Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage için biraz yardım


mobi

Öne çıkan mesajlar

Uzun süredir kapalı olan acc umu açıyorum bugun , okudugum birkac yere dayanarak mage lerin su anda gayet hoş bir talent agacına sahip oldukları ve tbc oncesine dondukleri yazıyordu.
bilmiyorum daha yeni talentleri bile görmedim.Saygıdeğer mage sahibi arkadaşların biraz gorusunu ve talent hakkındaki fikirlerini alabilirmiyim lutfen.
Bu arada pvp yapmayı dusunmuyorum şu sıra sadece yeni patche hazırlık amaclı oynamak var aklımda(bilgi olsun diye yazdım :) )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pve'de dikkat etmedim fakat pvp'de arcane mageler parçalıyor resmen. melee shamanla frost mage'e bir şekilde birşeyler yapabiliyorum ancak arcane mage çok felaket, resmen ortadan ikiye yarıyorlar D: o lanet instant bolt 450 resile 2k'dan aşağı vurmadı hiç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimi, yeni talentlerle mage iyi oldu, özellikle yeni paketle süper olucak. ancak ciddi eksiklikler de yok değil:

- bir kere magein mana sorunu çözülmüş durumda yeni sistemle
- arcane resmen dps yapılabilecek bir tree olmuş
- fire hep hayvandı şimdi hayvanoğlu hayvan olmuş (yeni paket için sölüoum> fire dps nerflendi iyice, normalde bu bakılan hali ile yaptığı dmgla insanlıktan çıkman lazım ama öyle olmuyor)
- fire a güzel özellikler geldi ancak hepsi nerdeyse pasif, yani 4 yıldır milelt nası mage oynuyosa yine öyle oynamaya devam edicek işte. bir livig bomb süper talent, dot eksiğini gideriyo biraz. onun dışında herşey, bişey bişey lursa şöle bişey olur tarzında pasif talentlerden oluşuyo, yani aha yeni talent, yeni büyü, yeni özellik diyebileceğin bii yok. ciddi dps, sıkıcı game play.
- frost on numara. frost dehşet. frost mükemmel. frost en zevkli çok zevkli.. ancak aşırı güçlü diye gittiler nerflediler hayvanlar.. tek bi büyüyü nerflediler, o da olayın bütün özelliğini öldürdü... ama onun dışında yine de pvp de harikalar yaratırsın frostla. pve için ise, zaten o gelen nerf etkili değil, nerf pvp ye geldi çükü. frostla çoook eğlenceli pve yaparsın. öyle dmg meterda 1. olamazsın belki ama bence umursama git frost pveye gir derim. çükü çok zevkli çok. tomarla özellikler var. ha artı bir de sırf talentten %21 crit geliyo.. tam oynanıcak class oldu mage ancak hiçbişeyin garantisi yok. paket çıkmadan veya çıktıkta sonra bi nerf yer, herkesin eli böğründe kalır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok uzmanı sayılmam ama mage alt karakterim olduğu için talentler konusunda birşeyler söyleyebilirim.

Fire kasarken işkence gibi geliyordu sürekli su içmek falan can sıkıcıydı. Level 30'a kadar kasıp bırakmıştım bu yüzden. Sonra frost talentleriyle oynamaya başladım (hangi akla hizmet fire denediysem işte :p) hem daha dayanıklı oluyorsun hemde daha hızlı. Zırt pırt su içmek zorunda kalmıyorsun. Aoe yapabilmen sayesinde çoğu quest hızlıca bitirilebiliyor.

http://www.wowhead.com/?talent=oZZAI0cofu0cdg0o

Level 50'ye kadar bu talentlerle geldim. Sonrasında Cold as Ice 2/2 falan alır öyle devam edersin işte :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler Ness. ama zaten hali hazırda bi 70 mage im var o acc u actırsam diye dusunuyordum.Yani lvl kasma derdim yok ama eskisi kadar zewklimi acaba diye biraz bilgi alayım dedim.
Diğer arkadaslarada cok tşk ederim bu arada akşama muhtemelen mage ile donucem gibi oyuna bende.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mobi said:
Teşekkürler Ness. ama zaten hali hazırda bi 70 mage im var o acc u actırsam diye dusunuyordum.Yani lvl kasma derdim yok ama eskisi kadar zewklimi acaba diye biraz bilgi alayım dedim.
Diğer arkadaslarada cok tşk ederim bu arada akşama muhtemelen mage ile donucem gibi oyuna bende.


Aaaaaaa :p Ben yeni mage açacaksın sandım, pardon o halde :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Masquerade

canımın içi, 4 yıllık eski kaşardan sayko gnome mageim :)
şu anki (üstüne basıyorum) şu anki haliyle mage TBC den daha iyi bir durumda. Oyun zevki açısından frost ve arcane harika, fire yine sıkıcı; DPS açısından fire ve arcane süper, frost adamına ve takımına göre diyim, ve yeni bir opsiyon, elemental power ön plana alınmak istenmiş, firefrost da gayet şeker bişi.

TBC den önce mage oynamak çok daha eğlenceliydi. Evet yine lock kesemioduk (lol) ama, kesinlikle de ezilmiyoduk. Ha dps dersen, TBC öncesi mage dps class değildi hehe (çünkü aq40 a kadar zindanlarda frost zorunluydu, aq40 tan sonra setler ve oynanış değiştiği için, mageler fire talentlerinin olduunun farkına varıyorlardı heh). PVE de hunterlar eziyodu ama alışmışık. o zaman hiç unutmam LF DPS (no rogue) yazardı herkes, roguelardan onbin kat daha iyiydik. Sonra harcadılar magei TBC'de. Mage e güzel özellikler geldi, yalan yok, ama bazı classlara (caster) çok daha güzel özellikler geldi. netekim buna pasif nerf de diyebiliriz. TBC betasında mage dps'i oha hayvan derecesindeydi. TBC çıktı 3. gün gördükki, oha hayvan ola blizzardmış, çünkü o dps i pakette nerflemiş. Bilmem hatırlarmısınız fire eskiden insanlık dşı bir dpsti, hatta çok kişiyle konuştuğumda yok hayır yanlış hatırlıosun deseler bile fireball 3.5 sn değil 3 sn idi eskiden. Sonra baktılar mage coşkulu, hemen bastılar 0.5 sn nerfi. Bunu söylerken anlatmak, gelmek istediğim şey şu: paket öncesi betalarda herşey akışkan, son saniye dahil hiçbirşeye güvenmemek lazım. 13ünde paket çıkıcak, 12 sinde mage imbadır, 13 ünde bakarsınız donuna kadar nerflemişler. hatta o da değil, paketler satılıp charlar kasıldıktan 1 ay sonra da nerf yiyebilir. Ama şimdiyi sorarsanız, şimdi mage on numara class. Ben 9 ay önce bıraktım wowu. 1 ay sonra askere gidicem, ve 9 ayda ancak tedavi ettim kendimi :) eğer yeni yeni bıraksaydım, askerde eroinmanlar gibi wow wow wow diye gezerdim.

WOW'un 2 çağını gördüm, son çağınıda sizlerle beraber takib ediyorum. TBC öncesi herşey daha sade daha güzel daha eğlenceliyi. Şu an herkesi robot haline dönüştürdüler (made in china).. Eskiden MC'ye girerken fire resist lazımdı da gidip BRD den key bossu (ben mage, arkadaşım lock) 2 kişi kesip 15 fr resistli staff farmlayıp, bir de onu kullanabilirdik. Şimdi ise öyle değil, herşey neredeyse mekanik, hiçbirşeyin yumuşak kenarları yok, herşey kare, bunu yapmak için bunu bunu yapcaksın, bu itemın yoksa adam diilsin heh..

Eskiden magein adı : Solo King idi. Mage giderdi istediği zindana bossları solo kesip farmlayıp eğlenirdi. Şimdi, mage dışında birçok class yapabiliyo bunu. Magein kıymeti kalmadı.

Oyunun sistematiği değişti, eskiden dur/vur bosslar vardı, şidi koş kaç geri gel, vur git gel, reset aggro, nuke, aoe, raid heal, mass heal vsvs.. mage koşarken dps yapabilirmi? Cık.. Koskoca TBC de ağlattılar mage i, şimdi yeni pakette living bomd diye 1 tane aoe / dot verdiler (şükür). ben arcane ve frost specleri için de birer dot bekliyodum. TBC de mage e instan atılabilecek bi tane büyü verdiler (icelance) ona da 200 dmg verdiler. bg lerde arenalarda IL spamla koşuşturan gariban mageleri hiçbirzaman unutmicaz. Şimdi çok şükür mage e 2-3 tane daha über dmg lı insta spell vermişler. frosttaki en son talentin 800-900 gibi bir dmgı vardı, onu çok hayvan diye kaldırdılar, o büyük nerf ama olsun onu alsınlar madem başka ellemesinler diyorum en zından. düşünsene insta 3k çakıosun arcane, üstüne frostnova, üstüne deepfreez (crit) 3k, üstüne icelance (crit) 3.5k (burdan sonra opsiyonel olarak halay vaziyetinde veya şınav vaziyetinde istediğin gibi dövebilirsin adamı), frostbolt, bi nova daha, sonra otur karşısına /dans vsvs.. bak şimdi burdan böyle görünüyo yeni paket. Ama eskiye bakalım bi: Eskiden de icelance ilk çıktığında bi nova, ice lance, bi icelance daha, bi icelance daha, 2k civarı 3 critle perfect çekiodun. Sonra ne oldu, bi patch geldi, notlarda yazmayan gizli bir nerfle frost novayı nerflediler. FN ye aldığın adama sadece 1 crit atınca nova patlıyodu, nova süresi boyunca olması gerektiği gibi adam novada kalmıyodu. Şimdi bunu kim tahmin edebilirdiki.

Hep söylerim, MC zamanlarımı, BWL runlarımı, AQ40ın kocaman mağaralarını, NAXın karanlık duvarlarını, hiçbir zaman unutmadım, unutmicam da.. TBC bana göre özellikle mage açısından çok başarısız bir paketti. Ama satış stratejisi açısından mükkemmelin de ötesinde bir başarı sağladı.

nacizane tek tavsiyem, mage i, eğer gerçekten seviyorsanız oynayın. çünkü mage bıktırır, usandırır, sıkar, bayar, üzer.. Mage işi cidi bir sabır ve asabiyet işidir. Sevgi işidir. Eğer çabuk sıkılan bir yapınız varsa, en kısa ve kolay yoldan enhance şaman oynayın derim. manası bitmez vurdumu gömer, ölmez akmaz kokmaz, lvl 67 iken 13 tane 69u tek başıma kestim de banamısın demedi char, totemlerden bufflardan ekranım raid ekranına dönmüştü. Canın gider, heal gelir totemden, mana gelir WS'dan, mana vs gelir smanstc rageden, o totem gider, bu gelir, heal basarsın, vuruş yaparsın crit gelir, o patlar bu olur, ölmezsin de ölmezsin işte.

ha ama ben kasarım, mage i oynarım diyosanız, durmayın açın oynayın. Özellikle healer charları olan veya daha sonra healer oynamak isteyen kişilere şidettle tavsiyem MAGE lvllamalarıdır. Neden? Neden, çünkü (inanın en az 30 kişiyle konuştum bunu), mage kasaken tam bir paranoyak olursunuz. oturup suyunuzu içip ekmeğinizi yerken mousela o ekranı durmaksızın 360 dönüşlerle tararsınız. arkadan gelen mob = ölü mage. 1 mob pulladın, 1 tane daha geldi sheep bastın, 1 tane daha geldi novaya aldın, ve 1 tane daha geldi = blink, mana shild, topuk, eşhedüenla... sürekli spawnları kontrol edersin, deli olursun. Ve nihayet bir mage i 70 yapan adam, raidin en kral healerı olmaya adaydır. Bütün raid ekranı adamın gözlerinden hafızasına kazınır. Hiçbi low hp yi kaçırmazsınız. Hiçbir low mana gözden kaçmaz. Ekrandan herşey hakimiyetiniz altındadır. Denemesi bedava, ama biz denedik onayladık eheh :)

ve böyle böyle bir zaman gelir, atık charınız, büyüleriniz ve siz bir bütün olursunuz.. yanı başınızda sheeplediğiniz add varken onun dibinde nova atıp saptan çıkan mobu 5 sn yere çakıp tanka taunt zamanı tanırsınız (püf noktası novanın max range'ini hissedip kendi sheepinizi bozmadan sheein dibinde nova patatabilmek), üstüne üstülük agro aldığınız mob tanktan kopup size gelirken siz de (ölüm yarışı ftw) o moba doğru koşamak suretiyle, mob ile aranızda 2 yard kala blink atarak tankın kucağına atlayıp tankı geçip mobu tanka ve kendinizi de healerlara sağ sağlim teslim etmiş olursunuz ^^ (anektod: ben bunu ilk TK'ya girdiğimizde MT den kaçan bombera yapmıştım, ama en bombası kaeldeki ilk addin bana dönüp elini kaldırıp, da silahını yere indirdiği sırada orada olmayışım, 20 yard ötede uzanmış sigaramı içiyo oluşum ventten "holley blinnnnk masteee" diye bağırışlar - oha ağlicam)... veya üstünüze koşan kocaman bir yaratık varken, siz de onun üstüne sürüp son süret mobla kucaklaşma aşamasında dragons breathi bastıp blinkle ışınlanıp, moba ilerden hareket çekmeniz...

herneyse oynayın mage işte ya :( süper chardır. hayatınızı değiştirir. öyle işte... (çok duygulandım /quit wow )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fire nasıl sıkıcı ? Aynı oyunu mu oynuyoruz ?
1.8 elementaldan bile daha zevkli deep fire 3.0.2 de ki pre-tbc elemental açık ara şu oyundaki bütün specler arasında en çok zevk aldığım spectir.

PvP için

Frost daha fazla kontrol ve esneklige sahip ama dmg nerdeyse hiç artmamış.

Fire intihara meyilli ama oynaması inanılmaz zevkli.

Arcane aşırı op. Özellikle yanında disc priest arkadaşın varsa focus magic + divine aegis + pw:s + incanter's absorbtion + power infusion (mana çok büyük problem ama ms de ekliyebilirsin) ile orgasm geçiriyorsun.

Tek derdin mana
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lvl 67 iken 13 tane 69u tek başıma kestim de banamısın demedi char, totemlerden bufflardan ekranım raid ekranına dönmüştü. Canın gider, heal gelir totemden, mana gelir WS'dan, mana vs gelir smanstc rageden, o totem gider, bu gelir, heal basarsın, vuruş yaparsın crit gelir, o patlar bu olur, ölmezsin de ölmezsin işte.
nea? o.O?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Fire nasıl sıkıcı ? Aynı oyunu mu oynuyoruz ?
1.8 elementaldan bile daha zevkli deep fire 3.0.2 de ki pre-tbc elemental açık ara şu oyundaki bütün specler arasında en çok zevk aldığım spectir.
firedaki en büyük aksiyon sürekli mana kontrolü yapmaktır başka bişeyi yok. ha ama eğer, über düber critler aşırı bir heyecan ve zevk veriosa elbetteki fireın üstüne yoktur haklısın. benim bahsettiğim şey, sürekli senin kullanmak zorunda olduğun hesabını yapmak zorunda kaldığın bir tomar abilitynin olması (arcane veya frosttan gelenler) fire ise otomat bi spec. vurursun vurursun, 2 crit geldi bas pyro, efendime söliim scorch scorch pyro, scorch scorh pyro diye raidle kafa bulursun, aoe çılgınlıına koşarsın, ortam şenlenir, raiddekilerin bir anda FPs sinie tecavüz edersin vs eheh, elbette bunnar eğlenceli. ama fire magein dps rotasyonu genelde fireball fireball fireball fireball..... diye giden bir yapıya kitleniyor %95. işte bu da sürekli bir tuşla ömür yitiren genç yetenekleri bıktırıyor. bunun dışında fire senn de dediin gibi tehlikeli derecede iyi dps yapıo. zaten yukarda da demiştim, fire über dps, ama tek düzeliği skıcı olabiliyo diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
Oyun zevki açısından frost ve arcane harika, fire yine sıkıcı; DPS açısından fire ve arcane süper, frost adamına ve takımına göre diyim, ve yeni bir opsiyon, elemental power ön plana alınmak istenmiş, firefrost da gayet şeker bişi.


Ha sen pve den bahsediyorsun. Ne biliyim frost çok zevkli, adamına göre, takımına göre demişsin de pve si frostbolt frostbolt water ele frostbolt frostbolt dan ibaret olduğu için pvp den bahsediyorsun sanmıştım pardon :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu kafam karıstı sımdı,daha talentleri vermedim soyle netten iyice bi bakayım dedım ama sızın anlattıklarınızdan pvp için arcane dps için fire var ama frost sanki biraz boş gibi hissettirdi.şöyle kendı aklınıza yatan bir iki yuksek dps li farm için talent verirseniz bende cok memnun olurum hemde biraz fikir edinirim.
Buarada bende oyuna priest ile baslayıp tbc de mage e donmus biri olarak cidden Dragonmax a katılmamak elde değil birçok konuda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mobi said:
yahu kafam karıstı sımdı,daha talentleri vermedim soyle netten iyice bi bakayım dedım ama sızın anlattıklarınızdan pvp için arcane dps için fire var ama frost sanki biraz boş gibi hissettirdi.şöyle kendı aklınıza yatan bir iki yuksek dps li farm için talent verirseniz bende cok memnun olurum hemde biraz fikir edinirim.
Buarada bende oyuna priest ile baslayıp tbc de mage e donmus biri olarak cidden Dragonmax a katılmamak elde değil birçok konuda.


Kim ne deyip kafanı karıştırmış bilmiyorum pvp çok çakmam benim fikrim. Pve - deep fire (0/50/11 veya 11/50/0- hit sorunun yoksa) Battleground yada 2&2 ,3&3 takımında oynicak isen; full arcane gir. 5&5 takımında oynicaksan (17/0/44) yada deep frost oyna. 5&5 mage dps daha öncelikli cc yaptığı için frost ezer. 2&2 yada 3&3 takında dps daha öncelikli oluyor full arcane etkili.

p.s : benim kişisel fikrim çıkıpta bişiler ispatlamaya çalışmayın lütfen :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PvE'de en iyi dps talenti 0 53 8 yalnız 0 50 11 değil. Living Bomb'u sürekli bossun üzerinde tutarsan rahat 200 dps daha fazla yapıyorsun.

Ayrıca fire mage inanılmaz zevkli hem pvp de hem pve'de. Tamam pvp de en iyi talent değil belki ama zevkli hot streak proccları instant cast pyro; blastwave ile knockback living bomb'u dispell yapan salak healerlar falan inanılmaz zevkli. Arcane tree pve'de tam anlamıyla fail şu anda. Arcane tree'de çok ciddi sorunlar var. Öyleki Frost bile daha iyi. Ancak pvp'de ciddi burst damage var arcane magelerin. Arcane talent yapmak zor değil 61 0 0 veya 58 3 0 gidiyorsun. Frost mageler çok ciddi aoe yapıyorlar. Bizim guildin mage class lideri olduğum için bütün talentleri denedik raidlerde. Patch sonrası raidler inanılmaz kolaylaştığı için Muru ya kadar geldik dolayısıyla hemen hemen her türlü encounterda deneme imkanımız oldu.

Living Bomb - Mage single target dps'inde bir numara şuanda. (Casterler arasında)
Icy Veins mage hemen arkasından geliyor; Hit cap sorunu yoksa Focus magic mage'de ( 11 50 0 ) iyi sonuçlar alıyor. Ben aynı gearla Illidari Council'de Living Bomb ve Icy veins specclerini denedim; Icy Veins 2100 DPS; Living Bomb DPS 2350 DPS sonucu verdi. Tier 6 set bonusu ( 4x) ile Teron Gorefiend'de 2600 Brutallus'da 2400 dps yaptım; her ikisinde de Icy Veins mage'den daha iyi sonuç verdi. Arcane mage'in 1700 dps'i aştığını görmedim. Frost Mage Single Targe DPS'te 1700-1800 aralığında geziniyordu. Ama çok çılgın AoE dps yapıyor ve Winter's Chill'i boss'ta tutuyor bu yüzden raidde 1 frost mage bulunduruyorum. 3.0.3 ile birlikte bütün mageler aynı hedefe Living Bomb koyabileceği için hepimiz Living Bomb specc olacağız bir tek Frost mage hariç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elinize saglık cok guzel bir anlatım olmus.yalnız su sıralarda acc u yenı actıgımdan herhangı bır guild ile pve yapacak konumda değilim kendi kendime farma baglamayı dusundugum bi kac instance ve spawn noktası var ama yınede talentler hakkındaki bilgiler icin cok tesekkurler.
bu arada arcane hakkaten kötü olmus dün bunu gordum bende :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
PvE'de en iyi dps talenti 0 53 8 yalnız 0 50 11 değil. Living Bomb'u sürekli bossun üzerinde tutarsan rahat 200 dps daha fazla yapıyorsun.

Ayrıca fire mage inanılmaz zevkli hem pvp de hem pve'de. Tamam pvp de en iyi talent değil belki ama zevkli hot streak proccları instant cast pyro; blastwave ile knockback living bomb'u dispell yapan salak healerlar falan inanılmaz zevkli. Arcane tree pve'de tam anlamıyla fail şu anda. Arcane tree'de çok ciddi sorunlar var. Öyleki Frost bile daha iyi. Ancak pvp'de ciddi burst damage var arcane magelerin. Arcane talent yapmak zor değil 61 0 0 veya 58 3 0 gidiyorsun. Frost mageler çok ciddi aoe yapıyorlar. Bizim guildin mage class lideri olduğum için bütün talentleri denedik raidlerde. Patch sonrası raidler inanılmaz kolaylaştığı için Muru ya kadar geldik dolayısıyla hemen hemen her türlü encounterda deneme imkanımız oldu.

Living Bomb - Mage single target dps'inde bir numara şuanda. (Casterler arasında)
Icy Veins mage hemen arkasından geliyor; Hit cap sorunu yoksa Focus magic mage'de ( 11 50 0 ) iyi sonuçlar alıyor. Ben aynı gearla Illidari Council'de Living Bomb ve Icy veins specclerini denedim; Icy Veins 2100 DPS; Living Bomb DPS 2350 DPS sonucu verdi. Tier 6 set bonusu ( 4x) ile Teron Gorefiend'de 2600 Brutallus'da 2400 dps yaptım; her ikisinde de Icy Veins mage'den daha iyi sonuç verdi. Arcane mage'in 1700 dps'i aştığını görmedim. Frost Mage Single Targe DPS'te 1700-1800 aralığında geziniyordu. Ama çok çılgın AoE dps yapıyor ve Winter's Chill'i boss'ta tutuyor bu yüzden raidde 1 frost mage bulunduruyorum. 3.0.3 ile birlikte bütün mageler aynı hedefe Living Bomb koyabileceği için hepimiz Living Bomb specc olacağız bir tek Frost mage hariç.


0/53/8 en iyi build olduğunu iddia etmişsin.Living bomb imba olduğunu felan. Kısaca bahsediğim. 2 aydan fazla süredir sunwell farmlayip, 2 ayda betada oynuyorum. Her türlü Fire spec her lvl'da raidde denedim diyebilirim.

Öncelikle Living Bomb şuanda bir bok değil. Global cd girdiği için benim dps düşürüyor. Hem düşük rank hemde global cd. 440 haste ratingim var.Bossa living bomb atmak zaman kaybından başka bişi değil.fireball spam ftw.Brutalusta 3.5dps çok rahat görüyorum.(wwstat link duruyormu bakicam.) Yani Icy Veins > Living Bomb

Gelelim level 80, Evet Living Bomb son rank sürekli boss üzerinde tutup firefrostbolt spamladiğinda harika dps çıkıyor. naxx'ta 5k dps görmüştüm.

Katılıyorum frost mage aoe çok feci bufflandi.aptal frost nova bile 1.2k critliyor.

ps. : wwstat link ölmüş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...