samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Orkun yeni kastım benim DK yı 3k gear score yetermi napıyoz :D
Trias Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 samaella said: Orkun yeni kastım benim DK yı 3k gear score yetermi napıyoz :D Köy hizmetlerinden bir arkadaş bunun için güzel bir cevap vermiş
Trias Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://www.ibrahimpinar.com/kh/index.php/taktik-strateji-vs/4-10-a-25-men-raid-taktikleri/26-raidlere-nasl-gelinmeli
Trias Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 IC ve Anub HC için Elementel Shaman Mage Tank/DPS DK Moonkin druid İhtiyacımız vardır www.ghaza.org veya oyun içinden Trias/Yolcu/Forgiven
Trias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 IC 4/12 temizlendi Serverda 2. olarak http://www.wowhead.com/?achievement=4613 achivementini hem 25 hem 10 mande yaptık. IC ve Anub HC için Elementel Shaman Mage Tank/DPS DK Moonkin druid İhtiyacımız vardır www.ghaza.org veya oyun içinden Trias/Yolcu/Forgiven
Adrassil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Hadi bende Sourfang videosunu koyayım bari :D baya hızlı bir kill oldu sanırım 3 wipe yedik 4. de kestik
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Her serverda böyle şimdilik ya :P Çarşamba günü 2de 3te raide başlayan twinleri heroic kesememiş guildlerin elemanları akşamleyin bizimkilere random whisper atıp duruyorlardı "ROFLZ LOLZ LOLSQUAD ALREADY CLEARED ICC, WE'RE IN WORLD 200 HAR HAR HAR" diye.
Adrassil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 World of Warcraft Fall of the Lich King Icecrown Citadel 25 man The Lower Spire Cleared
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Trias said: IC 4/12 temizlendi Serverda 2. olarak http://www.wowhead.com/?achievement=4613 achivementini hem 25 hem 10 mande yaptık. IC ve Anub HC için Elementel Shaman Mage Tank/DPS DK Moonkin druid İhtiyacımız vardır www.ghaza.org veya oyun içinden Trias/Yolcu/Forgiven lol "druidimiz çok fazla var" demiştin geçenlerde hayırdır :D
Adrassil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Evet çok kısa bir süre önce çok fazla druid vardı guilte ama ayrılanlar oldu o yüzden druid ihtiyacımız var
Trias Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Update: IC 4/12 temizlendi Serverda 2. olarak http://www.wowhead.com/?achievement=4613 achivementini hem 25 hem 10 mande yaptık. (Bu haftada yaptık :)) IC ve Anub HC için Elementel Shaman Holy Paladin Moonkin druid DPS DK İhtiyacımız vardır www.ghaza.org veya oyun içinden Trias/Yolcu/Forgiven
hailandkill Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bu guild için çok şey söylemek isterim ama sonra mahalle karısı gibi car car yazdıklarıma pişman ettirecekleri için susuyorum
Adrassil Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Halil önce lafını bil konuş lütfen .Kimin kim olduğunu biz çok iyi biliyoruz ,nedir o mahalle karısı lafları yakışmamış sana. Ghaza oyuna ara verdiğinde oyunu bırakan ben değildim sendin. Sonra sen oyuna geri döndüğünde hiç bir guildte yer edinemedin hep huzursuzluk çıkardın atıldın guildlerden.Onun için bildiğin bişi varsa söle burdan herkes görsün yok sadece ortamı bulandırmaksa amacın sus kendini rezil etme
Hakeren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bilmeyen ne bilsin bizi bilenlere selam olsun...
hailandkill Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 fatih mmmmm hazır ol da dur :P
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben merak ettim hailandkill arkadasımızın basına ne geldigini anlatır mısın? insanlar bu gülte girmek isterse azıcık bi fikirleri olsun Hakeren said: Bilmeyen ne bilsin bizi bilenlere selam olsun... cCc mhp
hailandkill Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben ağzımı açınca bundan 2 mesaj önce olduğu gibi yine pm kutum dolacak o yüzden susuyorum buradan anlatmam onu diyeyim
Adrassil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hailandkill said: ben ağzımı açınca bundan 2 mesaj önce olduğu gibi yine pm kutum dolacak o yüzden susuyorum buradan anlatmam onu diyeyim Merakla bekliyoruz ,kimseye pm filanda göndermedim bunuda çok iyi biliyorsun, neymiş rahatsızlığın buraya yazda herkez görsün öğrensin.Ne yapmış Ghaza acaba ? itemı dağıtmış guild master kafasına göre ,yoksa adammı kayırmış kime haksızlık yapmış Ghaza yöneticileri . Söylede herkes bilsin . Bizi başka guildlerle karıştırma halil ,biz bu oyun başladığından beri aynı cizgide hareket eden bir guildiz. Bu guildte kimse bu güne kadar haksızlığa uğramamıştır bizi kötülemeye çalışanlarında yarası vardır bir şekilde ,yaa yetersiz oyunculuğu yüzünden raidlere alınmamıştır yada çekemiyodur bizim duruşumuzu ,başarımızı. Başka bir sorunu olan gelsin buraya yazsın ,çıkıpta senin gibi "sölersem bi ton laf söylerler bana" tarzı yazılar senin gibi yarası olanların niyetini gayet iyi belirtiyor. Amaç bok atmak başka bir şey değil.
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Guild ile ilgili sorunlarınız varsa, lütfen kendi forumlarını kullanın.
hailandkill Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben seni pm gönderen kişi olarak ima etmedim ki neden bu kadar tripleniyorsun kendine havanda... neyse ben gangren'i dinliyorum sen takıl burada LF pazar oyuncusu diye
Öne çıkan mesajlar