hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 gm in askere gidicek olmasından diye bi sey duydum dogru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Kenan'a sevgiler, birlikte oynadığım en iyi RL lerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 evet gideceğim, etkisi büyük tabi hozceri said: gm in askere gidicek olmasından diye bi sey duydum dogru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kenan the Puro !!!! n1 adamdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Delusion'u Twisting Nether'da Horde olaraktan, yeniden kurmuş bulunmaktayız. Şu anda yalandan 10M yapmakla birlikte, 4.3 Patch'i gelmeye yakın yeterli oyuncu kitlesine ulaşırsak 25M raid yapmak istiyoruz. Haftada 4 gün: Çarşamba : 20:15 - 00:15 Perşembe : 20:15 - 00:15 Pazartesi : 20:15 - 00:15 Salı : 20:15 - 00:15 raid yapmayı planlıyoruz. Ayrıca cumartesi günleri Fenerbahçe'de nargile raidlerimiz mevcut. Haftada 4 gün, semi-hardcore, raid saatlerini aşmadan düzenli oynamak amacındayız. Artık hardcore günlerini geride bırakan, az ve öz raid yapmayı amaçlayan iyi oyuncularla, minimum raid yaparak maksimum progress amaçlayan bir kitleyiz. İlgilenen olursa oyun içinden bizlere ulaşması yeterli olur. Web sitemiz bitmek üzere linkini vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Delusion semi-hc rulez. i'm in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 istanbulda olsam su fenerbahçedeki hardcore raidlere katılırdımda malesef ankara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekorise Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 7/7 hc 25man için tüm class ve speclerden oyuncu alımımız açılmıştır. internet sitemiz yakında açılacaktır, ingame officerlar ile irtibata geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Lol eski ekibi topluyoruz geyigi =) Gaddar dan slmlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Sitemize aşağıdaki linkten ulaşabilir, başvuru yapabilirsiniz. Delusion Guild Anasayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ayucan said: Lol eski ekibi topluyoruz geyigi =) Gaddar dan slmlar ahahahaha düşüyorum düştüm sanırım tuşlar takıldı kankana selam soyle seko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Pazar migrate i basıyorum, cumartesi nargile raidi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekorise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ranged Dps alımlarımız onceliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Nargile raidlerinde heal atabilirim ya da nargileciyi tanklayabilirim ama şu an yurtdışındayım. Gelince mutlaka sözüm var :) Uttershift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Güncel Progress: 3/8 25m HC H: Warlord Zon'ozz H: Hagara the Stormbinder H: Morchok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1oodfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 50 günüm kaldı lan öldürmeyin hepsini geliyorum şurda bişey kalmadı. Askerlik süresi neden bu kadar uzun ak... Emekli Mage Arrius :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 oha mage de lazım, 50 gun afk o zaman bekliyoruz dönmeni acelemiz yok zaten :) özledik bilader, selamı var herkesin b1oodfire said: 50 günüm kaldı lan öldürmeyin hepsini geliyorum şurda bişey kalmadı. Askerlik süresi neden bu kadar uzun ak... Emekli Mage Arrius :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1oodfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ben de özledim walla herkese selamlar 26/02/2012'de FREEDOOOOMMMM diye böğürerek cıkıcam kısladan walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Shaman alımı yapıyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Dragon Soul 25 Heroic: 4/8 Yor'sahj the Unsleeping ile birlikte ilk bölüm komple heroic temizlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mage Warlock classlarından, gear seviyesi heroic DS ye yeterli, tecrübeli oyunculara ihtiyacımız vardır. Başvuru için: http://delusion-guild.com/portal/Basvuru.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 + rogue :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Sitemiz yenilendiği için başvuru adresimiz değişmiştir. Başvurularınızı BURAYA tıklıyarak yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Horde olsanız iyi olacakmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Euthelm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Horde lar zaten bende ona bakıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar