Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Tahin pekmez ye, bal iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Absolut said: Tayin pekmez ye, bal iç. mauhauhauhauha superdi bu :D sandalyeden dustum lol.. bide abi "tahin" deilmiydi o? ehehhe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bu arada ati kartı olanlar omega driver ları yükleyerek war.exe için game profil yaratabilirler,ayrıca fps yide görebilirler,bi sürü de ince ayarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Absolut said: Windows uninstall yapmadan onu yaparsan üzebilir. Bende sorun yaşatmadı sweeper. Uninstall'a rağmen sorun yaşadım. Ekran kartımla yıldızlarımız hiç barışmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 8600m gs lerin güncel driverlarını bulamıyorum bir turlu varmı oyle bisi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Tam adı ne ekran kartının ve laptop mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 geride verilen laptopvide2go adresindeki driverlar (daha dogrusu neredeyse tum nvidia driverlari) tum nvidia kartlara uyumlu oluyor genelde. acip o siteyi bakarsan istedigin bilgiyi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Absolut said: Tam adı ne ekran kartının ve laptop mı? monster s96s anakart asusun nvidia 8600m gs gerci suan oyunda sorun cıkartmıyor pek 4gb ram aldıgımdan beri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 8800m gs yok tam olarak ama 8800m veya 8800 gs var seninki ilginç bir modelmiş :) XP32 icin burda Vista32 içinde bu İkisininde moded inf dosyaları ile kurman lazım. FAKAT sorunum kalmadı diyorsan hiç elleme daha iyi derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ya indirdiğiniz hiçbir driverı silmeyin kesin işiniz bitmedikçe, dursun kenarda, onun dışında silip kurmaktan korkmayın bu kadar. Öcü değil driver işi. Genelde sırf driver versiyonundan performans bile farkediyor, her zaman sorun çıkarmayanı veya en yenisini kurmak çözüm değil yani. En iyisini bulana kadar denemek gerekiyor yani üşenmeden ve korkmadan. Kasıntı bir oyun, sizin için en önemli oyun veya bir benchmark programı bir deneme aracı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yani laptop da ne kadar oyun oynanabilirse o kadar oynayabiliyorum :) balanced de cok fazla takılmadan rvr leri rahat tamamlayabiliyorum su crash sorunu olmasa paso client hata vermeden kapanıp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 evet son patchden sonra hiç bir hata varmeden çat diye masaüstüne atıyor benide,driver dan olabilir diye ati nin son 1.5 yılda çıkarttığı tüm driverlari sırayla yükledim,olmadı bide omega driverlarını yükledim,değişen bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 benim laptopda mesela eski driverdan daha iyi performans alıyorum o yzden yeni çıkanları denemek için bir kez yukluyorum bakıyorum daha iyi mi degilmi yoksa gene eskisini yukluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çok fazla crash yemeye basladım ben sadece bendemı var genel bir sorunmu duzeltilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Dark_Soul said: evet son patchden sonra hiç bir hata varmeden çat diye masaüstüne atıyor benide,driver dan olabilir diye ati nin son 1.5 yılda çıkarttığı tüm driverlari sırayla yükledim,olmadı bide omega driverlarını yükledim,değişen bişey yok. Friend listle ilgili addonların varsa sil veya güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yau 2 saattir driverları deniyorum,çok büyük fark yok ama bazıları facia,9600gt desktop pc için en ideali hangisidir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Seperate said: yau 2 saattir driverları deniyorum,çok büyük fark yok ama bazıları facia,9600gt desktop pc için en ideali hangisidir bilgisi olan var mı? http://www.guru3d.com dakı driverları dene ıstersen benım dandırık atı kartı ıcın oldukca ıse yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar