Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aptal ama güzel

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

1) Çok dar düşünüyorsun. Evlenicez derken senden benden değil insanlıktan bahsediyor adam. Gerçi o bilimadamı, sen sıradan göbeğini kaşıyan vatandaşsın normaldir.

2) Be relax diye bi kavram yok.

3) Bi üstteki mesaj alıntılanmaz.

Bu bilgiler ışığında kendini geliştirmen lazım 0ne.
Sosyal ağlarda paylaş

aptallık neye göre kime göre aptallık.. geri zekalı falan mı yani? biri bana aptalın tanımını yapsın lütfen. çünkü aptal dediğimiz adamlar seni beni feci kazıklamıyor mu lan!? belki aptal ama uyanıktır.. yok böle tam bi film aptalı, sarışından bahsediyorsak istemem yan cebime koy demem akıllıca olacaktır. zaten oturup CERN'de yapılanları falan filan konuşacak kadını ben ne yapayım, gerek yok öle bişiye.. ha aptallık sınırı evde ben yokken çizgi film seyrettikten sonra camdan atlayıp ölen çocuk ise tereddütler gark eder, yusuf sesleri ile koşarak uzaklaşırım olay yerinden.. feci canım sıkılıyor ondan yazıyom bunu da böle uzun uzun.. neyse şok akıllıyım lan ben diyeni winrar+cmd soruma davet ediyorum, bi el atıverin o kadar akıllıysanız.. ben de camlara demir falan taktırtayım, kendini örümcek kadın, superwoman falan zanneder de sonra karakolda durumu açıklamaya çalış işin yoksa: komiser bey aptal sarışındı, "atta gidicem" dedi atladı aptal.. kimse inanmaz bak o olaya..

bu arada tüm aptal ve güzel kadınlara sesleniyorum, ben şeyhim ve siz özel güzelleri müridim olması için seçtim!! bana gelin, size nurlu yarınlar sunacağım..
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
aptal ama güzel kızla en fazla seks yapılır yani daha nasıl bir cevap bekleniyor ki ?
ciddi ciddi çıkıp mutlu olmayı düşünen adam da o zeka seviyesine inmiş demektir zaten bunu kabul ediyorsa.

aynı şey kızlar için de geçerli.

Ciddi ciddi çıkma kısmında haklısın.
Ama cidden aptal ama cidden güzel 5-6 tane kız arkadaş gayet güzel bir hayat standartı anlamına gelebilir.

Yapabilene tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...