Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Büyük ihtimalle değişeceklerdir ama en azından fikir vermesi açısından belki işinize yarar.WA'dan alıntı şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 unbalancing blow falan kesin değişir zaten, tooth of tzeentch in aynısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 black guard da isteriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aga mistrel gelmis press the attack! move speed inc abi taxi to hibernia gibi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 odiflame said: black guard da isteriz :D +1 valla bi paylaşıverin hayrınıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet ben de dün gördüm, chosen'daki dümdüz stat değiştirme yerine bunlar daha çok hoşuma gitti. take them down, jousting, maiming hit, press the attack, biting blade, immaculate defense, ve özellikle vigilance ve to victory'i beğendim. umarım IB ve BO kadar imba olurlar. :) gerçi dediğin gibi bunların çoğu değişmiş olsa gerek ama bir fikir veriyor, twisting kısmı hariç güzel olabilir umudum var. p.s: vigilance kalır umarım aynen. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Battle Command'lar 0 AP olarak görünüyor bi de, bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 herhalde chosen'daki power from gods tactic'inden verirler ama 1-2-3, 1-2-3 diye oynamak çok sıkıcı olur ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 choppa falan ne zaman gelcek ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bence chosenın aynısı olacak. bir sürü "aynı" ability var işleyişleri bakımından , o unbalancing blow mesela %20 yerine 150 fix rakam olur muhtemelen. chosenınkiler de muhtemelen bu şekildeydi, zamanla değiştiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mirror sonuçta, doğal benzer olması. Aura yerine Battle Command var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 cb de chosenda bu şekildeydi, aynen değiştiriler ktbs yide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar