Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Baktım kimse bir topic açmamış bu saate kadar. Ben bi topic açayım dedim. Bugün gazeteyi okurken "dur he e-yaşam'a da bakıyım, ne kadardır bir kere bile elime almadım şu eki" dedim kendi kendime.. Karıştırırken ne göreyim, Oyun üzerine siteleri tanıtırken Paticik'i de yazmışlar. Eheh 40 yılda bi baktığım ilavede rastlantı reklamımızı yapmalarını çok ilginç ve güzel buldum :). Yazayım haberin tamamını: "Oyuna Gelenler Birliği Bilgisayarı olan pek çok kişinin en büyük zevklerinden biri de bilgisayar oyunları. Genelde tek başına oynanan bilgisayar oyunlarına ek olarak İnternet üzerindeki diğer kullanıcılarla oynanabilen oyunlar da var. Hatta bazı oyunlar sadece İnternet üzerinde çok sayıda kişinin katılımı ile oynanabiliyor. Çok sayıda kişinin İnternet üzerinde aynı oyunda buluşmalarına hizmet eden ana bilgisayarlara oyun sunucusu deniyor. Oyun sunucusu, üzerinde kurulu bulunan oyuna kişilerin uzaktaki bilgisayarlarından bağlanarak aynı ortamdaymışçasına rahat bir şekilde birlikte oynayabilmelerini sağlıyor." Bundan Sonra Avaturk, Paticik, Mix, Oynasana ve Anet tanıtmış. Ben sadece Paticik hakkında yazılanları yazıcam, merak eden olursa gitsin alsın :) "PATİCİK Yayımızı yayına hazırladığımız günlerde site yeniden yapım aşamasında idi. Ancak ana sayfasından yayında olan diğer sitelerine bağlantılar bulunuyor. UltimaTR, Anarchy Online, Dark Age of Camelot, Dragon Court, Eve Online, Never Witer Nights, Shadowbane, Star Wars Galaxies, War Craft oyun sitelerine erişim için paticik.com sitesine uğrayabilirsiniz." Adamlar underconz geyiğini ciddiye almış herhalde.. Ya da sitenin kapatıldığı günlere denk gelmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Kedi hariç herkez. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~444@nvid~405541,00.asp hemen linkini verelim :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yılbaşı etkisinden çıkamadıki (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 biz sadece bir oyun sitesi değil yaşam kaynağı, hede hödö portalıyız ulan hangi oyun sitesinde nu kadar geyik konuy açılır? hangi oyun sitesinde arabadan tut görsel sanatlara karad envai çeşit bölüm var? (ben hâlâ alış veriş ve kozmetik bölümü istiyorum) ulan biz neyiz ne değliz? hem herşeyiz hem hiç bir şey değiliz "bu sitenin ana konusu" nedir diyorlar cevap veremiyorum... yakında kıvıma konuzunda abdullah gülü gecçecem hatta onun yerine başbakan yardımcısı yapacaklar beni[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 AVATURK sunucularında Anarch Online, Asherorn’s Call, Dark Age of Camelot, Eve Online, Everquest, Shadowbane ve Star Wars Galaxies oyunları oynanabiliyo nasıl yani ? ne sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yok yani başka bi sistem vardır belki o yuzden direk dalmak istemedim konuya :) ama bu adamlar nasıl gazeteci ya ? bi araştırsana bu adamların oyle sunucuları var mı yok mu diye [Bu mesaj Popeye tarafından 30 Nisan 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 onlar gazeteci değil ... fil[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Türkı habercileri hep böyle. Bakınıyor tasvir ediyor yazıyor ve ARKASINDA DURUYOR. Ekmek yemektendir kesin //Aziz Nesin...[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 anet'in ultima online sunucusunu belirtmemişler :([signature][hline]nedir bu avp? hangi şehirdesin daha uçmadım brite gidiimmi uçmadinmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 onlar gazeteci ama internetti forumdu oyundu bu konulardan hiç çakmayan tipler oldukları için öyle olmuş ehe. newbie ler işte :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: BabacumMostors, 30 Nisan 2004 15:53 tarihinde demiş ki: onlar gazeteci değil ... fil ahaha süper laf[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ahaha Babacum +1 ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 underconz geyiği nerden geliyo peki[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hudubet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 forumdan bahsetmemişler hiç :(.vede Lineage 2'yi yazmayı unutmuşlar :-P![signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 babacum lol be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 e biz de anasayfaya yazsak demek ki kansere çare bulduğumuzu, onu da manşet edecekler ilk sayfaya.. :-p[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 harbi şu under cons u silin yaw[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: BabacumMostors, 30 Nisan 2004 15:43 tarihinde demiş ki: biz sadece bir oyun sitesi değil yaşam kaynağı, hede hödö portalıyız ulan biz neyiz ne değliz? hem herşeyiz hem hiç bir şey değiliz "bu sitenin ana konusu" nedir diyorlar cevap veremiyorum... yeni slogan; Paticik hayatın takendisi... yada ; Paticik gerçek bi yaşam tarzı.--------fıııjtt[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar