation mode'da kılıcı mouse ile sallıyosun. çok yorucu ama çok zevkli. ne bileyim, adamın bacaklarını kollarını koparabilirsin. öyle koftiden değil, bacağı kopan adam zıplayarak devam eder, ikisi birden koparsa bacaksız sürünür falan. simulation olmayan mode seçilirse (arcade?) önceden simulation mode'da hareket kaydedilip oyun sırasında uygulanabiliyo falan. çok gerçekçi.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 warcarft ııı oynayın Rune oynayın bulursanız. Bıde Die by my swordu nerden buluruz canım cektı baya eskı bı oyun degılmıo?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Rune süperdir evet. Die By The Sword bayağı hasta ruhlu eheh.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar