kfg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 wispy, o konuda rock band'den kotu ne yazık ki, cıkan sarkılar ya tek ya da pack olarak cıkıyor, tek sarkılar 1.99$, pack'ler de 5.99$, bir pack'de 3 sarkı oluyordu hatırladıgım kadarıyla, ama cok cok az cıkıyor, yani ne zamandır hep aynı sarkılar duruyor ps store'da, yeni sarkı gelmedi hala, rock band'e cok daha sık cıkıyor diye biliyorum, arada bedava sarkılar da var indirebilecegin, bruce springsteen ve guitar duel sarkıları falan... yalnız ben guitar duel'leri indirdim de, quickplay'den normal sarkı gibi calıyorum, head to head'e girdigimde de iki tarafa da aynı ensturman'dan koymamı istiyor, 2 gitarım olmadıgı icin de yalan oluyor, career'de de battle secenegi yok, gh3'deki gibi bilgisayara karsı battle yapamıyor muyuz ? bir de online denediniz mi hic ? ben quick play gibi yapmayı denedim (hemen bi band bul, sarkılara basla gibi bi secenek vardı), mode olarak da co-op calmayı sectim duz, yarım saat hic bi gruba baglamadı, o sırada hic kimsenin online takılmıyor olması ilginc geldi eheh, bi sorun mu var sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ben 2 hafta önce getirttim shopto dan 2 gitar+mic+davul ve oyun seti geldi TnT ile ma gümrüğe takıldı. Şirketimin gümrükçüsüyle Güneşilde TnT nin gümrük deposundan çekebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 şu anda en uygun fiyatla nerden alabilirim guitar heroyu gitarla birlikte? yada mantıklı bir fiyata satmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 arkadaslar gıtar tek tıpmı. mesela bundle aldık bazı yerlerde tek gıtar sanırım.bass gıtar olarak gecıyor.normalde de 2 tane gonderdıklerınde ıkısıde bass gıtarmı.ya da zaten baska gıtar cesıdı yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gitar her oyun icin tek tip, anca oyunlar arasi degisiyo. yalniz dikkat edin bazilari 2. gitar hediye ediyoruz diyolar ama hediye ettikleri 2. gitar guitar hero 3 gitari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Baterinin turuncu parçasında bir problem var yapılan çoğu vuruşu algılamıyor. O parçanın sensitivity sini yükseltmenin yada o parçayı deiştirmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 benimde gitarin strumi bozuld, assagi basmiyo. icini acip ustu assagiya getirdim anca oyle oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu arada pilleri değiştirmeyi unutmaın sensitivyi olumlu etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bence. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 8 sayfa okumaya üşendim, en uygun fiyatlı nereden temin edebilirim bundle? Ps3 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Lem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Hala alacak yer bulamadım, ebaydekiler hep kendi memleketlerine yolluyorlar. AMerikaamdksndaiste.com da 28 dolar üstüne her pound için 6 dolar istiyo o da toplam 150 dolar civarı bişey oluyor sadece oradan shipping. Ne yapayım? Ne yapsam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hmm evet xae bende baktimda ebayde yollayan kalmamis hic. abdest tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390016558502#shId bu var xaenin, ben de zamanında play_today'den bulamasaydım bundan alıcaktım, biraz pahalı oluyor yalnız kargoyla birlikte 320$ kadar :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Biriniz satsın bana sıkılmışsınızdır, 350 milyona okutun alırım hemen, nakit, trink. Gıcır gıcır paralarla öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kaan benim yaptigimi yap, teker teker getirt parcalari. bitane guitar pack aldim, simdi davul alacam ayri, sonra bi gitar daha gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Nerden getirtiyosun emir? Bende arıyorum. Kaan 350 verirse ben 325 veririm. Baltalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bi bak bakayım mesajına oluyor mu öyle. Hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Osso said: Nerden getirtiyosun emir? Bende arıyorum. Kaan 350 verirse ben 325 veririm. Baltalarım. Quotelayayım da gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 gitar hero 3 ü oynuyomda 20 25 parça çalabildim pc de oynuyom tabi bazen ses sapıtıyo cızırdıyo gibi sanki laga giriyo gibi oluyo niyeki acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ekran karti ve/veya islemci yetemiyodur / fazla isiniyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Kaan, Ezgi beni ziyarete gelicek, okul acilirken donucek. Sana getirebilir bitane istersen. Fakat 1- ezgiyi ikna etmek lazim 2- birinci hallolur da, bu daha buyuk sorun: senin eylul sonuna kadar beklemen lazim. ben olsam beklemezdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar