Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hürriyet e.yaşam'da reklamımız çıktı

Bone

Öne çıkan mesajlar

Baktım kimse bir topic açmamış bu saate kadar. Ben bi topic açayım dedim.

Bugün gazeteyi okurken "dur he e-yaşam'a da bakıyım, ne kadardır bir kere bile elime almadım şu eki" dedim kendi kendime..
Karıştırırken ne göreyim, Oyun üzerine siteleri tanıtırken Paticik'i de yazmışlar. Eheh 40 yılda bi baktığım ilavede rastlantı reklamımızı yapmalarını çok ilginç ve güzel buldum :). Yazayım haberin tamamını:

"Oyuna Gelenler Birliği

Bilgisayarı olan pek çok kişinin en büyük zevklerinden biri de bilgisayar oyunları. Genelde tek başına oynanan bilgisayar oyunlarına ek olarak İnternet üzerindeki diğer kullanıcılarla oynanabilen oyunlar da var. Hatta bazı oyunlar sadece İnternet üzerinde çok sayıda kişinin katılımı ile oynanabiliyor. Çok sayıda kişinin İnternet üzerinde aynı oyunda buluşmalarına hizmet eden ana bilgisayarlara oyun sunucusu deniyor. Oyun sunucusu, üzerinde kurulu bulunan oyuna kişilerin uzaktaki bilgisayarlarından bağlanarak aynı ortamdaymışçasına rahat bir şekilde birlikte oynayabilmelerini sağlıyor."

Bundan Sonra Avaturk, Paticik, Mix, Oynasana ve Anet tanıtmış.
Ben sadece Paticik hakkında yazılanları yazıcam, merak eden olursa gitsin alsın :)

"PATİCİK
Yayımızı yayına hazırladığımız günlerde site yeniden yapım aşamasında idi. Ancak ana sayfasından yayında olan diğer sitelerine bağlantılar bulunuyor. UltimaTR, Anarchy Online, Dark Age of Camelot, Dragon Court, Eve Online, Never Witer Nights, Shadowbane, Star Wars Galaxies, War Craft oyun sitelerine erişim için paticik.com sitesine uğrayabilirsiniz."

Adamlar underconz geyiğini ciddiye almış herhalde..
Ya da sitenin kapatıldığı günlere denk gelmişler :)
Sosyal ağlarda paylaş

biz sadece bir oyun sitesi değil yaşam kaynağı, hede hödö portalıyız

ulan hangi oyun sitesinde nu kadar geyik konuy açılır?
hangi oyun sitesinde arabadan tut görsel sanatlara karad envai çeşit bölüm var? (ben hâlâ alış veriş ve kozmetik bölümü istiyorum)

ulan biz neyiz ne değliz?
hem herşeyiz hem hiç bir şey değiliz

"bu sitenin ana konusu" nedir diyorlar cevap veremiyorum... yakında kıvıma konuzunda abdullah gülü gecçecem hatta onun yerine başbakan yardımcısı yapacaklar beni[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 30 Nisan 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
onlar gazeteci değil ... fil

ahaha süper laf[signature][hline]i'll kill you myself.
i see you have an appetite for destruction
it is a good day to die!
i sense a soul in search of answers.
honor guide me!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 30 Nisan 2004 15:43 tarihinde demiş ki:
biz sadece bir oyun sitesi değil yaşam kaynağı, hede hödö portalıyız

ulan biz neyiz ne değliz?
hem herşeyiz hem hiç bir şey değiliz

"bu sitenin ana konusu" nedir diyorlar cevap veremiyorum...

yeni slogan;

Paticik hayatın takendisi...

yada ;

Paticik gerçek bi yaşam tarzı.--------fıııjtt[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...