utopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 of yazık olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Evet az önce BEYTİ YEDİM sevgili patiler hayatımda ilk defa olmak üzere. Güzel bişeymiş =). Çirkin olan kebap yok galiba ya hepsi güzel lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 beyti ne? bi damla sosla isim değiştiriyo şu kebaplar. modayı takip etmek çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Dürüm yedim ben ama tepeden bakınca adanaya bener bişey =) Güzel tadı ama lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 soulberry said: beyti ne? bi damla sosla isim değiştiriyo şu kebaplar. modayı takip etmek çok zor. kebap'ın lavaş'a sarılıp servis edilmesi. yoğurtla tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yok artik ya 1- insan bu yasinda ilk defa beyti yer mi lan siz nasil turksunuz? 2- beyti ne diye soru mu olur? ulan ulkenizin degerini bilmiyosunuz ben su an serce parmagimi falan keserim 1.5 porsiyon beyti icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Kaşarlı domates salçalı beyti için mi yoksa İlke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çok fazla da bilmemek lazım. benim bi arkadaşım var, çok fazla biliyo. uzaktan anlıyosun zaten çok fazla şey bildiğini, belli oluyo baya. o yüzden ölmesi gerekiyo.. evet saçmaladım, ama bilmiyorum beyti nedir ne değildir. höşmerim de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kasarli derken bundan mi bahsediyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 arka fonda kirmizi resmen odakliyor adami zorla canini cektiriyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Beyti sarma öyle cafcaflı olmaz ekmekler bikere meytiden çıkan kuyruk yağının lezzetini kattığı enfes yağ ile kıpkırmızı olmalıdır üstüne kaşar falan gibi gavur işi şeyler koyulmaz asdfsgfaddsg adamınbiri said: soulberry said: beyti ne? bi damla sosla isim değiştiriyo şu kebaplar. modayı takip etmek çok zor. kebap'ın lavaş'a sarılıp servis edilmesi. yoğurtla tabi beyti normal kebabın sarımsaklısı lavaşla oldumu beyti sarma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 o zaman bomba haberi veriyorum 2 beyti dürüm söylemiştim birisini dinlenmeye biraktiydim öylece yatıyor bana bakıyor... yesem mi? eskişehirli pati varsa 10 ytlye bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Get some. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bulamayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Xaenin said: Get some. abi bu ya işte arayıpta bulamadığım bu işte ya lezzet budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar