Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 of olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 BeIlow said: beIlow + 9 gwindon eregon (bölemiydi lan) nymph duende ucanadam malkavian aktiftablet (kesin değil bu) gerisinin nicklerini hatırlamıyorum şimdi hala nickimi öğrenemedin dimi lan?!? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oo kalabalıklaşmış =D (şevkiben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 BeIlow said: gidip birbirinizi trollesenizde konuyu birbinize benzetmeseniz . Bir çok buluşma ayarladım bir çok buluşmada bulundum biliyorum neyin nasıl olacağını merak etme :) . Oha, CLASH OF EGOS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yahu ben onu geyik olsun diye demiştim amma kavga dönmüş üzerinden millet hazırda bekliyodu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ee noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kaan uyanamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 342 kere aradım tek onun numarası vardı e istanbulu bilmiyorum yalan oldu evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Before Asteroth said: Lütfen gidin lan buluşmaya, kendinizi feda edin Paticik'in geleceği için. "Buluşmama kimse gelmedi //.-" muhabbeti çekmeyelim sonra 2 ay boyunca. BeIlow said: buluşmaya kimse gelmedi derken ? :D şu an 15 kişilik bir listemiz var. Asteroth said: "liste" Ekmek said: Listeyle karşılıklı muhabbet edersiniz ( : BeIlow said: Bir çok buluşma ayarladım bir çok buluşmada bulundum biliyorum neyin nasıl olacağını merak etme :) . Özel mesajla filan hallediyorum ben . istanbulda daha önce buluşma yapmışlığımda vardır After eregorn2 said: kaan uyanamadı :D GwindonSurion said: yalan oldu evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 liste geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 "istanbul bulusma"mis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben evde oturdum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Of hem görsel sanatlarda, hem buluşma'da neredeyse simültane olarak ağır başarısızlığa uğradı adam. Manşet atılması gerekirse "Çakma Panda Yine Başaramadı!" olurdu. Bence madalyalara acımayıp yeni account aç. Baştan başla sen bu işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 " Biliyorum neyin nasıl olacağını" derken? belli bi yeti olması mı gerekiyor buluşma ayarlamak için. o değilde buluşmada çakma oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 biz şevkiyle buluştuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çaktılar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bizde şevkle izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 acaip şeyler yaptık biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ben size aslında ne olduğunu anlatayim çocuklar; Bellow size kadın vaadinde bulundu, ve işi yüzüne gözüne bulaştırınca linç edilmemek için telefonunu sessize aldı. Kızları göremeyince sinirlenip ortamı terk edecek siz sevgili arkadaşlarımızın tepkisinden korktuğu için yaptı bunu. Şimdi de buraları çaktırmadan okuyup, "of çok büyük sıçtım, o kadar da laf söylemiştim, çok fena oldu, nasıl yapacağız acaba?" diye düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bazen diyorum ki arkadaş Ah şu "FAIL!" fenomeni çıkmamış olsaydı Ah bu konuya kalsaydı Nasıl da güzel olurdu be arkadaş Diyorum ki bazen Hayat güzel, insanlar neşeli Ah diyorum bazen Pandalar samuray olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Alexi_Septimus said: Ben size aslında ne olduğunu anlatayim çocuklar; Bellow size kadın vaadinde bulundu, ve işi yüzüne gözüne bulaştırınca linç edilmemek için telefonunu sessize aldı. Kızları göremeyince sinirlenip ortamı terk edecek siz sevgili arkadaşlarımızın tepkisinden korktuğu için yaptı bunu. Şimdi de buraları çaktırmadan okuyup, "of çok büyük sıçtım, o kadar da laf söylemiştim, çok fena oldu, nasıl yapacağız acaba?" diye düşünüyor. oha aynen ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ASDFFGAD öyle evet asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Asteroth said: Bazen diyorum ki arkadaş Ah şu "FAIL!" fenomeni çıkmamış olsaydı Ah bu konuya kalsaydı Nasıl da güzel olurdu be arkadaş Diyorum ki bazen Hayat güzel, insanlar neşeli Ah diyorum bazen Pandalar samuray olsaydı Ah Bellow Ah Niçün büyük laf edersin Kendini hiç göstermezsin Kadın et şarap vaad edersin Ancak kendini bile götüremezsin Büyük bir buluşma hırsıyla giriştin Arkadaş arkadaşın pezevengidir dedin Utanmadın kızların fotoğraflarını seyir bile eyledin Peki şimdi düşünmez misin, ben ne bok yedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben böyle taşak geçimi görmedim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar