Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 AKP'nin Tayyipli yeni online reklamı bu. 70 milyon kardeşmişiz. Yanlız bir soru var. Şimdi bu kardeşlerimiz DTP'ye oy verenleride içeriyor mu? zira Toplu nüfustan DTPye oy verenleri çıkarınca 70milyondan az bir rakam çıkıyor. Yurtdışındakiler kastedilmediğine göre, DTPlileri ve PKK destekçilerini de kardeşimiz olarak kabul etmemiz ve arkamızı dönüp d.malmamız mı isteniyor? Anlamadım da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Tayyiplede kardeşssek annelerimizin kulağı çok çınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Valla kendi icinde celiski var, zira AKP benim kardesim degil dusmanim kendileri. Platoniklerse bilemicem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 füzyon yapıcaz hepbirlikte, tek vücut 70 milyon , bam bam bam takılıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Penthesilea said: Valla kendi icinde celiski var, zira AKP benim kardesim degil dusmanim kendileri. Platoniklerse bilemicem tabi. Platonik kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EKSELANS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bu konunun büyütülecek bir tarafı olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Katılıyorum, her parti reklam için inanılırlık seviyesini çoktan aşmış yalanlar söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 komple yalan. dtp ve yandaşları için, türk insanı "devlet" ile masaya oturabilmek için böyle çatır çatır harcayabilecekleri "şeyler". hatta bir ara "donkeys" diyolardı yutub da falan. eşşek gibi taşıdığımızdan bunları herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bende ilk mesaji anlamadim.. Kardes olmakla arkamizi donup domalmak arasindaki baglanti nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 46dan bu yana partilerin seçim vaatlerindeki onca yalan bitti de şimdi bunu mu sorguluyacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Gereksiz bir topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar