karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kafada örtü ayakta converse Bir de dairemi paylaştığım adam hala çok pis gidip şikayet edeceğim eceğim ceğim eğim ğim im m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 heryer cini porselen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 direk adamla konus ne pis herifsin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 konuştum adamın tepkisi e temizle o zağan anuğa ğoyim ( kelimeler aynen böyledir ) oldu. Elimdeki küllüğü suratına suratına vurup buradan atılmayayım dedim gidip şikayet edeyim alsınlar buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 direk gidip sikayet etsen o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Admin offline Modlarla çözülmez bu iş patron gelsin. Onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kafasına vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mağara mı lan burası de it de hayvan de atıl kurt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 adamın yatağına işe gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tırsıyormu acaba demeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 niye paylasiyosun ki daireyi tanimadiginla hostel gibi falan mi yoksa orasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kavgayı çıkaran ben olursam muhtemelen arka taraflardaki içi yapılmamış sikko dairelerden birine sürülürüm. Herifi kovdurursam sinirine hakim olamayarak gelip rerö yapar hem o başlatmış hem o kovulmuş hem o dayak yemiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 dayak yersen yalnız kavun kadar karizman kalmaz gözümde.patlat herifin gözüne çak iki sağlam bak o zaman gonuşabiliyo mu öyle anuğaa goyim falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 abi ben anlamadım neden kovuluyorsun yurt-kur mu burası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Abi benim komşum için iyi geçin onla yapmaz sana bişey falan dediniz burda resmen your provocation skill has increased by 0.1 it's now 120.0 heh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 FromTheHell said: adamın yatağına işe gece. yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bLackcha0s said: abi ben anlamadım neden kovuluyorsun yurt-kur mu burası ? Apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yahu özel apartta kalıyorsun parasını veriyorsun üstüne bide sürgün mü yiyorsun hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 http://www.elpais.com/recorte/20060927elpepuage_1/SCO250/Ies/Steven_Tyler_marzo_2001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 güzelyurt degilmiydi ora :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 E abi arıza çıkarırsan sürerler adamı. Pek seçeneği olmuyor insanın Kütahya'da kalacak yer konusunda. Dediğim gibi yapacağım adamı buradan sürdürüp üstüne arıza çıkarmasını dileyecek ayarını vereceğim küllükle şakağa vurmayı özledim. Eve çıkmadığıma yeterince pişman oldum zaten. Mühendislik yazmadığıma da pişmanım çok pişman hissettim lan bir an serotonin geri alımı yaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Masticore said: güzelyurt degilmiydi ora :( güzelyurtmuş anasını sattığımın dolandırıcıları broşürde fitness salonu vardı gittik yer yok aşağıdaki sosyal tesisler bu sene anlaşmayı bozmuş resimdeki hamakları olan bahçeyi kullanamıyoruz internet var dediler iki saattir bir sayfayı açamıyorum küfretmiyeyim şimdi NİYE EVE ÇIKMADIM LAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kontratı yoksayıp çıkamıyosun falan mı var? Yoksa benim adım tatar ramazan ben bu oyunu bozarım repliğiyle eve çık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 10 aylık sözleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Tam olarak emin değilim ama 15 gun onceden haber verirsen iptal edebiliyorlar bazı yerlerde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar