Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 diyet kola kullansak oluyor mu diyecektim. bir de çok abartı olmayan bir tarifi varsa makbule geçer, geçenlerde yaptım 2 gün uyuyamadım da, bu defa yarın öğlen 1'e kadar ayık kalsam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 1 kutu kolaya 2.5 çay kaşığı ideal(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 benim okulda yaptığım.. espresso alıyorum bi shotlık. zeroyla karıştırıyorum. üstüne şeker basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Lexius said: benim okulda yaptığım.. espresso alıyorum bi shotlık. zeroyla karıştırıyorum. üstüne şeker basıyorum olm yapma öyle yandan genişliyon iyice. bende dıyom bu adam yemıyor nıye bu kadar kilo alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mideniz nasıl kaldırıyor bunları peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 deadwoll said: Mideniz nasıl kaldırıyor bunları peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bi kere içkiden sonra kendime koyu bi kahve yapmıştım. Bidaha denemedim böyle bişeyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yalnız nescafe çok çılgın köpürüyor dikkat edin yaparken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 valla bunlar traş şeyler. kamyoncuların yaptığı bişey var.koyu bi bardak çayla iki gripin. o koparıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben de neden kamyonlar araçları altına alıyor diyordum. meğer beyinlerini kullanmıyorlarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hm yalan oldu çalışma isteğim yokmuş zaten şimdi farkettim. olsun bütünlemede dikkate alıcam önerileri, tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 diet cola + ücü bi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Fly gaz bi film izle böyle başarıya ulaşma ,fakirken fabrikatör olma temalı falan çalışasın gelir o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Lexius said: benim okulda yaptığım.. espresso alıyorum bi shotlık. zeroyla karıştırıyorum. üstüne şeker basıyorum şeker basıyorsan biboka yaramaz. Ayık kalma etkisini azaltıyor şeker... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aslında beyni besleyen şey şeker... ayık tutan kafein olsa bile beyin beslemeden ayık durma süresi azalır.. yada salak gibi olursunuz. o yüzden şeker lazım en azından benim için.. başkalarında işe yaramıyosa.. bilemem belki beyin yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ayrıca tadı o kadar da kötü olmuyo bu karışımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar