nocom Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Kupa Biletleri Satışta 27.10.2008 09:21 Futbol Takımımız'ın Fortis Türkiye Kupası A Grubu 1. haftasında Antalyaspor ile 30 Ekim'de BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri Biletix'ten satışa çıktı. Perşembe günü saat 20.00'da BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Antalyaspor maçının biletleri, tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak.(Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.) Bilet fiyatları şöyle: VIP ÜST B&E 250,00 YTL VIP ÜST A&F 200,00 YTL VIP ALT A&F 150,00 YTL VIP ALT B&E 175,00 YTL VIP ALT C&D 200,00 YTL NUMARALI ORTA 130,00 YTL NUMARALI KENAR 110,00 YTL KAPALI ÜST 90,00 YTL KAPALI ALT 60,00 YTL YENİ AÇIK 25,00 YTL ESKİ AÇIK 25,00 YTL RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 25,00 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 tsk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 mumuya yazdım, umarım düzeltir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 başlık editlenmesi kalktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 az önce yapamamıştım şimdi oldu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 antalya birine patlayacak ama dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hep bize patlıyo bole şeyler bakalm noolcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 lig tv mi vericek maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 29 Ekim Çarşamba 16.00 LİG TV G.Antepspor-Trabzonspor 20.00 LİG TV - HD Ankaragücü-Fenerbahçe ------- 30 Ekim Perşembe 16.00 LİG TV - HD Ankaraspor-Galatasaray 20.00 LİG TV - HD Beşiktaş-Antalyaspor ------- 01 Kasım Cumartesi 15.00 LİG TV İBB-Trabzonspor 19.00 LİG TV - HD Eskişehirspor-Fenerbahçe -------- 02 Kasım Pazar 15.00 LİG TV - HD Kayserispor-Beşiktaş 19.00 LİG TV - HD Galatasaray-G.Antepspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Arkadaşa söz verdik maça beraber gideriz diye bu bilet fiyatları ne böyle haşırt oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 as kadroyla çıkarsak kolay maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Yine kapalı alttaki yerimizi alıp kartalıma destek veriecz. Kolay maç olur bence... Kapalıya gelicek arkadaşlarla buluşabiliriz uygun olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 knox said: Arkadaşa söz verdik maça beraber gideriz diye bu bilet fiyatları ne böyle haşırt oldum :P %50 fiyatta yannız yeni açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yine eski açık alttayım =) bu arada toplaşalım bi maça gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 biletler gs ve fenere göre ucuz sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 feneri bilmiyorumda gs ninkine gore daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nocom said: biletler gs ve fenere göre ucuz sanırım ? ee heralde. biri derbi biri kupa maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 knox said: Arkadaşa söz verdik maça beraber gideriz diye bu bilet fiyatları ne böyle haşırt oldum :P 25 ytl maç bileti :( bLackcha0s said: yine eski açık alttayım =) bu arada toplaşalım bi maça gidelim bende hep oradaydım ama sonra yeni açık'a gidince daha çok zevk aldım. çekirdekçi diolar eski açık'a:p kombinem yeni açık, bilet alıosan beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 BiTcH_oFBaT said: nocom said: biletler gs ve fenere göre ucuz sanırım ? ee heralde. biri derbi biri kupa maçı :) derbı macının fıyatlarını gordum, onun ıcın yazmıs olsaydım halıyle ucuz derdım. kupa maçı fıyatları ıcın ucuz sanırım dedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nocom said: BiTcH_oFBaT said: nocom said: biletler gs ve fenere göre ucuz sanırım ? ee heralde. biri derbi biri kupa maçı :) derbı macının fıyatlarını gordum, onun ıcın yazmıs olsaydım halıyle ucuz derdım. kupa maçı fıyatları ıcın ucuz sanırım dedım. hee yok lig içinde aynı para biletler. şöyle söyliim normal maçları bilemem de derbilerde ve avrupa kupası maçlarında biletixin taban sınırı geçen sene 50 idi bu sene 66 ytl. fener ve bjk için bu hep böyle idi gs yi bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 BiTcH_oFBaT said: bende hep oradaydım ama sonra yeni açık'a gidince daha çok zevk aldım. çekirdekçi diolar eski açık'a:p kombinem yeni açık, bilet alıosan beklerim :D ahah eski açık emekli tribünüdür. Ben sevmiyorum yeni açığı pek büyük kapalıda olmayınca eski açık kapalı yanındayım.Köşe de sahaya yakın oluyor kaleciye laf atıyorum korner kullanana falan eğlenceli tribün. Sarhoş dedelerde oraya takıldığından çok komik oluyor. kombine almadım bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bLackcha0s said: BiTcH_oFBaT said: bende hep oradaydım ama sonra yeni açık'a gidince daha çok zevk aldım. çekirdekçi diolar eski açık'a:p kombinem yeni açık, bilet alıosan beklerim :D ahah eski açık emekli tribünüdür. Ben sevmiyorum yeni açığı pek büyük kapalıda olmayınca eski açık kapalı yanındayım.Köşe de sahaya yakın oluyor kaleciye laf atıyorum korner kullanana falan eğlenceli tribün. Sarhoş dedelerde oraya takıldığından çok komik oluyor. kombine almadım bu sene. ben eski açık numaralı tarafındaydım geçen sene. abi bi adam var en arkaya oturuo herkesi oturtmaya çalışıyor bide devamlı konuşuo. nasıl sıkıldım adamdan anlatamam. ondan kaçtım artık. hani toplanıp maça gidersek yeni açığa gelirsin artık :p bu arada metalist maçında sırtında MUMU yazan bi genç gördüm. 21 di numara diye hatırlıyorum ama pati mumu 23 benim formam diyo. başka mumu olabilir mi yani ahaha o da yeni açıkta sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 BiTcH_oFBaT said: nocom said: BiTcH_oFBaT said: nocom said: biletler gs ve fenere göre ucuz sanırım ? ee heralde. biri derbi biri kupa maçı :) derbı macının fıyatlarını gordum, onun ıcın yazmıs olsaydım halıyle ucuz derdım. kupa maçı fıyatları ıcın ucuz sanırım dedım. hee yok lig içinde aynı para biletler. şöyle söyliim normal maçları bilemem de derbilerde ve avrupa kupası maçlarında biletixin taban sınırı geçen sene 50 idi bu sene 66 ytl. fener ve bjk için bu hep böyle idi gs yi bilmiorm.gs'nin avrupa maçlarında da normal lig maçlarında da 30 lira..kupada ne olur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 maç linkleri ne oldu ? bulamıyorum hiç hiç bulan varmi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 justin timberlake? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar