Voys Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben anlamadım bundan hiç bişey? mesela 0535 li bi numaram var. bunla avea ya mı geçebilcem nedir olay
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 aynen öyle. artık o prefixler operatörlere ait değil, kullanıcılara ait olacak.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 güzel bişi... ekstra hat daha iyi ama...
briareos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 eskiden telsimli görünce önyargım harekete geçerdi. kıtıpiyoz ve üç kuruş hesabı yapan insanlar olarak bildim telsim kullanıcısını. oysa ki ben ve benim gibi turkcell kullanıcıları, lord gibiydik.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benim de aklım takılan bişi var. ben trcell kullanıorum misal, aradıım adam da 0532 li bir numara ama meerse gitmiş avea yapmış hattını. ben o arkadaş trcell die arayıp aveayla konuşup haşırt huşurt fatura mı ödicem ?
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benim bildiğim kadarıyla 05xx kısmından sonrası geçiyordu
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dıııııııt dıııııııtı farklı olcakmış ordan anlıcakmışız diye duydum ben
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Dragonmax said: benim de aklım takılan bişi var. ben trcell kullanıorum misal, aradıım adam da 0532 li bir numara ama meerse gitmiş avea yapmış hattını. ben o arkadaş trcell die arayıp aveayla konuşup haşırt huşurt fatura mı ödicem ? number portability başladıktan sonra, yani 10 kasım'dan itibaren sen karşı operatöre arama yaptığında karşı tarafta telefon çalma sesinden önce bir uyarı tonu duyacaksın.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 pogodi said: dıııııııt dıııııııtı farklı olcakmış ordan anlıcakmışız diye duydum ben evet böyle olcakmış. ya şey diye çalsa ya mesela arıyosun türkseltürkseltürksel,aveyaaveyaaveya yahut vodafonvodafon diye.
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 telefonun çalışı değişmeyecek yazıyor, başında 1,6 saniye süren uyarı olacak
ses Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 PZero said: o zamn ringalar nolcak ? telefon değişik tonda çalmıycakmış , çalmadan önce 2 saniye bi uyarı tonu verilecek sonra telefon çalıcakmış.Uyarı tonunu normal telefonu ringa'lı(!) duyarsın herhal
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Baggio said: Adım adım prosedür. Ahah yorumlara gel. biz avrupalıyız avrupalılar vodafone kullanır turkcell daima turkcell alemin kral turkcell turkcell ooooooo turkcell oooooo turkcell ooooo yaşasın turkcell yaşasın akparti avea avea avea oh bee turkcell liyiz hemide 12 yıldırrrrrrrrrr çıldırrrrrrrrrr ahhhhh turkcell olmasa bu hayat çekilmez...kapsama alani içindeyim ona göre numaraniz ayni kalsin kalitesi turkcell olsun alanyalilar çarşi bu numara taşima olayinada karşi çok pis kazık yiyecez ama haydi hayırlısı alayına isyan ölümüne turkcell... ergenekonun parmagi var bu iste :p en son yorum enteresan dsf. yorumcular siz dünyalı değilmisiniz
Öne çıkan mesajlar