adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 http://img369.imageshack.us/my.php?image=resimkh2.jpg resmi koyamadım neden bilmiyorum biri düzeltirse sevinirim bide öğretsin nasıl yapılıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Eğer birini çok seviyorsanız dengesiz beslenme, sürekli telefonda konusmak, gezmek tozmak, starbaksta kahve içmek sizi ve cüzdanınızı kanser eder ve alt sağ köşede alişanı görmenize neden olur demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 nefes almadan yazmış adam cümleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben cidden anlamadım ne demek istediklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ölmüş sanatçının kızının aşkı kanser nedeniyle kabusa dönüşmüş. Çok da kastırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahahah ne diyo lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar