Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero World Tour: Bundle

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

wispy, o konuda rock band'den kotu ne yazık ki, cıkan sarkılar ya tek ya da pack olarak cıkıyor, tek sarkılar 1.99$, pack'ler de 5.99$, bir pack'de 3 sarkı oluyordu hatırladıgım kadarıyla, ama cok cok az cıkıyor, yani ne zamandır hep aynı sarkılar duruyor ps store'da, yeni sarkı gelmedi hala, rock band'e cok daha sık cıkıyor diye biliyorum, arada bedava sarkılar da var indirebilecegin, bruce springsteen ve guitar duel sarkıları falan... yalnız ben guitar duel'leri indirdim de, quickplay'den normal sarkı gibi calıyorum, head to head'e girdigimde de iki tarafa da aynı ensturman'dan koymamı istiyor, 2 gitarım olmadıgı icin de yalan oluyor, career'de de battle secenegi yok, gh3'deki gibi bilgisayara karsı battle yapamıyor muyuz ?

bir de online denediniz mi hic ? ben quick play gibi yapmayı denedim (hemen bi band bul, sarkılara basla gibi bi secenek vardı), mode olarak da co-op calmayı sectim duz, yarım saat hic bi gruba baglamadı, o sırada hic kimsenin online takılmıyor olması ilginc geldi eheh, bi sorun mu var sizce ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...