Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Telefon süper fakat daha TRde Nokia tarafından satılmaya başlanmadığından desteği Mayıs ortası gibi başlıyacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 6600 alma bence alacaksan biraz daha bekle daha iyi modeller çıkacak piyasaya :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 6230 zaten 6600ın bütün özelliklerini kapsıyan ve ufak bir telefon, o yüzden aldım. Ama daha desteği yok heheh biraz daha beklemem gerekecek yazılım yüklemek için :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ohoo almış abso telefonu biz hala tavsiye de bulunuyoruz :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 6600 da ve ngage de symbian os war 6230 da yok galbia symbian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ehue :) takılmış botlara döndük :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 3200'da ngage oyunları çalışıyor yahu, splinter cell'in hastası oldum. Tomb Raider'ı arıyorum ama p2p olmadan zor gibi bulmam.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 6600 kullanan arkadaşlar bir zahmet pm atabilirlermi birşey sormam lazım da[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Format : *#7370# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 6230 symbian os içermiyor. Bu yüzden 6600 ile karşılaştırmak büyük hata. Fakat symbian os içermeyen en üstün özelliklere sahip telefonlardan. symbian os içermeyen bir telefon alsaydım ya 6230 ya da ericcson t-630 alırdım. bu arada hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Sybian icermıyormu ? 6600'ın bir 0'ı olamaz o zaman. Hıcbır uygulama yuklenmez o telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Absolut, 28 Nisan 2004 18:03 tarihinde demiş ki: Ve birde hemen bozdum menulerini heheh bu aletlere format atma nasıl? :) windows gençliği işte :) abso ben de bu telefondan alcam babam yarın gitçek sorcak alcak nasıl memnun musun :) ha bi de o da alcak ilginç, daha 1-2 hafta önce değiştirdi, ne aç adam ya :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Nisan 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Telefondan çok memnunum ama dediğim gibi şu an TRde Nokia desteği henüz satışa resmen çıkmadığı için yok. Bence çıkmasını bekle sonra al. Kullanım özellikleri olarak çok başarılı. Ekranı 6600dan daha az dağıtıyor renkleri ve kamerası gayet güzel. Memeory şu an 32 ama istenildiğinde arttırılabiliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Iyide symbian os yok. Hıcbır uygulama yuklenmez o telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yüklenir ama oldukça kısıtlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 nokia gıcık oluyorum ya telelfona muazzam şeyler koyuyor ama daima birşey eksik oluyor yani illa her teellfon arasında bir fark yapacak fiyaida koycak[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Dayım almş 680 milyon peşin fiyatıymış ayrıca garantili olduuna göre resmi olarak satışta. Symbian yoksa yanlız çok büyük kayıp. E symbian olan telefonunda ekranı ufak olmamalı o yüzden olsada tam verim alınmazdı diye düşünüyorum. p800 ler 699 milyon Teknosa da Garantili fiyatı isteyene duyrulur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar