Malkochoglu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Selamlar ilk olarak warhammer online camiasina... Yillardir DaoC oynadim, son 1 yildir mmo'lara ayirdigim zaman baya azaldi cunku artik bi turlu sogumaya basladim. En son umutlarimdan biri AOC'du, o da patlayinca simdi 3 aydir mmo oynamiyorum. Warhammer'i 2 saat deneyebildim sadece closed beta'da ve 2 saat sonra oyun bana cok banal geldi ama kesinlikle oyunu gormeden ciktim direk cunku yine umutlanmak istemedigimdendir belki. Simdi oyunu almayi dusunuyorum ama bi kac negative bi kas positive yazi okudum. Sorularim: 1. DAOC oynadiktan sonra warhammer online kesiyomu yoksa daoc'cular direk oyunu birakiyorumu 30 gunden sonra? 2. Solo stealther olarak ne kadar zevk alirim oyundan? 3. Daocdaki kadar guc beklemiyorum ama stealther olayi cok mu kotu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 daoc daha zevkliydi bence, veya o zamanlar öyle geliyordu. 1v1 olmasına oluyor da solo stealther olayı yok bence, ne bileyim ya senaryodasın ya da zerg/kahraman bakkal şeklinde keepe saldırıyorsun, o kadar şimdilik. stealther diye düşünme de zaten witch elf/hunterı, pek izin vermiyor oyun o rolü oynamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kesinlikle Daoc'un yerini tutamaz şimdilik ama ilerde gelen patchlerle ne olur bilinmez. Stealth konusunda ise WH ve WE yamulmuyorum kısa bir süreliğine stealh olabiliyor.Yani bir infiltrator gibi takılman mümkün değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 valla gayet wow rogue gibi bomboş rvr alanında yürürken adam dibimde çıkıveriyor, oyuncunun kapasitesine bağlı. bodos 1km öteden herkesin önünde kendini tank sanarak dalanlara aldanmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sam said: valla gayet wow rogue gibi bomboş rvr alanında yürürken adam dibimde çıkıveriyor, oyuncunun kapasitesine bağlı. bodos 1km öteden herkesin önünde kendini tank sanarak dalanlara aldanmayın derim. bir WE olarak, bunun yapilabildigini, biliorum.. kismen de yapabiliorum artik lvl im yettigi dogrultuda.. daoc u bilemicem ama, wow rogue gibi diyebilirim.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 her ne kadar istemesemde bi umutla siparis verdim cd keyi su anda. Downloadi da baslattim torrent olarak yarina girerim herhalde. Hangi serverde herkes paticik camiasindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 order axe bite pass desto karak8peaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sam said: valla gayet wow rogue gibi bomboş rvr alanında yürürken adam dibimde çıkıveriyor, oyuncunun kapasitesine bağlı. bodos 1km öteden herkesin önünde kendini tank sanarak dalanlara aldanmayın derim. Gözümün önünden kaybolup daha sonra healerın yanında belirdikleri çok oldu :) Allahtan kaybolunca bw veya healerda bitecekleri kesin olduğundan o tarafa çaktırmadan yaklaşıp uçuruyorduk :P t4de onuda yapamıyoruz :( Lavları özledim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben de yeri gelmisken sira olaylarini sorayim o kopyalama olayindan sonra k8p ve abp'de sira sorunlari cozuldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 K8P'de çözüldü. ABP daha az kalabalık diye biliyorum herhalde onda da çözülmüştür. Zaten onun üstüne bir de beleş ay bitip WoW'a patch gelince sıra tarih oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 simdi hangi serverde baslamaliyim? Hani 1 ay sonra hala en azindan rush hour'da bile dolu olacak bi server olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eltharion ya da karak 8peaks dışında serverlar cok parlak değiller. kesinlikle low serverlardan kaç derim. uzun zamandır MMORPG'nin ilk m'sini attık, hatta geceleri ikinci m'yi de attığım oluyo. 2 gün önce saat 4'te serverda bir tek ben vardım, dün 2.30da 5 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 serverda kaç kişi olduğunu nerden görüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 o tuşuna bas, search yap isim fln girmeden yaparsan level sırasına göre cıkartıyo, sanırım bi seferde en fazla 20 tane falan gösterebiliyo yani mesela diyelim Search yaptın Level 1 - 5 arasında herkesi göstermesini istedin, eğer tahminimce 20den fazla insan varsa herkesi göstermiyo, daha sağlıklı sonuç almak için 1-4 arası aratıp sonra 5 i aratabilirsin ya da level level aratabilirsin. Bi de bu arama sonucunca görünmek istememek gibi bi hakkımız da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 1.5 yıl bıraktım askerden geldikten sonra hiçbirşey oynamadım. Sonra sıkıldım. Şimdi US Hibernia Garethteki Nightshadeimle arada yine oynuyorum günde 1-2 saat denk gelirse. DAOC'un üstüne hala oyun yok malesef. Kurgusu süper bir oyun, keşke bu yeni çıkan oyunlara bu kadar oyuncu kaptırmasaydık. Zira hala öldürülecek oyuncu bulunabiliyor klasik serverlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar