Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baslamayi dusunuyorum, bi kac sorum var

Malkochoglu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar ilk olarak warhammer online camiasina...

Yillardir DaoC oynadim, son 1 yildir mmo'lara ayirdigim zaman baya azaldi cunku artik bi turlu sogumaya basladim. En son umutlarimdan biri AOC'du, o da patlayinca simdi 3 aydir mmo oynamiyorum. Warhammer'i 2 saat deneyebildim sadece closed beta'da ve 2 saat sonra oyun bana cok banal geldi ama kesinlikle oyunu gormeden ciktim direk cunku yine umutlanmak istemedigimdendir belki. Simdi oyunu almayi dusunuyorum ama bi kac negative bi kas positive yazi okudum.
Sorularim:
1. DAOC oynadiktan sonra warhammer online kesiyomu yoksa daoc'cular direk oyunu birakiyorumu 30 gunden sonra?
2. Solo stealther olarak ne kadar zevk alirim oyundan?
3. Daocdaki kadar guc beklemiyorum ama stealther olayi cok mu kotu?
Sosyal ağlarda paylaş

daoc daha zevkliydi bence, veya o zamanlar öyle geliyordu.

1v1 olmasına oluyor da solo stealther olayı yok bence, ne bileyim ya senaryodasın ya da zerg/kahraman bakkal şeklinde keepe saldırıyorsun, o kadar şimdilik.

stealther diye düşünme de zaten witch elf/hunterı, pek izin vermiyor oyun o rolü oynamana.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
valla gayet wow rogue gibi bomboş rvr alanında yürürken adam dibimde çıkıveriyor, oyuncunun kapasitesine bağlı. bodos 1km öteden herkesin önünde kendini tank sanarak dalanlara aldanmayın derim.

bir WE olarak, bunun yapilabildigini, biliorum.. kismen de yapabiliorum artik lvl im yettigi dogrultuda..

daoc u bilemicem ama, wow rogue gibi diyebilirim.. +1
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
valla gayet wow rogue gibi bomboş rvr alanında yürürken adam dibimde çıkıveriyor, oyuncunun kapasitesine bağlı. bodos 1km öteden herkesin önünde kendini tank sanarak dalanlara aldanmayın derim.

Gözümün önünden kaybolup daha sonra healerın yanında belirdikleri çok oldu :)
Allahtan kaybolunca bw veya healerda bitecekleri kesin olduğundan o tarafa çaktırmadan yaklaşıp uçuruyorduk :P
t4de onuda yapamıyoruz :(
Lavları özledim hehe
Sosyal ağlarda paylaş

eltharion ya da karak 8peaks dışında serverlar cok parlak değiller. kesinlikle low serverlardan kaç derim. uzun zamandır MMORPG'nin ilk m'sini attık, hatta geceleri ikinci m'yi de attığım oluyo. 2 gün önce saat 4'te serverda bir tek ben vardım, dün 2.30da 5 kişi
Sosyal ağlarda paylaş

o tuşuna bas,
search yap
isim fln girmeden yaparsan level sırasına göre cıkartıyo, sanırım bi seferde en fazla 20 tane falan gösterebiliyo
yani mesela diyelim

Search yaptın
Level 1 - 5 arasında herkesi göstermesini istedin, eğer tahminimce 20den fazla insan varsa herkesi göstermiyo, daha sağlıklı sonuç almak için 1-4 arası aratıp sonra 5 i aratabilirsin ya da level level aratabilirsin. Bi de bu arama sonucunca görünmek istememek gibi bi hakkımız da var tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 yıl bıraktım askerden geldikten sonra hiçbirşey oynamadım. Sonra sıkıldım. Şimdi US Hibernia Garethteki Nightshadeimle arada yine oynuyorum günde 1-2 saat denk gelirse. DAOC'un üstüne hala oyun yok malesef. Kurgusu süper bir oyun, keşke bu yeni çıkan oyunlara bu kadar oyuncu kaptırmasaydık. Zira hala öldürülecek oyuncu bulunabiliyor klasik serverlarda..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...