sifkal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 rast gelmısken beklı ılgılenen vardır dıye atım dedım. HF /agree /beckon /beg /belch /bored /bow /brandish /burp /bye /charge /cheer /chicken /clap /cower /cry /dance - You’ll do something, but you won’t dance. /disagree /drink /eat /fart /flex /frown /glare /gloat /grumble /halt /happy /hello /howl /impatient /insult /intimidate /kata /laugh /lol /mad /no /pickteeth /pig /point /ponder /pray /puke /rude /salute /scratch /scream /showoff /shrug /shy /slit /smile /special /stomp /talk /taunt /thank /thanks /think /toast /tome /waaagh /warcry /warhammer /wave /weep /welcome /whistle /yawn /yell /yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 chat e sağ tıklayınca emotes var,bütün emoteları gösteriyor oyun içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yani gereksiz bi başlık olmuş /taunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 walla ben ingame den goremedıgım ıcın verdım . varsa cok daha ıyı. saolun. Ayrıca gereksız bır baslık olduguna ınanan mod lar konuyu sılecektır. Ingame de oldugunu ogrenınce gereksız bır baslık oldugunun herkez farkında laf olsun dıye solemek bıraz daha fazla gereksız olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 valla gereksiz fln olmamıs benim işime yaradı bulamamıstm ben tesekkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yo gereksiz değil,mesela en farklı emote hangisi tartışması yapabiliriz,/kata da baya hoşmuş Borc larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 /dance yapınca dans etmiyor, animasyonu yapamamışlar mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oyunda chat log da o kadar çok gözüküoki bazıları gözden kaçıo... burda olmaları ii olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 /grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 /fanboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 irenikus said: /dance yapınca dans etmiyor, animasyonu yapamamışlar mı ne dans etmemeleri gerekir zaten gnome deilki bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ingamede görememiştim güzel olmuş işime yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 irenikus said: /dance yapınca dans etmiyor, animasyonu yapamamışlar mı ne we are not a dancing simulator 1 we are not a dancing simulator 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 adamlar yarım oyun çıkarmış bide danslamı uğraşıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Roobbeeesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 War patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 /explode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar