roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çıkılır da pek sarmaz. ciddi br şeyler olmaz yani. olur ama çıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 0ne said: SoulCube said: sağlam= vurdun mu sarsılmıycak. (tokatı) şöyle değilmiydi o. taktınmı koluna yakışıcak çaktınmı duvara yapışıcak. (tokatı) Bence duvara da yakışmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yazılmadıysa nefes alsın yeter (oksijen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Asteroth said: Sağlamsa üstüne kat bile çıkarım, ne diyosun sen. (tu) Aptal ama güzel bi sevgilim var adı xunn. Birlikte çok mutluyuz. Kat çıkıyorum üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 forgiver said: yazılmadıysa nefes alsın yeter (oksijen) yazıldı. hatta bi de şu versiyonu var onun daha iğrenç bence(kötünün de kötüsü) neyse yazmıcam vazgeçtim ya bunu diyen adam gördüm ben ya karadelik meselesinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 organik olsun yeter o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sentetik olması benim için sorun teşkil etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 50 sene içersinde robotlarla evlencez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ardeth said: 50 sene içersinde robotlarla evlencez zaten Çok da tın.50 sene sonra evlensem nolur evlenmesem nolur.Bırak da onlar düşünsün.Be relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 1) Çok dar düşünüyorsun. Evlenicez derken senden benden değil insanlıktan bahsediyor adam. Gerçi o bilimadamı, sen sıradan göbeğini kaşıyan vatandaşsın normaldir. 2) Be relax diye bi kavram yok. 3) Bi üstteki mesaj alıntılanmaz. Bu bilgiler ışığında kendini geliştirmen lazım 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 1) axedice'ın götü kocamaaan, kocamaaaan, kocaamaaaaan bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 saeros kıro ama güzel onla çıkar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kalbi olan bir kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ya sen ne yalancı bi adamsın. Ufacık popom var son derece güzel ayrıca. Xunndan ayrılırsam güzel gözlü saerosla çıkmayı düşünebilirim. Aptal olması umrumda değil (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 uu bebek bebek, bu çılgın bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 topici kalbinden hançerledik, bari azcık katkım olsun konuya Spastik_Serce said: aptal ama sağlam, güzel bir kızla çıkarmısınız? çıkmam, çok sıkıcı olur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aptallık neye göre kime göre aptallık.. geri zekalı falan mı yani? biri bana aptalın tanımını yapsın lütfen. çünkü aptal dediğimiz adamlar seni beni feci kazıklamıyor mu lan!? belki aptal ama uyanıktır.. yok böle tam bi film aptalı, sarışından bahsediyorsak istemem yan cebime koy demem akıllıca olacaktır. zaten oturup CERN'de yapılanları falan filan konuşacak kadını ben ne yapayım, gerek yok öle bişiye.. ha aptallık sınırı evde ben yokken çizgi film seyrettikten sonra camdan atlayıp ölen çocuk ise tereddütler gark eder, yusuf sesleri ile koşarak uzaklaşırım olay yerinden.. feci canım sıkılıyor ondan yazıyom bunu da böle uzun uzun.. neyse şok akıllıyım lan ben diyeni winrar+cmd soruma davet ediyorum, bi el atıverin o kadar akıllıysanız.. ben de camlara demir falan taktırtayım, kendini örümcek kadın, superwoman falan zanneder de sonra karakolda durumu açıklamaya çalış işin yoksa: komiser bey aptal sarışındı, "atta gidicem" dedi atladı aptal.. kimse inanmaz bak o olaya.. bu arada tüm aptal ve güzel kadınlara sesleniyorum, ben şeyhim ve siz özel güzelleri müridim olması için seçtim!! bana gelin, size nurlu yarınlar sunacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yiğenim yorma bizi çıkmam ama sevişirim mi diyosun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Saeros said: kalbi olan bir kıro kalbi var gördüm ben, yazıktır=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aptal ama güzel kızla en fazla seks yapılır yani daha nasıl bir cevap bekleniyor ki ? ciddi ciddi çıkıp mutlu olmayı düşünen adam da o zeka seviyesine inmiş demektir zaten bunu kabul ediyorsa. aynı şey kızlar için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dasaa, cuomd. slyone haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sly-One said: aptal ama güzel kızla en fazla seks yapılır yani daha nasıl bir cevap bekleniyor ki ? ciddi ciddi çıkıp mutlu olmayı düşünen adam da o zeka seviyesine inmiş demektir zaten bunu kabul ediyorsa. aynı şey kızlar için de geçerli. Ciddi ciddi çıkma kısmında haklısın. Ama cidden aptal ama cidden güzel 5-6 tane kız arkadaş gayet güzel bir hayat standartı anlamına gelebilir. Yapabilene tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 5-6? Öeh birader nasıl bi libido var sende (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çıkmam,hoslanmıyorum kızlardan zira. bi de ''saglam kız'',muhendis misin serce sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar