Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun performansini nasil arttirabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:
Windows uninstall yapmadan onu yaparsan üzebilir.
Bende sorun yaşatmadı sweeper.

Uninstall'a rağmen sorun yaşadım. Ekran kartımla yıldızlarımız hiç barışmadı zaten.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Tam adı ne ekran kartının ve laptop mı?

monster s96s anakart asusun nvidia 8600m gs gerci suan oyunda sorun cıkartmıyor pek 4gb ram aldıgımdan beri :)
Mesaj tarihi:
Ya indirdiğiniz hiçbir driverı silmeyin kesin işiniz bitmedikçe, dursun kenarda, onun dışında silip kurmaktan korkmayın bu kadar. Öcü değil driver işi. Genelde sırf driver versiyonundan performans bile farkediyor, her zaman sorun çıkarmayanı veya en yenisini kurmak çözüm değil yani.

En iyisini bulana kadar denemek gerekiyor yani üşenmeden ve korkmadan. Kasıntı bir oyun, sizin için en önemli oyun veya bir benchmark programı bir deneme aracı olabilir.
Mesaj tarihi:
yani laptop da ne kadar oyun oynanabilirse o kadar oynayabiliyorum :) balanced de cok fazla takılmadan rvr leri rahat tamamlayabiliyorum su crash sorunu olmasa paso client hata vermeden kapanıp duruyor
Mesaj tarihi:
evet son patchden sonra hiç bir hata varmeden çat diye masaüstüne atıyor benide,driver dan olabilir diye ati nin son 1.5 yılda çıkarttığı tüm driverlari sırayla yükledim,olmadı bide omega driverlarını yükledim,değişen bişey yok.
Mesaj tarihi:
benim laptopda mesela eski driverdan daha iyi performans alıyorum o yzden yeni çıkanları denemek için bir kez yukluyorum bakıyorum daha iyi mi degilmi yoksa gene eskisini yukluyorum.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:
evet son patchden sonra hiç bir hata varmeden çat diye masaüstüne atıyor benide,driver dan olabilir diye ati nin son 1.5 yılda çıkarttığı tüm driverlari sırayla yükledim,olmadı bide omega driverlarını yükledim,değişen bişey yok.

Friend listle ilgili addonların varsa sil veya güncelle.
Mesaj tarihi:
Seperate said:
yau 2 saattir driverları deniyorum,çok büyük fark yok ama bazıları facia,9600gt desktop pc için en ideali hangisidir bilgisi olan var mı?

http://www.guru3d.com dakı driverları dene ıstersen benım dandırık atı kartı ıcın oldukca ıse yaradı.
  • Yeni Oluştur...