Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFK: Beşiktaş-Antalyaspor @ 20:00 //// (30.10.2008)

nocom

Öne çıkan mesajlar

Kupa Biletleri Satışta
27.10.2008 09:21

Futbol Takımımız'ın Fortis Türkiye Kupası A Grubu 1. haftasında Antalyaspor ile 30 Ekim'de BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri Biletix'ten satışa çıktı.

Perşembe günü saat 20.00'da BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Antalyaspor maçının biletleri, tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak.(Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B&E 250,00 YTL
VIP ÜST A&F 200,00 YTL
VIP ALT A&F 150,00 YTL
VIP ALT B&E 175,00 YTL
VIP ALT C&D 200,00 YTL
NUMARALI ORTA 130,00 YTL
NUMARALI KENAR 110,00 YTL
KAPALI ÜST 90,00 YTL
KAPALI ALT 60,00 YTL
YENİ AÇIK 25,00 YTL
ESKİ AÇIK 25,00 YTL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 25,00 YTL
Sosyal ağlarda paylaş

29 Ekim Çarşamba

16.00 LİG TV
G.Antepspor-Trabzonspor
20.00 LİG TV - HD
Ankaragücü-Fenerbahçe

-------

30 Ekim Perşembe

16.00 LİG TV - HD
Ankaraspor-Galatasaray
20.00 LİG TV - HD
Beşiktaş-Antalyaspor

-------

01 Kasım Cumartesi

15.00 LİG TV
İBB-Trabzonspor
19.00 LİG TV - HD
Eskişehirspor-Fenerbahçe

--------

02 Kasım Pazar
15.00 LİG TV - HD
Kayserispor-Beşiktaş
19.00 LİG TV - HD
Galatasaray-G.Antepspor
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:
Arkadaşa söz verdik maça beraber gideriz diye bu bilet fiyatları ne böyle haşırt oldum :P

25 ytl maç bileti :(

bLackcha0s said:
yine eski açık alttayım =)

bu arada toplaşalım bi maça gidelim

bende hep oradaydım ama sonra yeni açık'a gidince daha çok zevk aldım. çekirdekçi diolar eski açık'a:p

kombinem yeni açık, bilet alıosan beklerim :D
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
nocom said:
biletler gs ve fenere göre ucuz sanırım ?

ee heralde. biri derbi biri kupa maçı :)

derbı macının fıyatlarını gordum, onun ıcın yazmıs olsaydım halıyle ucuz derdım.

kupa maçı fıyatları ıcın ucuz sanırım dedım.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
BiTcH_oFBaT said:
nocom said:

derbı macının fıyatlarını gordum, onun ıcın yazmıs olsaydım halıyle ucuz derdım.

hee yok lig içinde aynı para biletler.

şöyle söyliim normal maçları bilemem de derbilerde ve avrupa kupası maçlarında biletixin taban sınırı geçen sene 50 idi bu sene 66 ytl. fener ve bjk için bu hep böyle idi gs yi bilmiorm.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

bende hep oradaydım ama sonra yeni açık'a gidince daha çok zevk aldım. çekirdekçi diolar eski açık'a:p

ahah eski açık emekli tribünüdür. Ben sevmiyorum yeni açığı pek büyük kapalıda olmayınca eski açık kapalı yanındayım.Köşe de sahaya yakın oluyor kaleciye laf atıyorum korner kullanana falan eğlenceli tribün. Sarhoş dedelerde oraya takıldığından çok komik oluyor.

kombine almadım bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
BiTcH_oFBaT said:

ahah eski açık emekli tribünüdür. Ben sevmiyorum yeni açığı pek büyük kapalıda olmayınca eski açık kapalı yanındayım.Köşe de sahaya yakın oluyor kaleciye laf atıyorum korner kullanana falan eğlenceli tribün. Sarhoş dedelerde oraya takıldığından çok komik oluyor.

kombine almadım bu sene.

ben eski açık numaralı tarafındaydım geçen sene. abi bi adam var en arkaya oturuo herkesi oturtmaya çalışıyor bide devamlı konuşuo. nasıl sıkıldım adamdan anlatamam. ondan kaçtım artık. hani toplanıp maça gidersek yeni açığa gelirsin artık :p

bu arada metalist maçında sırtında MUMU yazan bi genç gördüm. 21 di numara diye hatırlıyorum ama pati mumu 23 benim formam diyo. başka mumu olabilir mi yani ahaha o da yeni açıkta sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
nocom said:
BiTcH_oFBaT said:
nocom said:

hee yok lig içinde aynı para biletler.

şöyle söyliim normal maçları bilemem de derbilerde ve avrupa kupası maçlarında biletixin taban sınırı geçen sene 50 idi bu sene 66 ytl. fener ve bjk için bu hep böyle idi gs yi bilmiorm.
gs'nin avrupa maçlarında da normal lig maçlarında da 30 lira..kupada ne olur bilmem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...