Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 evet oyunun orjinal hali kesinlikle 12 yaş seviyesinde heh küçükken kuzenimle ninja turtles oynardık pcde o bile daha zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 axedice'ın verdiği örnekte deathclaw normal zorlukta zorluyor yalnız eheh. Gerçi zorluk ayarı var mıydı onu bile hatırlamıyorum. Default ayar diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 vardı ve evet zorluyordu max skill ile imba bir silah kullanmıyorsan. ilk oyunlardaki gibi bb gun ile 0 dmg instagib crit olayları yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 deathclaw ın birine power armor varken ve 220 hp varken gittim chinese sword ile daldım, tek vuruşta indirdi load yapıp 300 e yakın dmg veren bottlecap mine + flamer ile anca indirdim zorluk ayarı normalde bu arada, plasma rifle var elimde ama harcamaya kıyamıyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu game of the year edition'u deneyen var mı? ana oyunu kurduktan sonra ek pakedi kuruyorum ancak "5360 sıra sayısı, xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" diye bir uyarı alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ek paketleri bitirme kararı aldım uzun zaman sonra ancak sildiğim için tekrar baştan başladık dolayısı ile bilmiyorum tabi eğer yüklü olsaydı hali hazırdaki saveden devam edebilir miydik? gerçi ana questi yapınca ölüyor uyduk lan unuttum şimdi. herneyse ilk mothership zeta pakedini bitirdim dsfgfd level 7 oldum paket bitince. şimdi wastelandta dolaşıyorum son teknoloji :D böyle saçmalık olmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 fallout3e yeniden hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bütün paketleri bitirdim ancak broken steel kaldı bir tek. o da quest bölümünde gözükmüyor sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 FISTO! Bi de en güzel fallout armor'u geliyor: http://bethsoft.com/newsletter/images/falloutnv/screen03B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ashur un power armorda hiç fena değildir yani: http://images2.wikia.nocookie.net/fallout/images/thumb/a/a4/Fo3TP_Tribal_T45D_Power_Armor.png/209px-Fo3TP_Tribal_T45D_Power_Armor.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 power armorlar iyi repair edildiğinde iyi koruma sağlıyor ama -2 agility götürmesi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 kocaman zırhı taşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 rangerlardan alınan güzel bir combat armor vardı yanlış hatırlamıyorsam, rangerları mutant saldırısından kurtardıktan sonra ödül olarak geliyordu. ama zırhı alınca da eugene adlı özel minigunı alamıyorduk galiba birini seçmemiz gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 tenpenny tower daki korumaların combat armorları da power armora yakın, yüzde 49 dan sonra çer çöp olsada -2 agility olayı yok. plasma rifle ile ateş ederken en ufak AP israf olsun istemiyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 agility bap kasıyorsan zaten power armor giymeyeceksin. power armorlar böyle öne atılan, tanklık vazifesi gören karakterler için iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 operation anchorage'ı falan oynadım da, oyun baya baya FPS olmuş lan anchorage ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 O en dandik DLC zaten. Bütün olayı aksiyon. Tek işe yarar yanı erkenden Power Armor giymene izin vermesi. Ha birde tabi bu adamların giydiği power armorları giyebiliyorsun (baya güzel gözüküyorlar bence :D) Onun dışında pek yararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ben şimdi ilk defa oynucam f3 ü bütün dlcleri indirdim.Normal oyunu oynayıp dlcleremi geçmem lzm yoksa farklı bi sıramı izlemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 dlc leri de yukle aynı anda ve aktif et, cok net hatırlamıyorum bayaa zaman ecti cunku ama her DLC nin tavsiye edilen bir lvl aralıgı vardı, normal oynayıp o lvl aralıgını gectikden sonra geri donup o dlc yi oynamak cok da mantıklı degildi gibi kalmıs aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Şu çocukların kontrol ettiği mağaradan çıkamadım ya murder pass'tan geçemiyorum jeneratörü çalıştıramadım zaten.Ne yapmam lzm v87 e ulaşmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 veletlerden bi tanesinin yaşı 18 diğerlerinden daha büyük zaten, kapıya gelip tekrar dönerken seninle konuşması lazım, onla konuşup mayore git işte murder pass falan devam et iyi peki bakalım mango seni diyip prenses ile beraber murder pass a gidecekler, kapıyı açıp yoluna devam edeceksin sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Tamam ben o elemanı yanıma almıyodum şimdi bide alıp deniyim thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 2011 olacak neredeyse hala fo3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ne oynayalim peki sayın slip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 fo2 bi de restoration projectin son sürümünü yükleyecen, oh ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar