Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero World Tour: Bundle

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

alet geldi carsamba gunu yazmayi unutmusum. tek kelime : super ! alacaklar varsa mutlaka bi usb midi cable alsin ama sensitivity sorunlari olabiliyo. turkiyeden almayin 40 milyona falan satiyolar. ebayde states.electronic diye bir satici 8$ a falan satiyo kargo dahil.
edit: amerikadan turkiyeye 8 gunde geldi. ptt den bana ulasmasi 9 gun surdu bu arada ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

hah Dis, ben de bu mesajını bekliyordum ehueh, parcaların durumu iyi mi ? bir sorun yok di mi gitarda davulda falan ? bir de daha hızlı bir kargo secenegi var mı, senin aldıgın adamdan alıcam ben de, su 300 euro olayı bitmeden gelsin istiyorum da =)...
Sosyal ağlarda paylaş

hizli kargo dedigin iste benim yolladigim adam tek secenekle yolluyo, o da usps priority international. 8 gunde turkiyeye geldi. ki christmas olmasa daha da erken gelirdi. ama sorun ptt nin isini okuz gibi yavas yapmasinda. parcalarin hepsi sapasaglam bu arada, kutuda cok az ezilme falan vardi.

usb midi cable ise sey icin, bu drumlari usb ile bilgisayara baglayip redoctane'in cikardigi bi programla her pad'in hassasiyetini ayarlayabiliyosun. onun icin lazim mutlaka bazi padlere sert vurmak gerekiyo hassasiyeti az oldugu icin, usb midi cable ile bu olayi cozuyosunuz direk.

ps: amma zormus davul ya. hard da calarken gitarda easy de sicabiliyorum, gitardan cok daha fazla ritim isteyen biseymis onu anladim.
Sosyal ağlarda paylaş

play_today hicbir sey satmıyor artık Dis :... ben de aradım aradım, bunu buldum... adama ozgu veya ilana ozgu suna bak, suna dikkat et diyeceginiz bi durum var mı ? ilk ebay maceram olucak ehueh... bir de Dis, senin kargo 70dolar tutmamıs mıydı abi ? ben de priority mail kullandıgımda 120 dolar diyor, kargo ilandan ilana degisen ilanı verene baglı bir sey mi ki, fix degil mi fiyatlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

simdi birincisi o play_today de oyle bi olay var. benim de basima geldi. bi gun ne oldu siparis diye girdigimde adamin hic bisey satmadigini gordum ve kalp krizi geciriyodum, dolandirildik, gitti 430 lira diye. ama daha sonra bi iki saat sonra girdigimde gordum adamin sattigi urunleri. ayni sey mayheminde basina gelmis o da goremiyomus bilemedim neden olur. ikincisi kargo fiyati cok degisiyo. neden oyle bilmiyorum heralde kargoyu fazla gosterip cebe atiyo herifler. bildigin 70$ odedigim usps priority international'i 300$ a kakalamaya calisan tiplerde var. ben eger play_today'in urunlerine ulasirsam link koyarim buraya direk.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela all-sportsmemorabilia4u diye bi satici 250$ a free shipping (worldwide) satiyo. ama tek kotu yani adamin sadece 700 tane satisi var.
edit: direk link vermeye calistim ama olmadi. soyle c/p yapin.
http://cgi.ebay.com/GUITAR-HERO-2-COMPLETE-BAND-KIT-GAME-WORLD-TOUR-XBOX360_W0QQitemZ260342695756QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item260342695756&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318
Sosyal ağlarda paylaş

play_today yeniden satmaya baslamıs, demin satın aldım ben de ondan eheh, finaller 2 hafta sonra bitiyor, 2 haftadan once gelmez zaten =)...

bu arada midi kabloyu red octane'in sitesinden ucretsiz olarak alabiliyormusuz, sitedeki forma davulun seri kodunu yazınca, 1 haftadan kısa surede geliyormus, donanımhaber'de almıs biri, resmini falan koymus...

form burada...

edik: ilk ebay alısverisim oldu da, noobum =), siparisin durumunu falan nereden ogrenebiliyoruz, adam yollamıs mı item'ı, tracking numarası ne falan...

edik2: bu arada amerikadan almanın ayrı bir avantajı oldu, daha sonra alıcaklar icin soyliyim, ben de son anda dikkat ettim ehueh, oyun burada pal, amerikadan aldıgınızda ntsc, normalde region free ama psn'den indirdiginiz sarkıların calısması icin region'ın tutması gerekiyor, bizim kredi kartlarımız da sadece us psn'de gectigi icin, pal'larda gerektigi gibi uk psn'den paralı alısveris yapamıyoruz, genelde sarkılar da paralı tabii... cok da emin degilim yalnız, nette okuduklarımdan soyluyorum, yanlıs bilgi vermiyim ama buradan alıcagınızda bu konuyu da arastırmanız yararınıza olur...
Sosyal ağlarda paylaş

aferiiin, aman tanrım ayar yedim, gh almanın sevincini bitirdin bende su an :(, bi daha giremem ben artık buraya bu utancla... abi o kadar zekiysen, paylassan benimle de zekanı, mahrum bırakmasan beni ? eger "ben bir sey bilmem, isim gucum ayar vermek" diyosan, takıl o zaman b@b ...

ebay'de, order details'de, status veya tracking'le ilgili bir sey goremedim, bunu internete girmekle bagdastırdıysan kkthxbyz...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
eheh Dis, sagol abi =)... aynen ya, bateri zor geliyor su an ehueh, bir de kırmızıya cok sert vurman gerekiyor iste, bugun midi kablo siparisini de vericem, ama oyun cok iyi ya =), dun gece saatlerce oynadım ehueh, daha tam cozemedim ama galiba oyunun icinden custom sarkı da indirebiliyorsun direk, bir de atmosfer cok iyi olmus ya, yani gh3'de boyle arkada sanki herkes ayrı calıyor gibiydi, tam bi grup havası yoktu, bunda boyle gitaristler karsı karsıya gecip calıyorlar, hatta bi kere benim gitarist gidip sarkıya eslik etmeye basladı falan eheh, walla durup arka tarafı izleyesim geliyor, o her oyunu durdurdugunda countdown yapması da cok iyi olmus... parayla sarkı acıyomussun ya bu arada, ben mal gibi gittim outfit'e bayıldım =), sonra baktım tool 8000$ istiyor falan ehueh...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ben de bugün aldım. Yarım saat easyde takıldım, fazla kolay geldi tabi sonra normal'e geçtim 80% zor yapıyorum çoğu şarkıda biraz moralim bozuldu tabi..

Hayvan herifler GH3 te Through the Flames and Fire'da 100% yapıyormuş ya 10 yaşında velet şaka gibi.

Bir de downloadable content olarak şarkı seçeneği geniş mi ve ne kadar fiyatları bir bilgisi olan ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...