ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Arama motorunun daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 youtube türkiyeyi maaşa bağlasın , her ay trak para vermeyenleri kapatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yutubu aldı zaten google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 azına ettiğimin karınca götü beyin sahibi şerefsizler VERGİNİN KRALINI ZATEN KODUMUN İNTERNET BAĞLANTI ÜCRETİNDEN ALMIYOR MUSUNUZ İPNELER DAHA NE VERGİ ALICAKSIN YOUTUBEDAN İTİN BOKU banlayabilirsiniz alınmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Greeny said: azına ettiğimin karınca götü beyin sahibi şerefsizler VERGİNİN KRALINI ZATEN KODUMUN İNTERNET BAĞLANTI ÜCRETİNDEN ALMIYOR MUSUNUZ İPNELER DAHA NE VERGİ ALICAKSIN YOUTUBEDAN İTİN BOKU +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 İnsan Hakları Avrupa Mahkemesi'ne başvurulsun? Neden bu yönde bir girişim yok? Yürekli bir avukat çıksa, kendisini İAHM'de temsil etmesini isteyecek binlerce kişi çıkmaz mı? Ha tabii proxy çözümü olduğu için avukata kimse para vermez, orası ayrı. Ancak bu kadar açık bir insan hakları ihlali davasını kazanan avukat zaten parayı kırar oradan. Davanın getireceği prestij de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Greeny ye bütün güzel duygularımla katılıyorum. Söylediğin şeyin olması biraz zor antimodes.Bu sitede tonla avukat var çoğu olan biten hakkında bilgili.Durumdan haberleri var ancak kimse somut olarak birşeyler yapmaya yanaşmıyor.Site içerisinde kendi tanıdıklarınızla da bunu yapabilirsiniz ortaya fikir atarmışçasına kendimizden daha yürekli birinin çıkmasını beklemek önce ikiyüzlülük ardından da boşa vakit kaybı zaten.Ben de aynı yoldan geçeyim eğer bu tarz bir hareket olursa ben katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ZaugnaKhaldun said: ahahah of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 salak bunlar ya toptan mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 e ama bu kadar dünyadan habersiz bakan varsa bile bunun bir danışmanı filan olmaz mı akıl verecek, hakikaten saçmalamış tümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 fare ve dag... hem sam, sen dememismiydin hukumet felan bir el atsa mahkemelere duzeltseler diye. bunu bakan diyor dusun milletvekilinin halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hükümet ve meclis dedim, hükümetin hatası varsa öbürleri ne yapıyor bu arada? çıksın muhalefetten birisi görüşülmesi için önerge versin. hepsi mi bilgisayar özürlü bu meclisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bakana bak... Ülkeyi bunlar yönetiyor işte. İnanılmaz vizyon sahibi bir kişilik hayran kaldım. Hızlandırılmış tren faciasının mimarı olmasına rağmen hala görevde, yeni inciler saçıyor etrafa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ben YouTube’um bir şey olmaz deme... lafindan sonra agzina kodummu tokadi oturursun gibi bir sey beklemistim :( ne umduk ne bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 deli dumrul vergisi istiyorlar açık açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben hotmail'im, yahoo'yum, gmail'im, bana birşey olmaz deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nutella yerim said: youtube da bizi cok tınlıyodu,bu adamların yuzunden yurtdısında 3.dunya ulkesi zannediliyoruz e öyleyiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 buradan devam edelim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar