Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birkaç soru; necromancer, respec ve master level hakkında...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

*necromancer speclerini araştırıyorum, warcry forumlarına baktım ama beklediğim gibi bir ortam bulamadım, bu konuda bildiğiniz düzgün forum adresleri nelerdir?

*respec nasıl yapılıyor, kiminle konuşmam neler yapmam gerekiyor, olası bir respec durumu için bu bilgilere ihtiyacım var

*master level'ları inceledim, yani sınıflar için hangi seçenekler mevcut, hangi questler yapılıyor bilgim var, daha doğrusu bu bilgiyi bulabileceğim adresler mevcut, ancak master level'lar için belli bir level'da olmanız ve toa sahibi olmanız gerekmesinden başka nelere ihtiyaç var öğrenmek istiyorum, ya da var mı başka yapmam gereken bir şey, sağlam birkaç gurup kurup yardırmaktan başka =)

teşekkürler...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ToA henuz oynayamadim (bkz. karanlik.org), necro'dan da anlamam haliyle :)

Respec icin gerekli respec stone'u (dort cesit var; SI epic dungeondan single skill, dragondan full skill, dragondan ra, summonerdan ra respec) alip goturmen gereken npc'ye goturuyorsun, genelde capital veya civar sehirlerinde oluyor tasi verecegin npc, Google'dan aratirsan veya patch notlarini incelersen bulursun Albion'da hangi npcnin nerede oldugunu. (Bir de Star of Destiny var, ML respec stone, ama daha ML olayina girmedigine gore istedigin respec bu degil sanirim :p)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

peki öyle yaparım
aktif olarak oynadığın karakterin hangisi? sungur mudur?
ya da hepsiyle de girme şansın oluyor mu ona göre mesaj yağmuruna hazır ol :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

necromancerda spec olarak 3 seçeneğin var;
1. Deathsight : Manadrain - power transfer - af debuff (hepsi pet üzerinden cast ediliyor) birde self castli lifedrain spellleri başlıca deathsight spelleridir.
2. Painworking: aoe snare - self cast dot - aoe dot - insta aoe str/con debuff
3. Deathservant: pbaoe ve pet haste dışında pek bi bilgim yok bu spec hakkında.
Belli başlı olarak söyleyebileceklerim bunlar, pve için en uygun spec deathsighttir. daha fazla bilgi ve sorularına çabuk yanıtlar için bana oyundan ulaşabilirsin 10-02 arası genelde oyunda oluyorum.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

aslında benim necro level 40 oldu sayılır
onu kafadan söyleseydim keşke :p

ve tamamını deathsight train oldum, o yüzden biliyorum az çok specleri ama hani acık ondan koy , yok bundan da koy hatırı kalmasın durumları var ya hani, işte full DS mi gitsem yoksa deathservant ve painworking de mi alsam bir miktar diye bir sancım var[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

benim spec im full ds - rest pain
aoe snare - aoe dot açısından pain i seçmiştim gayette memnunum, deathservant hic denemedim o sebepten ötürü bir bilgim yok üzgünüm.
eğer af debuff ın senin için çok önemi yoksa 48den sonra ds vermenin pek bi getirisi yok[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

full ds dediğin 48 level o zaman doğru mu?
kalan 2 level'da gelen puanları da pain'e verdin yani

48 ds/24 pw oluyor yani bu durumda
kalan 20 puanı da deathservanta versek 48/24/6[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bir de stat cap olayı var
şimdi level 50'de 50x1.5=75, 125 de base geliyor yani toplam 200 int olabiliyor, benim şu anda bile 175, dolayısıyla armor, staff, item vs'den int kazanma işini de o kadar abartmaya gerek yok gibi, haksız mıyım? zaten rahat rahat cap'e ulaşılabilir gibi geldi de...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

yok 50 ds iken farkettim bu olayı bundan sonraki necroları uyarıyorum onun için gerçi 250 af düşürüyor af debuff yani rvrde işe yarıyor ama kişiden kişiye değişir sevip sevmemek, evet rahat capleniyor int zaten necroda 2 önemli stat var int ve dex. benim int im 217 (acuity 2 var) bu arada focuslu staff kullanmaya dikkat et. neyse serverları bekleye bekleye hevesim kaçtı onun yerine uyku geldi gidip yatıcam yarın devam ederiz :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

ok anladım sağolasın
elimdeki staffta 49 level deathsight focus var zaten onu biraz geç öğrendim ama iyi oldu şimdi :)

250 ac debuff da iyiymiş valla iyice düşünmek lazım sonuçta oyunun gittiği yer rvr :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Necro ile oynayacam diyosan sadece pvm yapacam diyeceksin oda full ds ile olur rvr mı bi ise yaramazsın andak cok cok iyi oynaya bilen kisiler ile oynaman gerekir aksi taktirde gıdıklaya damageler vurursun nerden mi biliyom sorma lvl 51 necrom var[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

olsun ben necroyum nasıl oluyosa öle idare ederim :p
churchill demiş ki
"savaşın mantığı ülken için ölmek değil karşındaki aptalın ülkesi için ölmesini sağlamaktır" ya da böle bişe :p

-anaa şurda gıdıklayan bir necro var du alim şunu
-anaaa yalnız değilmiş!!!

;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Boll sans derim ama olunce aklına gelirim pet i mezlerler beklersin ole demezz diye mal mincer gelir sana atar mezz i..[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 29 Nisan 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
1.69la necro,bd ve animistlere petlerini mezzden cikarmak icin spell verildi. 5veya 6sn cast time i olmasi lazim tam aklimda degil.

animistin bütün petler birdenmi mezzden çıkıyo? ehuh öyleyse baya güzel[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark,
Look into the fire and see in its spark-
My eye, watching over you
Sarnel 50 luwi chanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

canım mezlesinler kessinler nolcak oyun değil mi :p
heraldda RP listesinde ilk onda birkaç tane necro var, demek ki hiç de işe yaramaz değiller rvr'de, biri necroyu farkedene kadar yaptığı kadarını yapar o da

yoksa en iyi class en fazla ayakta kalan karakter vs gibi bir derdim yok zaten =)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bence çokta kötü değil necromancer damageleri eskiden daha kötüydü ama patchlerle biraz düzeldi, bufflıyken manadrain 350-500 arası dmg - lifedrain 350-550 arası dmg veriyor, aoe snare i atıyorum pat pat manadrain i atıyorum ztn ya gelene kadar ölüyor yada kaçana kadar ölüyor :) bu arada necromancerlar genelde rvr de arkada kalıp assist ettikleri ve clericlerin mana ihtiyaçlarını giderdiği için en geç ölenler arasında oluyor.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1.69la necro,bd ve animistlere petlerini mezzden cikarmak icin spell verildi. 5veya 6sn cast time i olmasi lazim tam aklimda degil.
KAc tane var emin deilim ama benim 32 necrodaki 15sn :) yeni pet cikar daha iyi hehe[signature][hline]
weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki

tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da

Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 30 Nisan 2004 18:39 tarihinde demiş ki:
ya blackrose ne dicem sen nerdeyse butun mmorpg forumlarina yaziosun hangisini oynuosun merak ettim veya hangilerini:)

sadece daoc oynuyorum şu anda
bir de yakın zamanda lineage i denedim o kadar
ama WW2 online ve sims online dışında hepsini azımsanamayacak sürelerde oynadım[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SouLForGeD, 30 Nisan 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
said:
KAc tane var emin deilim ama benim 32 necrodaki 15sn :) yeni pet cikar daha iyi hehe

buffların düşer[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...