Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni telefon arıyorum

Absolut

Öne çıkan mesajlar

6600 alma bence alacaksan biraz daha bekle daha iyi
modeller çıkacak piyasaya :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo almış abso telefonu biz hala tavsiye de bulunuyoruz :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

6600 kullanan arkadaşlar bir zahmet pm atabilirlermi birşey sormam lazım da[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 28 Nisan 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
Ve birde hemen bozdum menulerini heheh bu aletlere format atma nasıl? :)

windows gençliği işte :)

abso ben de bu telefondan alcam babam yarın gitçek sorcak alcak nasıl memnun musun :)

ha bi de o da alcak ilginç, daha 1-2 hafta önce değiştirdi, ne aç adam ya :-P

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Nisan 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Telefondan çok memnunum ama dediğim gibi şu an TRde Nokia desteği henüz satışa resmen çıkmadığı için yok. Bence çıkmasını bekle sonra al. Kullanım özellikleri olarak çok başarılı. Ekranı 6600dan daha az dağıtıyor renkleri ve kamerası gayet güzel. Memeory şu an 32 ama istenildiğinde arttırılabiliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Dayım almş 680 milyon peşin fiyatıymış ayrıca garantili olduuna göre resmi olarak satışta.

Symbian yoksa yanlız çok büyük kayıp. E symbian olan telefonunda ekranı ufak olmamalı o yüzden olsada tam verim alınmazdı diye düşünüyorum.

p800 ler 699 milyon Teknosa da Garantili fiyatı isteyene duyrulur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...